Kanser 1.0.1 Bir Deneyin Ve Görün !!!
-
bu arada 13 değil 27 sayfa ayrıca her site hackleyen hacker değildir ama istiosan yaparız bişeyler
-
ha 13 ha 27 hoja ya ne farkeder:D
-
umarım konu burada kapanır çünkü bu iş yok yere uzama yolunda konun kitlenmesi gerektiğine ben karar veremem. ama kitlenirse fena olmaz. kreston + a4tech + alpin helal olsun. :D.
-
a4tech bunu yazdı:
server kurdumusun nesin yontemlerini kendine sakla tartışmya girme forum kirliliği yapma. biliyorsan bir şey yaz gerisine karışma oğrenen oğrenir. buraya yazmak zorunda değilsin. kaybol!
üffff a4tech bu değişim yaramış lan sana bi sert erkek olmuşun böle :DKreston 'u şahsen tanımam fakat forumda ki tavırları ve konuşmaları onun bilir ve saygıdeğer bir kişi olduğunu gösteriyor. Sana bakıyorum, VB de winsock ile yazılmış basit bir trojanı yayınladın diye katkı yaptığını sanıyorsun ki daha winsock un VB nin ne olduğu hakkında fikir sahibi olduğunu da sanmıyorum :d
a4tech babanın dediği gibi "kaybol!" :D:D
-
ya beyLer ben bu kanseriin setupunu yükLediM ama modüL buLunamadı diyo :( yardımcıOlurmusunuz ? msn adresiM :By_EaqLe__@msn.com
-
Arkadaşlar!KanserServer.exe nin karşı taraftakine bir zararı donukurmu?
-
Dostlar ben kanseri kurdum yalnız isimverin.exe veya kanserserver.exe dosyaları nerde acaba :)
-
AGA EYVALLAH
-
hocam kanserin linki çalışmıyor nerden bulabilirim veya yeni bir link verirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler...
-
tamam bu sefer oldu aga çok sağolasın valla....
Toplam Hit: 7488 Toplam Mesaj: 33