Kan Testi
-
kan testinde sigara belli olur mu arkadaşlar ?
3 gün geçti üzerinden. -
batuhan14 bunu yazdı:
-----------------------------
kan testinde sigara belli olur mu arkadaşlar ?
3 gün geçti üzerinden.
-----------------------------Hoca naptın ya.. arkadaş verdi 1 fırt aldım dersin sende? Şimdi anladığım kadarıyla aile seni sigara için teste götürüyor :S
-
Kesin bilmiyorum ama doktorlar hep sorarlar sigara içiyomusun diye
Demekki çıkmıyor :D
-
yok hayır şeker kolesterol fln hesabına.
orda çıkar mı -
git söle haci aileyide masrafa sokma esrar eroin kullanmıyorsun ya
kan testi felan ne kadar ciddiye almışar sigara içeceksen seni kim nasıl durdurabilir bana kalırsa içme derim bırakamazsın sonra
-
yok içtiğimden değil o gün merak ettim 3 tane mi ne içtim yani bakalım çıkmaz umarım :s
-
Çıkar tabikide
-
Doktora bağLı biLader =D
ben bigünde
araLıksız nargiLe çektim yarım saat fLn nargiLe yanmış acemiyim öLe pek sevmemde nargiLeyi =D herneyse onun üzerinede 2 bira içtim =D baş ağrısı beni feLç etti nerdeyse . . dayanamadım artık ağrı kesicide aLamadım . . doktora gittim hem idrar hem kan testi yaptı . . ben hiçbişi söLemedim oda sormadı . . serum yedim döndüm eve =D =D
sonuç oLarak doktora bağLı (:
edit: sünizitim varmış öLe dedi =D normaLdede var asLında =D
edit: daha iyi aydınLanman için bu dediğim oLayLardan 3 saat sonra hastaneye gittim onuda beLirtim . .
-
ya 2 günde nikotin temizleniyomuş onu biliyorum ama zifir falan filan oof :-/
-
testi sigara kontrolü için yapıyorlarsa çıkar yoksa nerden çıkacak
aç karnına bir bağ maydanoz ye hocam ölüm orucu biten adamlara mide kendine geldiğinde böyle yapıyorlarmış 1 hafta boyunca kanı temizlensin diye
-
çıkar hacı çıkar :P , ailen doktorun yanına gider alır raporu eline , "doktor bu ne" :D der.. sonra oğlunuz sigara kullanıyor ne acı değilmi ama gerçek der , ve eve geldiğinde oğlum bak bakalım ne çıktı kanından diye, annecinde babacında başlar seni bi güzel ıslatmaya :D