Kablolu Ve Ucuz, Sorunsuz Modem Onerebilecekler?
-
3 yil once almistim 4 portlu bi aztech te benim vardi 2 ye bolemedik attim oyuncak kutusuna benim yegenin zycxel mi ne o bozulmus aldi onu kullaniyo modem guzelmis hani downloadlarda falan dayanikli bisey.ben ebaydan zoom aldim o en iyisi diyebilirim.
-
bulabilirsen us robotics derim. bir kere yüle bi daha yüzüne bakma. hayatta sorun çıkarmaz
-
yorumlar icin tesekkurler, bu arada robotics kalmamis piyasada.. modemmin karizmasi olmasina gerek yok podyum'a cikarmayacagiz. :P
-
billion al derim ağer ankaradaysan iletişim geçersen benimle u.s.robotics gönderebilirim...
-
zoom 4 boktan garantiside yok yandı tamircisi yok
-
zooom almayacagiz bu kesinlesti. birde 2. el amayacagim. alirsam birinci el olacak ne karsidakini uzeyim nede kendimi :)
-
thrbtcell bunu yazdı:
-----------------------------
zooom almayacagiz bu kesinlesti. birde 2. el amayacagim. alirsam birinci el olacak ne karsidakini uzeyim nede kendimi :)
-----------------------------zyxel al 3 yıl garanti + 7/24 teknik destek tam performans prestige serisinden al 110 voltaja kadar çalışa bilme elektirik gidip gelmelerinde bağlantınkesilmez....
ama kablolu alacaksan
-----
bazılar aztech diyoda aztech hertanıdığımın modemi bozuldu sagemde öyle bir türk malı modem daha vardı ismini unutum oda sakat
-
airties olmasin dj-alper, aslinda ben su anda airties kullaniyorum. guzeldide ama devamli download yaptigidan sapitti alet :P
-
konuyu bir kez daha up'layimda belki yorum yazmak isteyenler olabilir. :)=
-
5 sene önce 1 tane 4 portlu Asus aam6030bı aldım.Ne sorunla karsılastım nede ısıntı,kesintiyle.
Bu modemi büyük ihtimalle bulamazsın :DD: