Kabuklu Fındık İşini Yapanlar İyi Para Varmıdır?
-
her tarafta görüyorum mersindeym
kilosu 4.5-5 ten gidiyor bu işi yapan var mı maliyet nedir.
-
üreticisi olarak birşey kazanmıyoruz biz. ama sen iyi kazanıldığını düşünüyorsan ben gönderirim sana bi kamyon :) düzce/Akçakoca fındığı
-
Yurdum bu kafayla daha senelerce kazanamaz.
-
hocam bizim işyerine geçen sipariş geldi 500 adet 500gr. kavrulmuş kabuklu fındık koyduk fileye gönderdik adam çoğunu satmış.50-60 tane iade getirdi.ama bu aralar satış pek yok ramazandan sonra satışlar artar..
-
bi *oka yaramaz hocam işçisi ilacı otu derken o fiyat neredeyse verdiğin alın teri karşılamyor cidden..
-
oliWeR bunu yazdı:
-----------------------------
üreticisi olarak birşey kazanmıyoruz biz. ama sen iyi kazanıldığını düşünüyorsan ben gönderirim sana bi kamyon :) düzce/Akçakoca fındığı
----------------------------hocam geldinmi akçakocaya :D
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
bi *oka yaramaz hocam işçisi ilacı otu derken o fiyat neredeyse verdiğin alın teri karşılamyor cidden..
-----------------------------adam üretiminden değil satışından bahsediyor. satıcısı otuyla ilacıyla uğraşmıyor ki.
derbend bunu yazdı:
oliWeR bunu yazdı:
----------------------------hocam geldinmi akçakocaya :D
-----------------------------1-1,5 ay önce geldim 2 hafta üst üstde hafta sonu arkadaşlarla denize. 15 gün sonra gene geleceğim. geldiğimde müsait olursan görüşürüz kaynaşırız :D
-
la beyler burda herkes yapıor yaş taze fındık kabuuklu alıorlar yeşil kısmını temizleyip satıorlar.
maliyeti 2-2.5 arası
satış 4-4,5 arası imiş
-
şu an trabzondayım kimse fındıktan kazanıyoruz demiyor.ne kadar doğru bilmiyorum ama yinede fındık işi yapıyorlar
bazılarıda daha iyi para var diye kiviye çeviriyor bahçelerini
-
hacı siz beni anlamadınız beni tarlam yok
dükkanda gelip satacam.
-
HeYeT bunu yazdı:
la beyler burda herkes yapıor yaş taze fındık kabuuklu alıorlar yeşil kısmını temizleyip satıorlar.
maliyeti 2-2.5 arası
satış 4-4,5 arası imiş
-----------------------------o maliyeti sana 2-2.5 lira diyenin aklına türükeyim. o fındığın üreticisine maliyeti 3-3.5 milyon. hadi üreticisi kazanmıyor desek 3 milyondan aşağıya maliyeti yok. gerçi bizim gibi zararına satanlar olduktan sonra 2 lirayada alırsınız 2.5 lirayada.
ama bu sene öyle değil bu sefen fındık hasatı az olduğundan dolayı 4-5 lirayı bulur gibime geliyor.