Kadının Gözünde Yaratıcı Erkek?
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------buradaki kızı eğlendirecek şebek rolunu her zaman erkeklerin üstlenmesine karşıyım işte bu ne saçma iştir böyle miye böyle illa kızlar eğlendirilmelimi maymunmuyuz lan biz
dostum kız seni gerçekten seviyorsa oturur bir bankın üstünde saatlerce 1 simidi bile kemirir yeterki yürekten sevsin kız senin yanındayken sıkılıcaksa bilmiyorum yorumsuz olsun bu kısım
-----------------------------kaç tane var yürekten seven amk. kızlar erkeklerden daha abaza bu devirde
-----------------------------
genellemelere karşıyımdır genelde :) ama sanırım haklısın gerçekten sevecek kız yok gibi bir eşy belkide var ben hiç denk gelmedim bu da belki benim beceriksizliğimdir hep yanlışlara denk gelmek benim bahsettiğim konu abazalıkla alakalı değil -
Para onemli degil yaratici olmak zorunda da degilsiniz ve bu konuda kendinizi zormalamiza hic gerek yok , kizlar sevgilileri ile ciktiklarinda daha sonra kiz arkadaslarina beni filanca yere goturdu demek isterler , bu bir kir kahvesi olabilir . Ne kadar kendiniz olup ic dunyanizi acarsaniz o kadar iyi olur , aranizda kopruler olusturmak istiyorsaniz ortak zevklerinizi kesfedin , mesela parkta oturuyorsunuz o da sizin gibi hayvanlari seviyorsa beraber bir somun ekmek alip parkin golundeki kugulara ve ordeklere birlikte ufaladiginiz ekmek parcalarini atabilirsiniz .Bunu yaparken de Gulben ergen'in cirkin,Hulya avsarin da ondan da cirkin oldugu ama onun ise cok guzel oldugu turunden cumleler kurdugunuzda birlikte gecirdiginiz vakit unutulmayacak kadar guzel gececektir. Benim anlatmak istedigim kac para harcadiginiz,hangi arabayla gezdiginiz,nerede ne yediginiz ictiginiz degil, asil ne paylastiginiz onemlidir , siz buna onem verin.Sizin mutlaka kendi ornekleriniz vardir ,hic bir seyin cok tuhaf karsilanmadigi bir devirde yasiyoruz ona sizin icin ne kadar degerli oldugunuzu anlatan cumleler kurdugunuz surece yakinlasmaniz da kolay olur . Etrafinizdaki ciftleri de gozlemleyin , ornegini verdigim kir kahvesinde birer cay esliginde birlikte bulmaca cozerken de cok eglenenler var , onceki yorumlarda gecen sahil,bir bank sohbeti de guzeldir . gunesin batisi gibi guzel seylerin imkanlariniz dahilinde oldugunu gorup kesfedici olmaniz yeterli olacaktir , birlikte geciriyor oldugunuz her anin kiymetli oldugunu bir sekilde hissettirin ki ikiniz de o anin sonsuza dek yasamasi gereken bir duygu oldugunu birlikte hissedebilin.
-
bira için kafanız güzel oldumu para olsada olmasda sorun olmaz ozaman kızada sanada herşey güzel gelir . Günü 3-4 birayla kurtarırsın :P
-
The_Cure bunu yazdı:
Evet müridler. Kız arkadaşınızla gezmeye çıktınız yanınızda kısıtlı miktarda para var. Yaratıcı olmak zorundasınız, kızın sıkılmaması lazım. Ne yaparsınız? Ya da mürideler kızın yerinde olsa ne olmasını isterdi?
-----------------------------bi bayan sevdiği insanı gerçekten seviyorsa yanında sıkılmaz.oraya gidelim bunu alalım diyorsa zaten sevdiği durum başkadır: )
boşuna efor sarfetme.
hesabı kızda ödeyebilir zaten paraya önem veren biriyse emin ol daha paralısını bulduğun tekmeyi basacaktır
-
bu yaşa kadar tecrübelerimi düşünecek olursam; eğer gerçekten seviyorsa ağzının içine bakar, paranı yemez, seni kullanmaz, aptalca kaprisler yapmaz, seni elinde tutmak için herşeyi yapar, bunlar yoksa bas kıçına tekmeyi gitsin, sonra üzülen sen olursun.
-
kıza diyorsun ki yavrum bu kadar param var ona göre ne yapiyorsak yapalım
ya da alın bir ice tea 2 tane pipet takılın bu kadar kasmaya ne gerek var ki
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------buradaki kızı eğlendirecek şebek rolunu her zaman erkeklerin üstlenmesine karşıyım işte bu ne saçma iştir böyle miye böyle illa kızlar eğlendirilmelimi maymunmuyuz lan biz
dostum kız seni gerçekten seviyorsa oturur bir bankın üstünde saatlerce 1 simidi bile kemirir yeterki yürekten sevsin kız senin yanındayken sıkılıcaksa bilmiyorum yorumsuz olsun bu kısım
-----------------------------<.genelleme>
kaç tane var yürekten seven amk. kızlar erkeklerden daha abaza bu devirde
<./genelleme>
öldürdün gece gece beni gülmekten :D müridsin sonuçta normal bi nebze :D EDIT: forum genelledi la mesajı quete alınca html taga bakıp muhahahaha -
ah ulen ah içim yanıyor bu konuyu görünce.
Eğer kız paran yok diye senden sıkılacaksa cehennemin dibine kadar yolu var.
-
Birkac gun oyle idare edersin sonra ne olacak ? Seviyorsa seni yer,mekan onemli degil sadece seninle vakit gecirmekten zevk alir,hatta konusurken o da sen de anlamazsin vakit nasil gecmis,gun nasil bitmis.boyle bi birlikteligin oldukdan sonra gidilecek yerler vs. kendiliginden cikiyor zaten,degisik bisey olsun diye dusunmene gerek kalmiyor.yaptigin her atraksiyon klasik de olsa,cok orjinal de olsa ikiniz oldugunuz icin guzel gelir,yani oyle gelmeli :)
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------mephisto bunu yazdı:
-----------------------------eve yada başka bi yere at.. sevişin.. sıkılmaz o zaman, hem sende.
-----------------------------bu çok ağır oldu :D:D