Kanuni Windy 125 S

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    viveo
    viveo's avatar
    Erkek

arkadaşlar Kanuni Windy 125 S almayı düşünüyorum

bi kaç kez vitesli motor kullandım onun dışında motorlarla ilgili bilgim yok windy 125 almayı düşünüyorum fiyatı ve görünüşüne göre bütçeme ve isteğime uygun gibi görünüyor 
    aşağı yukarı 1.800 liram var sıfır mı alınır (sıfırı 2300 civarı) ikinci eli nasıldır nasıl bi motordur bu konularda bilgi verebilir misiniz ?

söylesem tesiri yok,sussam gönül razı değil
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

bütçen 1800 ise sıfırda 2300 ise bence sıfır al hocam akarı kokarı olmaz sorun çıkarmaz,başın ağrımaz en azından.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    viveo
    viveo's avatar
    Erkek

saol üstad nası bi motor kullanmışlığın var mı ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosnaK
    BosnaK's avatar
    Erkek

Racer 200 al görüntü bakımından daha hos :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    Kanuni , ramzey , mondial gibi tüydürük motorlardan uzak durun Honda yada Yamahaya bak
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    viveo
    viveo's avatar
    Erkek

BosnaK bunu yazdı:
    -----------------------------

o bana fazla ya ilk motorum olacağı için

JackDaniels bunu yazdı:
    Kanuni , ramzey , mondial gibi tüydürük motorlardan uzak durun Honda yada Yamahaya bak

yamaha ve hondanın anca kilometre yapmış 2.ellerine yaklaşabiliyoruz valla hocam :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    viveo bunu yazdı:

BosnaK bunu yazdı:

o bana fazla ya ilk motorum olacağı için

JackDaniels bunu yazdı:

yamaha ve hondanın anca kilometre yapmış 2.ellerine yaklaşabiliyoruz valla hocam :)

O paraya kanuni alacağıma kilometre yapmış ybr alırım daha iyi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

valla kardeş üni yıllarında motor merakım vardı o yaşlardada bi java'm  vardı hey gidi günler,şimdi ayağımı sağlama basıyorum araba var.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    windy nin yeni modeli 150 cc olmasi lazim. 150 cc olanindan alirsan daha iyi olur. daha gucludur daha oturaklidir. windy s güzel motordur, kafa yapisi yuvarlak yani klasiktir. bu bir artidir zira cekik gozlu motorlarda ayrinti cok fazladir ve surekli vida gevser, ses yapar felan. ayrintiya gitmiyorum kesinlikle yuvarlak lambali klasik tipli motor al. windy duz yolda bir yada iki kisi ile seni tatmin eder, hatta hafif arazide dagda bagda bayirda da gezdirir. yakiti cok cok azdir. yeni windy euro 3 motorlu olsa gerek ki bu daha fazla guc ve ayni zamanda daha az yakit demektir. bu nedenle yeni modelini al diyorum. motoru sifir al ama kimseyi bindirme sakin temiz kullan. ilk basta yanina arkadasini ilirsin dusebilirsin ve motoru mahvedebilirsin. motoru iyice ogrenip alismadan kimseye verme motoru tek basina gez. arkana da kimseyi bindirme. rodajini iyi yap, kullanici klavuzunu iyi oku. parca sikintisi yoktur ama yinede tertemiz kullan.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    viveo
    viveo's avatar
    Erkek

balik_ bunu yazdı:
    windy nin yeni modeli 150 cc olmasi lazim. 150 cc olanindan alirsan daha iyi olur. daha gucludur daha oturaklidir. windy s güzel motordur, kafa yapisi yuvarlak yani klasiktir. bu bir artidir zira cekik gozlu motorlarda ayrinti cok fazladir ve surekli vida gevser, ses yapar felan. ayrintiya gitmiyorum kesinlikle yuvarlak lambali klasik tipli motor al. windy duz yolda bir yada iki kisi ile seni tatmin eder, hatta hafif arazide dagda bagda bayirda da gezdirir. yakiti cok cok azdir. yeni windy euro 3 motorlu olsa gerek ki bu daha fazla guc ve ayni zamanda daha az yakit demektir. bu nedenle yeni modelini al diyorum. motoru sifir al ama kimseyi bindirme sakin temiz kullan. ilk basta yanina arkadasini ilirsin dusebilirsin ve motoru mahvedebilirsin. motoru iyice ogrenip alismadan kimseye verme motoru tek basina gez. arkana da kimseyi bindirme. rodajini iyi yap, kullanici klavuzunu iyi oku. parca sikintisi yoktur ama yinede tertemiz kullan.

yorumun için teşekkür ederim hocam 

aydınlandım biraz daha :) rodajı iyi nasıl yapabilirim ? :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Ya Kardeş Motor Kullanmadıysan Hiç Alma Motor Çok Kötü Birşey Kaza Yapması Bir Yana Cok Ugraştırıyor insanı ikinci El Cok Daha Ugraştırıyor

Racer 200 üm var 3 Senedir Neler Çektim Ben Bilirim Motor Alacaksan En Az Yakanları Var 100 cc nin Altında Plaka Felan Da istemiyor Git Gel Yeter.

Eger illa Alcaksan Kurtelerin Motorlarina Bak Ondan Al 10 Kurye Görürsen 8 i Aynısini Kullanır Hem Az Yakar Hem Saglamdır..

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
Toplam Hit: 3753 Toplam Mesaj: 14