Kamp İçin Neler Gerekir ?
-
Hacılar Temmuz gibi bir arkadaşımla 2 kişi seyahate çıkacağız. Konaklayacağımız yerlerde çadır kuracağız. Yalnız paramız kısıtlı olduğu için bize uygun malzemeler satan güvenilir bir internet sitesi gerekli. Sizde çadır deneyimlerinizi ve gerekli malzemeleri söylerseniz bana yardımı olur
-
kız gerekir :) şaka bir yana ıslak mendil kuru mendil bol bol alın yanınıza çok amaçlı çakı falan alın
-
magnezyum çakmak taşı
-
cagilgurbuz bunu yazdı:
-----------------------------kız gerekir :) şaka bir yana ıslak mendil kuru mendil bol bol alın yanınıza çok amaçlı çakı falan alın
-----------------------------kız - mendil - çakı çok uyumsuz olmuş hocam =))
konuya gelirsek şöyle bişey buldum
becerebilirseniz zift götürün. hayır patikaları asfaltlamayacağız. zifti çadırınızın ,eğer çoksa kamp noktanızın, etrafına çit misali dökün. ne bir haşere ne de bir sürüngenle muhatap olursunuz. lakin zift zamanla kuruyacaktır o zaman başınızın çaresine bakın, kamp zaten orası tatil köyü değil.
-
El feneri ve fazladan 2 takım pil çakmak zıppo benzini veya yanıcı madde şarzlı aydınlatıcı küçük baltalar oluyoya onda sonra serçe parmagı kalınlığında 10mt halat yanınızada konserve bişeyler alın :) 50 60 lira anca tutar bunların hepsi
-
Çadır dahil bunları temin edebileceğim güvenilir bir site biliyor musunuz ?
-
GusFring bunu yazdı:
-----------------------------Çadır dahil bunları temin edebileceğim güvenilir bir site biliyor musunuz ?
-----------------------------Site degilde koçtaş bi uğrasan çok iyi olur
-
nevorapat bunu yazdı:
-----------------------------GusFring bunu yazdı:
-----------------------------Çadır dahil bunları temin edebileceğim güvenilir bir site biliyor musunuz ?
-----------------------------Site degilde koçtaş bi uğrasan çok iyi olur
-----------------------------Çadır bulamadım hocam koçtaşta, diğer saydıklarınızı muhtemelen bulurum
-
Bimde iki kisilik cadir satiyolardi gecen gun
-
fotoğraf makinesi, bisiklet, çadır
öyle çııkıpta bir dağda 10 gün kalmayın öyle kamp olmaz
bir rota belirleyin bisikletle o şehirleri dolaşın akdeniz bunun için türkiyedeki en uygun yerdir heralde oralarda eskiden kalma yapılarda çok var fotoğraf makinesiylede çekersiniz gezdiğiniz yerleri anı olur :D -
Kamp kırda ovada mı olacak yoksa yerleşim yerinde mi?