Kadıköy PKK Mtingi
-
Dalardım...
Evliyim, küçük bi çocuğum var, sorumluluklarım var özellikle çocuğuma karşı...
Ama dalardım...
Son zamanlarda olanları sindiremiyorum. Arkamdan kim gelirse gelsin umurumda olmazdı. Ama inanıyorum ki asla yalnız kalmazdım.
Ha... Sonucu iyi mi olurdu??? Kesinlikle olmazdı. Bu ülke üzerinde oynanan pis, iğrenç, kehpece, kalleşçe, sadece orospu çocuğu insan müsveddelerinin oyunlarına alet olmuş olurdum.
Ama ne biliyim işte.. Düşünüyorum da, on yıllar önce yüzbinlerce insanın kanının toprağı sulamasıyla kurulan bi ülkede bunları yaşatan pezevenklere nasıl cevap vermeli ki... Sonuçta bunların hepsi büyük ağabeylerin, amerika fahişesinin bi oyunu. Mustafa Kemal'in kurduğu Türkiye Cumhuriyeti bu kadar ucuz mu yahu???
Bu millet bu kadar salak olmak zorunda mıdır ki diye sormak mecburi hale geldi... Oysa, "Ben Kürdüm" diyen Vatandaş ta benle birlikte bu ülkede kardeşçe yaşamalıydı...
Ah Aziz Nesin. Ah Türkiye'm...
-
amına koydugumın ogulları bı bitmediler
-
kesin ve net sikiyoruz tost oldular muhalifler bir obüsler iki araya PYD
sau_nightmare tarafından 11/Kas/12 06:01 tarihinde düzenlenmiştir -
ben havlayan bir kopegin yanindan gecerken bakmam bile, bazen farketmem bile amk. itle bir olunur mu? ne yapacaklar, bagirip bagirip susuyorlar.
verecen parayi bu gavatlara bak nasil satin aliyosun o cok destek verdikleri, ugruna oldukleri davalarini.
-
konpi bunu yazdı
Hassikome tahribatta hala eski kafalılar kol geziyor. Yakalım yıkalım falan filan. Kimse de demiyor aga gelin bunları eğitelim diye.
Sanırım yine farklı düşünüyoruz.
Bu insanların eğitilmesiyle alakalı bir sorun değil bence çünkü ;
eğitimlilerini mecliste,çeşitli kurum ve kuruluşlarda yönetici olarak, üniversitelerde öğretim üyesi olarak görmeye başladık ve bu eğitmli insanların yetişme tarzları ve etnik kökenleri dolayısıyla teröre bulundukları makam ve mevkileri kullanarak dağdaki teröristlerden çok daha güçlü destek sağlıyorlar. Bu kabul edilmesi gereken bir gerçektir.
Bence bu problemin asıl çözümü devletin ülke içindeki egemen gücünü hissettirmesiyle olacaktır.
Bu arada merhaba:)
-
afrasiab bunu yazdıkonpi bunu yazdı
Hassikome tahribatta hala eski kafalılar kol geziyor. Yakalım yıkalım falan filan. Kimse de demiyor aga gelin bunları eğitelim diye.
Sanırım yine farklı düşünüyoruz.
Bu insanların eğitilmesiyle alakalı bir sorun değil bence çünkü ;
eğitimlilerini mecliste,çeşitli kurum ve kuruluşlarda yönetici olarak, üniversitelerde öğretim üyesi olarak görmeye başladık ve bu eğitmli insanların yetişme tarzları ve etnik kökenleri dolayısıyla teröre bulundukları makam ve mevkileri kullanarak dağdaki teröristlerden çok daha güçlü destek sağlıyorlar. Bu kabul edilmesi gereken bir gerçektir.
Bence bu problemin asıl çözümü devletin ülke içindeki egemen gücünü hissettirmesiyle olacaktır.
Bu arada merhaba:)
komik bir olay eğitmemiz gerek demek bile
bir zamanlar trafik kazaları için bile eğitim mevzusunu önerdiler çözüm üretilmeye çalışıldı anladılarki olayın çözümü insan odaklı
caydırma amaçlı cezalar artırıldı.
aynı şey bu ito*luitler içinde geçerli olmalı hükümet bunların ne olduğunu anladıki artık söz ordunun ve operasyonlar gereklidir
bü itler nasıl kuzey ırakta kamp açıorsa bence ıssız bir yerde kamp açılmalı ve şehir içlerinde bu eşkiyalık yapan itler yakalanıp tecrit edilmelidir
-
konpi bunu yazdı
Artık çok geç hoca eğitim insan olana verilir!
