Kaan Çamur Vs Furkan Topal
-
ne kadar çok hemşeri varmış aq
-
(adamın fotoğraf altı açıklaması: furkan topal: fight club dedik spartacus'e çevirdi
ahah burda koptum :))
-
iyi olmuş. bir daha mal mal konuşmamayı öğrenmiştir.
-
kaanstain bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
o değil de fake kız profili açtım bi iş için. ne çok abaza varmış nerdeyse beni sikecekler mk :D
Tuvalette okurken kahkaha attim istemsizce.
mk bugün de kavga çıkardım :D yorumumun altında bildiğin kavga ediyorlar. korkuyorum benim yüzümden yeni bi kaan çamur olayı olacak diye :D
-
Büyük bir reklam yapmışlar amk. Konuşmalara bakın sürekli bir düğün salonunun adı geçiyor.
-
konuyu açan arkadaş. sırf senin yüzünden merak ettim yaklaşık 1.5-2 saattir bu ikisinin facebook profillerini gezdim. durum paylaşımlarını foto yorumlarını falan okudum. furkan normal bir insanoğlu ama kaan çamurlu denen yaratık beynimi sulandırdı. şu an kapşonu kafaya çektim sigaramı yaktım oturuyorum mal mal duvarlara bakıyorum. hem sana hem ona lanet ettim kardeş. gece gece devrelerimi yaktınız. hiçbirşey demiyorum. ne sana ne furkana ne de o uzaylı kaan çamurluya.
-
Akşam akşam keyfim yerine geldi olay kötü bişey ama gülünmiyecek gibi de değil ki :D
-
düğün salonu virali falan diyolar yok priketçi virali mk :D ekşide birinin yazdığına göre çocuk sürekli gündem olmaya çalışıyormuş. ne kadar doğru bilemem. bi sürü adam çıktı ben tanıyorum diye. kiminin aşağı mahalle komşusu kiminin arkadaşı, kimi yalan diyor kimi gerçek diyor.
-
BeyinAdam bunu yazdı
konuyu açan arkadaş. sırf senin yüzünden merak ettim yaklaşık 1.5-2 saattir bu ikisinin facebook profillerini gezdim. durum paylaşımlarını foto yorumlarını falan okudum. furkan normal bir insanoğlu ama kaan çamurlu denen yaratık beynimi sulandırdı. şu an kapşonu kafaya çektim sigaramı yaktım oturuyorum mal mal duvarlara bakıyorum. hem sana hem ona lanet ettim kardeş. gece gece devrelerimi yaktınız. hiçbirşey demiyorum. ne sana ne furkana ne de o uzaylı kaan çamurluya.
bana tam tersine furkan anormal gibi geldi şurda http://urlji.com/6e3k6t kaan furkana ne kadar ölçülü yaklaşsada
furkan resmen adamı sinirlendirmek için uğraşıp durmuş sonra da yemiş pıçaağhı zaten
-
piiiranha9242 bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdı
bana tam tersine furkan anormal gibi geldi şurda http://urlji.com/6e3k6t kaan furkana ne kadar ölçülü yaklaşsada
furkan resmen adamı sinirlendirmek için uğraşıp durmuş sonra da yemiş pıçaağhı zaten
yalnız değilmişim hocam sağol :D
facebook profillerine bakma konusunda
DadasAdam tarafından 13/Şub/14 17:28 tarihinde düzenlenmiştir