folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kablosuz Elektrik Denemelerim

Kablosuz Elektrik Denemelerim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kendi çapımda bişiler yaptım, sanırım ortaya kayıda değer bişiler çıktı :)

geliştirmeye çalışıyorum, bunun paralelinde tesla bobini projesi de ilerliyor şimdilik.

önerisi olan =?  fikri olan =?

http://www.youtube.com/watch?v=u_ky5dErWDw

biraz daha detaylı anlattım aşşağıda,

http://cnr437.blogspot.com/2010/02/kablosuz-elektrik-denemeleri.html

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

bende hayali olarak kablosuz elektrik olayını düşünüyodum ama sadece hayal bi arkadaşa anlattım lan ya yağmur yağarsa çarpılmazmıyız dedi yıkıldı hayallerim :|

Bittik biz bittik
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

ilginc,

sarkida guzel :)

anca gidersin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Başarılar dilerim.

λ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Gerçekten ilginç ve hoş.

Elektronikten anlamam, ama birçok projeye uygulanabilinir.

Kablosuz alanda elektiriği iletirken güç düşmesi üzerinde çalışmalısın bence.Ne kadar uzun mesafelere iletilebinirse elektrik o kadar kalite bir proje olacaktır.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

sargılı bobini sallayarak bir güç elde edip ledi yakıyor olağan durum bana göre video çekimi net değil göremiyorum olan biteni :) kondansatördeki enerjiyide unutmayalım. bu elektrik bildiğin dc 3-5 voltluk ledi yakabilcek kadar

2005 de kablosuz elektrik üretildi diyen hoca geldi aklıma:)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

cosmic

şemsiye satışları da tavan yapar, yada her elektrik abonesine bi şemsiye kampanyası çıkar telekomun modem kanpanyası gibi :)

firex

saol hacı

pathfinder

zaten mesafe artışı üzerine uğraşıyorum hacı, deniye deniye görcez :)

kaygusuz

manyetik alan işte hacı, bildiğin trafo kanunu, taaa 1882'de bulundu,

ama hızlı sallıcan :) bööle 1-2 MHz felan sallıyom ben şuan, MIT 2007 yılında 70-75 MHz sallıyordu ve büük böbinlerle felan.

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

cok güzel bir sey anlamadım ne oldugunu ama masallah ciddi tebrik ederim nie anlamadım dersen o nası calısıo ceriyan olmadan :|

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hocam madem elektrik felan uğraşmak istiyorsun.rüzgar tribünü yap bi tane rüzgar gücünden yararlanıp aküye şarj et. sonra dc - ac invertör bağlantsıyla ücretsiz elektrik kullan:) maddi durumu iyi olan birde rüzgarın iyi estiği yere yakın evi olan ücretsiz elektriğe sahiptir.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam madem elektrik felan uğraşmak istiyorsun.rüzgar tribünü yap bi tane rüzgar gücünden yararlanıp aküye şarj et. sonra dc - ac invertör bağlantsıyla ücretsiz elektrik kullan:) maddi durumu iyi olan birde rüzgarın iyi estiği yere yakın evi olan ücretsiz elektriğe sahiptir.

Maliyeti ne kadar tutar ki?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

hocam madem elektrik felan uğraşmak istiyorsun.rüzgar tribünü yap bi tane rüzgar gücünden yararlanıp aküye şarj et. sonra dc - ac invertör bağlantsıyla ücretsiz elektrik kullan:) maddi durumu iyi olan birde rüzgarın iyi estiği yere yakın evi olan ücretsiz elektriğe sahipti

ne güzel demişin, maddi durumu iyi olan birde rüzgarın iyi estiği yere yakın evi olan ücretsiz elektriğe sahiptir.

:)

elektrik tamamen bedava olmalı, gerçi havanın bile paralı olduğu yerde nasıl olcaksa :).

Toplam Hit: 3463 Toplam Mesaj: 26