Şu sözü çok severim:
"Sizdeki bu kuyruk acısı bizdeki bu evlat acısı oldukça dost olamayız."
-
konpi bunu yazdı
eğitmek? şaka gibisin hocam adamlar okulları yakıp yıkıyor,bırak kendi eğitimlerini,başkasının bile eğitim almasını engelliyorlar,sen eğitelim diyorsun. bunlar Modlanmış, bunlara yan baksan aha kürdüm diye yan baktı çamur attı vs.. gibi sebeblerle bile ezilmişlik numarası yapıyolar,bunlar için herşey bi bahane herşey bi sebeb. ne ezilmişliği lan ezilen biziz amk ne cumhuriyet bayramımızı kutlayabiliyoruz,nede ATATÜRK diyebiliyoruz. ama ama a.qo ya sayın demek onun doğum günlerinde kutlamak yapmak yakalanış yıl dönümünde eylem yapmak serbest. elektrik su parası vermezler veergi vermezler devletten hizmet beklerler.devlet herşeye rağmen hizmet götürüyor onuda yakıp yıkıyorlar.her ay 250 tl den aşağı düşmüyor elektrik su faturam,istanbul da ayakta durabilmek için yırtınıyorum ama onların öyle bi derdi yok. EZİLİYİKKKKKKKKKK devlet bize bahmi.
-
İzmir'de dtpliler kaçacak yer aramıştı. Bu konularda İzmir çok bilinçlidir. Kan alırız adam kaaan....
Ha dersen ki hafız sen tek başına içlerine dalarmıydın? Muhtemelen evet dalardım, ama öyle bodoslama değil. Bu norrrrrospu evvlatlarını tahrik edecek birşey yapardım, ki muhtemelen Türk Bayrağı açmam onları çileden çıkartırdı. Sonra polis jandarma ve halk desteği öyle yada böyle arkamda olurdu zaten...
Kıbrıs Şehitlerinde benzer bi olay oldu 10 sene kadar önce. Vatandaşın biri (dükkan sahibi) elinde Türk Bayrağı ile caddeye çıkıp ''Türkiye Türktür, Türk Kalacak'' sloganı atıyor. Bir anda Hasan Tahsin gibi oluor vatandaş. Etraftan bu enikleri yuhalamalar başlıyor haliyle. Sonrasın halk tepki gösteriyor ve enik sürüsü dağılıyor...
Benzer olaylarda halk tepkisi çok önemli. Demokratik ölçülerde tepki her yurttaşın anayasal hakkıdır. Bu anayasal hakkı şiddete çevirerek haklı konumdan suçlu konuma düşmeyin...
-
ONEMINUTE bunu yazdı
eğitmek? şaka gibisin hocam adamlar okulları yakıp yıkıyor,bırak kendi eğitimlerini,başkasının bile eğitim almasını engelliyorlar,sen eğitelim diyorsun. bunlar Modlanmış, bunlara yan baksan aha kürdüm diye yan baktı çamur attı vs.. gibi sebeblerle bile ezilmişlik numarası yapıyolar,bunlar için herşey bi bahane herşey bi sebeb. ne ezilmişliği lan ezilen biziz amk ne cumhuriyet bayramımızı kutlayabiliyoruz,nede ATATÜRK diyebiliyoruz. ama ama a.qo ya sayın demek onun doğum günlerinde kutlamak yapmak yakalanış yıl dönümünde eylem yapmak serbest. elektrik su parası vermezler veergi vermezler devletten hizmet beklerler.devlet herşeye rağmen hizmet götürüyor onuda yakıp yıkıyorlar.her ay 250 tl den aşağı düşmüyor elektrik su faturam,istanbul da ayakta durabilmek için yırtınıyorum ama onların öyle bi derdi yok. EZİLİYİKKKKKKKKKK devlet bize bahmi.
One minute mürid çok güzel özetlemiş mevzuyu. arkadaş onları kimse ezmiyor. onlar it gibi yaşamayı tercih ediyorlar ama bunu devlete yıkmaktan da geri kalmıyorlar. Hepsi kolay para peşinde. adımı ortaya koyuyorum güneydoğuda doğuda her aileye 50.000tl para ver ruhlarını satın alırsın böyle de kalleş ve halsiyetsizdirler.