Kaçak Cep Telefonları ?
-
arkadaşlar bu kaçak cep telefonlarını kayıt altına alma yasası nedir ya diyolar 13 temmuzdan sonra alınan telefonlar bloke olacak ben 13 temmuzdan sonra aldım şimdi noolacak bilmiyorum skiim böyle işi yaw bu telekomunda ta a..... kyoim
-
la benim telefon hem kaçak hem çalıntı
-
ya mesaj gelcekmiş ama bana mesaj felan gelmedi adaha ya sonra taşklara gelmiyek a.q :D sonra 5 milyonu avea mezkezine yatırcakmısız mesaj geldikten sonra ben öle biliyom ben internet haberin yalancısyım bilen varsa çıksın meydanee yoksa :DD
-
Arkadaşlar biraz önce hem avea müsteri hizmetleri ile hemde avea bayiisiyle görüştüm.Dediklerine göre bu kaçakların kayıt altına alınması işi FATURAsı olanlar için geçerliymiş.Yani telefonu faturasız olanlar kayıt ettiremeyecekmiş.Son gelişmler bunlar.Bilgisi olanlar yazsında öğrenelim yaw sikem böyle işi...
-
haberlerde izLediğim kadarı ile hatlıların faturasına konturlülerin konturune yansıcak
kaçak olanların hepsine zamanla mesaj gelicek.Gelmezse kaçak değildir.(bir sorundan dolayı gelmezse bilemem :).İStersen müşteri hizmetleri servislerinden de yaptırabiliyomuşun.
-
bildiğim kadarıyla faturası olanlar faturasıyla gidiyor para mara ödemiyorlar..
olmayanlarsa 5 milyon bayılıyolar....
-
shadowan bunu yazdı:
Arkadaşlar biraz önce hem avea müsteri hizmetleri ile hemde avea bayiisiyle görüştüm.Dediklerine göre bu kaçakların kayıt altına alınması işi FATURAsı olanlar için geçerliymiş.Yani telefonu faturasız olanlar kayıt ettiremeyecekmiş.Son gelişmler bunlar.Bilgisi olanlar yazsında öğrenelim yaw sikem böyle işi...
Kendi kendimden alıntı yapıom iyimi :)) O kadar sordum adamlara faturasız yapmıoz diyo.Millette bilmiyoki gerçeği a.q. -
Millet kaçak cep telefon numaralarına mesajlar gelmeye başladı daha önce 2007 ye kaldı demiştim yanlış haberi size iletmişim özür dilerim.
-
yav bos işler bunlar imei numaranızı faturalı bi telefonunki ile clone edin bitsin 5 kaatta ödemeyin
nasıl olur diyen varsa özel atsın!!
-
bildigim kadariyla bu isleri telekomunikasyon kurulu belirliyor o piyasayi da bu kurul takip ederek kontrol ediyo.aria da calistigim yillar bunlarla yakin iliski halindeydik.benimde bildigim kadariyla turkiye de kacak telefonu en cok motorolo dir neden mi ilk motorola turkiye distrubitoru uzanlar telsim dir.sonra 2002 de aycell personell tarifesi icin herkese beles fiyatina nerdeyse adi uzakdogu yapimi motorola lari dagitti.bu telefonlarinda kacak oldugu telekomunikasyon kurumu tarafindan belirleniyo.oyleki millletvekilinde ust duzey burakratinda bile o telefonlardan bulundugu tesbit edililmistir.olay boyle o aletlerin kicindaki İMEİ olarindan yurutuluyo bu calisma.bu olay nasilmi farkediliyo,bu alete kartinizi taqiyorsunuz hemen aletle kart koklasiyolar tabi teknolojik bi koklasma bunu hemen iletiyo kartiniz kangi sunucu sirketse turkcell avea telsim onlarda telekomunikasyon kuruluna iletiyolar bu alet bilmem ne fismekan.olay bu.sonucta sizin elinizdeki telefon olur ya kapkaca ugrarsa herifin elinde patliyo abimin yapacagi 2 olay var telefonu satmak zaten ana fikir de onlarin oyle oluyo yok bunu bi sebeke bilincli bi sistemle yapiyolarsa İMEİ numaralari degistirilen telefona ait bilgiler degistirilip kendilerinki konuyo ama bu oluyomu hayir bi sure sonra sistemde olmayan baska bi telefon haline geliyo sizin guzelim kiz gibi makinaniz.olay bu sekilde devam ediyo vs ....
-
kaçak cep telefenlarla ilgili bi site warmış imeı numarasını yazıyosun kaçak mı değil mi die gösteriyo bileniniz var mı
Toplam Hit: 3828 Toplam Mesaj: 19