folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kaan Çamur Vs Furkan Topal

Kaan Çamur Vs Furkan Topal

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oturuyorum
    oturuyorum's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ne kadar çok hemşeri varmış aq 

Ellerinde Pankartlar / Gidiyor Bu Çocuklar / Kalkın Ayağa, Kalkın / Gidiyor Bu Çocuklar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

(adamın fotoğraf altı açıklaması: furkan topal: fight club dedik spartacus'e çevirdi

ahah burda koptum :))

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    torf
    torf's avatar
    Erkek

iyi olmuş. bir daha mal mal konuşmamayı öğrenmiştir.

İnsanların size karşı olması diye bir şey yoktur dostlarım, onlar sadece kendilerinden yanadırlar o kadar. bukowski
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    kaanstain bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı

o değil de fake kız profili açtım bi iş için. ne çok abaza varmış nerdeyse beni sikecekler mk :D

Tuvalette okurken kahkaha attim istemsizce.

mk bugün de kavga çıkardım :D yorumumun altında bildiğin kavga ediyorlar. korkuyorum benim yüzümden yeni bi kaan çamur olayı olacak diye :D

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Büyük bir reklam yapmışlar amk. Konuşmalara bakın sürekli bir düğün salonunun adı geçiyor.

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

konuyu açan arkadaş. sırf senin yüzünden merak ettim yaklaşık 1.5-2 saattir bu ikisinin facebook profillerini gezdim. durum paylaşımlarını foto yorumlarını falan okudum. furkan normal bir insanoğlu ama kaan çamurlu denen yaratık beynimi sulandırdı. şu an kapşonu kafaya çektim sigaramı yaktım oturuyorum mal mal duvarlara bakıyorum. hem sana hem ona lanet ettim kardeş. gece gece devrelerimi yaktınız. hiçbirşey demiyorum. ne sana ne furkana ne de o uzaylı kaan çamurluya. 

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zalimcocuq
    Zalimcocuq's avatar
    Erkek

Akşam akşam keyfim yerine geldi olay kötü bişey ama gülünmiyecek gibi de değil ki :D

http://tahribat.com/Forum-Djarum-Geldi-191190/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

düğün salonu virali falan diyolar yok priketçi virali mk :D ekşide birinin yazdığına göre çocuk sürekli gündem olmaya çalışıyormuş. ne kadar doğru bilemem. bi sürü adam çıktı ben tanıyorum diye. kiminin aşağı mahalle komşusu kiminin arkadaşı, kimi yalan diyor kimi gerçek diyor.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı

konuyu açan arkadaş. sırf senin yüzünden merak ettim yaklaşık 1.5-2 saattir bu ikisinin facebook profillerini gezdim. durum paylaşımlarını foto yorumlarını falan okudum. furkan normal bir insanoğlu ama kaan çamurlu denen yaratık beynimi sulandırdı. şu an kapşonu kafaya çektim sigaramı yaktım oturuyorum mal mal duvarlara bakıyorum. hem sana hem ona lanet ettim kardeş. gece gece devrelerimi yaktınız. hiçbirşey demiyorum. ne sana ne furkana ne de o uzaylı kaan çamurluya. 

bana tam tersine furkan anormal gibi geldi şurda http://urlji.com/6e3k6t  kaan furkana ne kadar ölçülü yaklaşsada

furkan resmen adamı sinirlendirmek için uğraşıp durmuş sonra da yemiş pıçaağhı zaten

..Morali hep bozuk olan insan..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    piiiranha9242 bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı

bana tam tersine furkan anormal gibi geldi şurda http://urlji.com/6e3k6t  kaan furkana ne kadar ölçülü yaklaşsada

furkan resmen adamı sinirlendirmek için uğraşıp durmuş sonra da yemiş pıçaağhı zaten

yalnız değilmişim hocam sağol :D

facebook profillerine bakma konusunda

DadasAdam tarafından 13/Şub/14 17:28 tarihinde düzenlenmiştir

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
Toplam Hit: 4860 Toplam Mesaj: 31