Kaçak Cep Telefonları ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bu kaçak cep telefonlarını kayıt altına alma yasası nedir ya diyolar 13 temmuzdan sonra alınan telefonlar bloke olacak ben 13 temmuzdan sonra aldım şimdi noolacak bilmiyorum skiim böyle işi yaw bu telekomunda ta a..... kyoim

işte öyle
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    la benim telefon hem kaçak hem çalıntı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mit
    mit's avatar
    Erkek
    ya   mesaj  gelcekmiş    ama  bana  mesaj  felan gelmedi adaha  ya  sonra  taşklara  gelmiyek a.q :D  sonra  5 milyonu  avea  mezkezine  yatırcakmısız  mesaj geldikten sonra   ben öle  biliyom ben internet haberin   yalancısyım  bilen varsa   çıksın meydanee  yoksa  :DD
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar biraz önce hem avea müsteri hizmetleri ile hemde avea bayiisiyle görüştüm.Dediklerine göre bu kaçakların kayıt altına alınması işi FATURAsı olanlar için geçerliymiş.Yani telefonu faturasız olanlar kayıt ettiremeyecekmiş.Son gelişmler bunlar.Bilgisi olanlar yazsında öğrenelim yaw sikem böyle işi...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

haberlerde izLediğim kadarı ile hatlıların faturasına konturlülerin konturune yansıcak

kaçak olanların hepsine zamanla mesaj gelicek.Gelmezse kaçak değildir.(bir sorundan dolayı gelmezse bilemem :).İStersen müşteri hizmetleri servislerinden de yaptırabiliyomuşun.

İmzalamazsam ne olcak?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KodlayanAdam
    KodlayanAdam's avatar
    Erkek

bildiğim kadarıyla faturası olanlar faturasıyla gidiyor para mara ödemiyorlar..

olmayanlarsa 5 milyon bayılıyolar....

Hiç savaş görmemiş çocuklarla, hiç barış görüşmemiş çocuklar için adalet farklı anlamlar taşır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek
    shadowan bunu yazdı:

Arkadaşlar biraz önce hem avea müsteri hizmetleri ile hemde avea bayiisiyle görüştüm.Dediklerine göre bu kaçakların kayıt altına alınması işi FATURAsı olanlar için geçerliymiş.Yani telefonu faturasız olanlar kayıt ettiremeyecekmiş.Son gelişmler bunlar.Bilgisi olanlar yazsında öğrenelim yaw sikem böyle işi...

Kendi kendimden alıntı yapıom iyimi :)) O kadar sordum adamlara faturasız yapmıoz diyo.Millette bilmiyoki gerçeği a.q.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    Millet kaçak cep telefon numaralarına mesajlar gelmeye başladı daha önce 2007 ye kaldı demiştim yanlış haberi size iletmişim özür dilerim.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uchak
    uchak's avatar
    Erkek

yav bos işler bunlar imei numaranızı faturalı bi telefonunki ile clone edin bitsin 5 kaatta ödemeyin

nasıl olur diyen varsa özel atsın!!

HEPİMİZ ÖLÜCEZ!!! http://www.pardus.org.tr
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    bildigim kadariyla bu isleri telekomunikasyon kurulu belirliyor o piyasayi da bu kurul takip ederek kontrol ediyo.aria da calistigim yillar bunlarla yakin iliski halindeydik.benimde bildigim kadariyla turkiye de kacak telefonu en cok  motorolo dir neden mi ilk motorola turkiye distrubitoru uzanlar  telsim dir.sonra 2002 de aycell personell tarifesi icin herkese beles fiyatina nerdeyse adi uzakdogu yapimi motorola lari dagitti.bu telefonlarinda kacak oldugu telekomunikasyon kurumu tarafindan belirleniyo.oyleki millletvekilinde ust duzey burakratinda bile o  telefonlardan bulundugu tesbit edililmistir.olay boyle o aletlerin kicindaki İMEİ olarindan yurutuluyo  bu calisma.bu olay nasilmi farkediliyo,bu alete kartinizi taqiyorsunuz hemen aletle kart koklasiyolar tabi teknolojik bi koklasma bunu hemen iletiyo  kartiniz kangi sunucu sirketse turkcell avea telsim onlarda telekomunikasyon kuruluna iletiyolar bu  alet bilmem ne fismekan.olay bu.sonucta sizin elinizdeki telefon olur ya kapkaca ugrarsa herifin elinde patliyo  abimin yapacagi 2 olay var  telefonu satmak zaten ana fikir de onlarin oyle oluyo yok bunu bi sebeke bilincli bi sistemle yapiyolarsa İMEİ numaralari degistirilen  telefona ait bilgiler degistirilip kendilerinki konuyo ama bu oluyomu  hayir bi sure sonra sistemde olmayan baska bi telefon haline geliyo sizin guzelim kiz gibi makinaniz.olay bu sekilde devam ediyo vs ....

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahaipek
    tahaipek's avatar
    Erkek
    kaçak cep telefenlarla ilgili bi site warmış imeı numarasını yazıyosun kaçak mı değil mi die gösteriyo bileniniz var mı
Toplam Hit: 3828 Toplam Mesaj: 19