Kanser Eden Bir Oyun..
-
ah be hocam, açılır mı bu konu gece gece. Kilitlendim mi bırakamıyorum bu meleti.
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
6 ya geldim :)
-----------------------------Deaths : 111 :D hayırlı işler.
-
en fazla 6 hocam bıtane toplum kalıyo gerı donemıyroum uraşanlara kolay gelsın:D
-
eaah skerim lan:D
-
incisozluk bassın lan bu ampul oyunun sitesini, birinci bölümü yazan, çizen herkese çift tıklayım.
-
gece gece olmucak hocam bu:)
-
ah aq facebook'ta duruyodu screenshot sildim:|
29'a kadar gelmiştim, 29'da 1 saat falan uğraştım beceremedim:d
oyunda herhangi bi bölümde takılan varsa videolu anlatabilirim:P
-
alp bunu yazdı:
-----------------------------
ah aq facebook'ta duruyodu screenshot sildim:|
29'a kadar gelmiştim, 29'da 1 saat falan uğraştım beceremedim:d
oyunda herhangi bi bölümde takılan varsa videolu anlatabilirim:P
-----------------------------Hocam videolu değilde bir mantığı var mıdır? Hani bir ölü bölge falan?
8 ye kadar geldim kaldım orada sabaha kadar oynamak istemiyorum, çalışmam lazım. varsa bir püf noktası çok makbule geçer.
Edit: bide ölünce dış dış diye acaip bir sesi var deli ediyor beni.
-
hemen bakıyorum hcoam. boş vaktim var bu gece baya baya:D
ama önce 8. bölüme geleyim ezberimde artık oyun aq:)
2dk bekle
-
hocam 8. bölümde orta alanda gezen bi düşman var:D o senden hızlı onu farketmişsindir. öncelikle o senin yanından geçer geçmez sağ bölgeye at kendini ve ordaki yeşil bölgeye git. sağ bölgedeki düşmanlar seni fazla zorlamazlar çünkü hareketleri hep sabit ve senden yavaşlar.
sonra bence öncelikle üstteki topu al, daha sorna tekrar yeşil bölgeye gel ve ortada dolaşan düşmanın ikinci bölgedeki turuna başlamasını bekle. o ikinci bölgeye geçince sen de altta dolaşana dikkat ederek alttaki topu al ve hiç durmadan sol tarafa ak.
orda da topları al ve en başta bulunduğun yere gel. sonrası kolay ilk adımda yaptıklarını tekrar yapıp sağ bölgedeki yeşil bölgeye atacan kendini