Kanıt
-
bi aralar parmak izi adında buna benzer bişi yayınlanıyordu. o zaman da ilgiyle takip ederdim. bu da güzel.
-
Aşk meşk dizilerinden iyidir.
CSI dan kopya olsun yada olmasın. CSI'yda cıvıdı zaten zanlı olay yerinde adamı öldürürken sadece ossursa ossuruğundan bile bulacaklar :S
-
bence güzel şu kriminal bulgular felan hoş, prof kadını görünce tipinden tırsıorum:)
-
denk geldikçe izlerim geneldede denk getirmeye çalışırım
orhan başkomser karekterini yerinde yapmışlar.
-
izlemek istiyorumda bi kere denk gelmedim daha :|
internetten bakıcam bugun
kücük sırlara cakma deseniz bi derece ama polisiye kriminal bi dizi diye kanıt neden çakma oluyormuş :|
-
dizi değilde belgesel gibi yapıyolar hoca sürüklemiyo adamı... bi konuda bilgi verir gibi çekmişler. tamam bilgiş vereceksin ama dizi özelliğini kaybetmeyecek araya adam giiyor yok hakan bey şöyle dedi yok ayse hanım bunu dedi... olmuyor öyle yani diziye kilitlenemiyorum. sürüklemiyo adamı. Mesela kanıt Peşinde vardı tek nefeste izleridim o diziyi bunda öyle birsey yok
-
Bir CSI fanı olarak Firex'in tavsiyesine uyup izlemeye başlayacağım, bakalım nasılmış.
Bu arada Firex madem seviyorsun bu olayları, sen de CSI Vegas'a (sadece CSI olarak da geçer) başlasan iyi edersin ;)
-
aşırı yapmacık :)
-
Sscheme bunu yazdı:
-----------------------------
Bir CSI fanı olarak Firex'in tavsiyesine uyup izlemeye başlayacağım, bakalım nasılmış.
Bu arada Firex madem seviyorsun bu olayları, sen de CSI Vegas'a (sadece CSI olarak da geçer) başlasan iyi edersin ;)
-----------------------------Eyv bakarım fırsat olursa. Fakat CSI fanlarının bu diziyle arası pek iyi değil :) Sonra FireX tavsiye ettiğin diziyi ... deme :D Bana memleketimizin tiplemeleri, olayları olduğu için bu dizi daha yakın geliyor. Bir de bilgilendirme, olayın çözülme aşamaları da yeterince iyi. Bir sürü abuk dizinin arasından çok daha iyi yerde olduğu kesin. Holywood'dan aşağıda olabilir ama Tr için gayet güzel, kaliteli.
-
http://www.youtube.com/watch?v=5MqshmngO6w
Bu geceki bölümün fragmanı