Kalbim Ağrıyor
-
Bugün aynı kadın tarafından 4.kez terkedildim ve ben ne kadar zorlasam da bu işin mutlu bir sonunun olamayacağını iyice anladım :( sakinleştirici iğneden sonra bile titreme geçmedi, kalbim ağrıyor sol kolum çekiyor, ellerim titriyor, bok yedim aşık oldum, manevi acıyı uzun süre çekeceğimi biliyorum hayat boyu taşıyacağım belkide, ama şu fiziksel ağrıyı dindirmek için ne yapabiliriz yüzü aklıma geldikçe kalbim ağrıyor daha önce böyle olmadım. Hastaneye mi gitmeliyim gitsem ne söylemeliyim çok kötüyüm.
-
Alkol önermezler ama ardından bayılana kadar içmek kadar rahatlatan bişi yoktur.
Tecrübeyle sabittir..
-
hocam kötü örnek olucam ama kafayı uyuşturacak birseylerle 1 hafta takılmalısın ardından baska seylerle ugras aşık olmak bokun yarsıını yemek demektir iyer yarısınıda hayatın sonuna kadar yavas yavas yersin sana tek çözümüm var unut desem boş zaten kafayı uyuşturacak bira vb takılman gerecek bır hafta
-
Kafayı bulmaya falan kalkma. Daha beter olursun. Ne kadar alkol o kadar kalp ağrısı.
Yaşa gitsin.
-
Hojam, geçici ritim bozukluğuna neden olmuş bu durum... doktor beloc isminde bir ilaç verdi. Barıştık yarı yarıya düzeldim fakat gerçekten terkederse kalpten gidebilirim çok seviyorum lan.
-
Hocam seni üzmek istemem asla ama sen yavaş yavaş soğumaya başla bu kadından, tekrar ayrılacaksınız.
-
Hiç kimseyi kendinden daha fazla sevmeyeceksin. Seversen de kendinden çokça fedakarlık yapmaya hazır olacaksın. Onun kalbi ağrıyacak, gerekirse senin de kalbin onunla beraber ağrıyacak. Ama ne gerek var ki bu kadar kastırmaya? Ne sevmektir, ne sevilmek. En güzeli şırıl şırıl işemek..
Neşeli Hayat filminden bir diyalog:
Koca, eve içkili gelir..
Kadın: "İçince halloluyor mu dertler?"
Koca: "Hayır, hallolmayınca içiliyor..."
-
Hojam 29 yaşında adamım ben..., çok sayıda ilişkim oldu bunları kısa orta ve uzun vade diye ayırabiliriz, fakat 2 kere aşık oldum; ilki trajediyle bitti, ikincisinde mutlu olmak istiyorum. Onu bırakmak mı! imkansız bu hayatta tek istediğim şey o. Bunları bana başkası anlatsa ona götümle gülerdim; insan kendi başına gelince anlıyor anyayı konyayı... Bir gün sesini duymasam yada ne yaptığını bilmesem kafayı yiyorum.
-
Hocam kendin matıklı olarak düşün kalbinin etkisi altında olmadan. Sevdiğin kişi ile 4 kez ayrılmışsın peki bu böyle devam eder mi. Sende biliyorsun ki bu kavgalarınızın devamı gelicektir.
Ne gerek var ki kadın dırdırı çekmek veya boşa dert yanmak.
-
By_Mihni bunu yazdı:
-----------------------------Hocam kendin matıklı olarak düşün kalbinin etkisi altında olmadan. Sevdiğin kişi ile 4 kez ayrılmışsın peki bu böyle devam eder mi. Sende biliyorsun ki bu kavgalarınızın devamı gelicektir.
Ne gerek var ki kadın dırdırı çekmek veya boşa dert yanmak.
-----------------------------Ayrılmadık; o terk etti ben kabul etmedim o terketti ben kabul etmedim, sonuncusu çok canımı yaktı tamam dedim bu sefer bombok oldu; gidecek başkasıyla evlenecek, kim bilir ona kim dokunacak, düşün yani aşıksın o kadının başkalarından çocukları olacak, önümüzdeki on seneyi bir kaç salisede tezahür ettim, çok ağır geldi neredeyse felç geçirecektim. Onun dırdırı bile güzel :)
-
Tamam hocam sen şırıngayı yemişsin ne desek boş kendi haline bırakmak daha iyi seni ama sonun inşallah kötü olmaz hocam.