folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kanser İçin Kullanılan İlaç ''Naltrexone''

Kanser İçin Kullanılan İlaç ''Naltrexone''

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Kreyzi ye pm at hocam. Allah şifa versin. 

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kanser deme bana.. 

Bu arkadaşı belki daha önce duyan belki de tanıyanınız vardır. Sezer Karaca. Kampanyalar düzenlenmişti onunla ilgili. Şu videoları izleyebilirsiniz o da anlatıyo ne kdr pahalı ilaçlar oldugundan falan bahsediyo. 

http://www.youtube.com/watch?v=cPw2oMY4_g4
    http://www.youtube.com/watch?v=L5foVAfn-Sk

Bu arada o spikerin amk ben. Konusma tarzına laflara bi bak dalga geciyo sanki piç.

Neyse arkadaslar Sezer benim de arkadasımdı. 2 yıl savaştı ama başaramadı. 5 gün önce kaybettik Sezer'i. 

Allah acil şifalar versin herhangi bi hastalık yaşayan insanlara.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vebay
    vebay's avatar
    Erkek

İlgili ilaç başka amaçla kullanilan bir ilaç.literatürde düşük dozda kullaniminin bagisiklik sistemi uzerinden büyüme faktörlerini etkileyerek kanser ve otoimmun hastalıklarda faydasi olduğuna dair düşük kanit düzeyinde calismalar var. Yinede hastaliga ozel olarak yapilmis ve onerilebilecek net yarari maalesef henüz yok.hücre kültürlerinde ve bazi kanserlerde denenmiş ama hiçbiri onerebilmemiz için gerekli olan yarari gösterememiş.yani bu ilac teoride yarari olduğu söylenen ama henüz kanit düzeyi düşük olan bir uygulama.kullanmak istersen tabiki kullanabilirsiniz.ama doktorunuzun önerdiği başka bir tedavi varsa bence o daha doğru olur.yine de kendi doktorundan en doğru ve objektif yaniti alabilirsin.geçmiş olsun..

** son **
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

öncelikle geçmiş olsun hocam. pek pahalı bi ilaç değil şimdi baktım ecza deposu stoklarında görünmüyor.

yarın holycat'a pm at önce bi o baksın o depoda çalışıyor şansı daha yüksek benden. olmadı bana dönüş yap 1 2 tanıdık kişiyi arayıp bulma şansımıza bakalım.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek

ya arkadaşlar bende babamı bu hastalıktan kaybettim geçmiş olsun benim tavsiyem denedik sabak akşam limon +polen hakiki olandan yedir biz bayağı durdurduk zamanı uzattık doktor altı ay dedi biz ikibuçuk yıl uzattık bilgin olsun araştır arı sütü sakın yedirme o faydalı hücreyide büyütüyor kanseride büyütüyor sadece polen sabah akşam öğlen bir yemek kaşığı limon 6 öyün bir limonu kabukları ile peşinden yesin allah şifa versin

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burhan808
    burhan808's avatar
    Erkek

iyi dilekleriniz için saolun beyler. ilaç konusunda ihtiyacım olduğunda konunun muhatabı muridlerle görüşeceğim, yardımlarınız için saolun. gelişmelerle ilgili yazarım buraya. 

"O da Senden Razi Dön Rabbine"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burhan808
    burhan808's avatar
    Erkek

25 eylülde hastamızı kaybettik.

sizlerden ricam okunan dualar nur ile altın tepside gidermiş. ibrahim güvercin adına bir fatiha 3 ihlas okursanız sevindirirsiniz beni. hepinize sevgiler kardeslerim.

"O da Senden Razi Dön Rabbine"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    burhan808 bunu yazdı

sizlerden ricam okunan dualar nur ile altın tepside gidermiş. ibrahim güvercin adına bir fatiha 3 ihlas okursanız sevindirirsiniz beni. hepinize sevgiler kardeslerim.

Allah rahmet eylesin hocam.. Başınız sağolsun

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    burhan808 bunu yazdı

Başınız sağolsun okudum, hocam,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek
    burhan808 bunu yazdı

https://www.facebook.com/search/results.php?q=%20ibrahim%20g%C3%BCvercin%20&init=mag_glass&tas=0.3274044440771998&search_first_focus=1381341073108

allah rahmet eylesin kardeş

"
Toplam Hit: 3918 Toplam Mesaj: 22