Kadınlarda İtici Bulduğunuz Şeyler Nelerdir?
-
Ota boka karışmaları, saçma sapan kıskançlık tripleri, bazen olmayacak duaya amin demeleri, onun ne düşündüğünü bilmeni istemeleri (müneccim şeysimi yedik amk), aşırı makyaj, kokoş olmaları.
Sanırım bu kadar.
-
PyramiD bunu yazdıHeadBanger bunu yazdıPyramiD bunu yazdı
amk paso konuşmak isteyen kızlardan nefret ediyorum.
sen tamamen yanlış yerdesin dostm :D
kız sürekli ilgi ister
yattıgın yastıgı kıskanır banane benle yatsın bile der
hatta onla yatmadıgın için bile sana trip atabilir :/
Kendime vakit ayıramıyorum hoca onla konuşmaktan çözümü yokmu bunun :d
bir de bir şey isterler durumlar olgun değildir yani yapamazsın aksilik filan olur bişr de onun için kavga çıkarırlar sanki senin elindeymiş gibi..
dedelermiz boşa dememiz..
elin kızı tuz ister yüreğin cız eder
-
-
ince düşünemeyen kızlardan nefret ederim. Odunsu düşünce vardır ya, birşey ima edersin, kızdığını açıkca söylesen küser yada yanlış anlar, imalı söylesen anlamaz senden soğur, işte koy götüne onların amk.
ortada bi ilişki varsa, sadık olmayanlardan nefret ederim, gittiği bar ı vs anlatanlar var mesela, kızsan kıskanç damgası takıp üste çıkmaya çalışanları var. onların da koy götüne
onun dışında, dış görünüşe yorum yapmak bana düşmez ama, simsiyah saçlı kızlar itici geliyor bana, topuklu ayakkabıyı özel günler haricinde giyenlerden uzak dururum. son olarak buluştunuz bi mekandasınız, hiç konuşmayıp 2-3 saat boyunca sadece sorulara cevap veren kızlar, herşeyi erkeklerden bekleyenler çok itici gelir bana.
-
soru ve cevaplar yanlış. Bana daha bir kadın görmek nasip olmadı. Ben 3'e ayırıyorum, canlı, kız , kadın. Canlıların insan olma özelliği yoktur genel payın %80ini oluştururlar, insanı geç hiçbir özelliği yoktur sadece kafatasının içinde kuşlar böcekler ve bir ova vardır, bacaklarının arasında birkaç gram dana antrikot taşır, acayip sesler çıkarır, ne cinsiyetinin farkındadır ne insanlığının.
Kızlar daha farklıdır, toydurlar fakat insanlardır ve cinsiyetlerinin azda olsa farkındadırlar o yüzden bu sıfatı hakederler. Genel payın %19 unu oluştururlar. Canlıların aksine kafatasının içinde kötünün iyisi bir beyin bulundururlar ve cinsel organları bacaklarının arasından vücudun çeşit bölgelerine dağılmıştır.
Kadınlar. %1 bile yüksek bir paydır. Bir kadın karşı cinstir, opposite sex'tir. Cinsiyetinin tamamiyle farkındadır, özümsemiştir, kafatasının içinde ne var bilemezsin. Bacaklarını aralağında orada birşey bulamazsın çünkü herşey kafatasının içindedir, yani oda bir belirsizliktir. Kadın belirsizliktir.
-
Aah ah saydirmayin simdi bana
-
Cinselik yaşadıkdan sonra yanım da hala duran kadına uyuz oluyorum :D
-
YasamaK bunu yazdı
Cinselik yaşadıkdan sonra yanım da hala duran kadına uyuz oluyorum :D
Tekrar yaşa :)) -
Bıyıklı kadınlara kıl olurum...
-
ShockMan bunu yazdı
Bıyıklı kadınlara kıl olurum...