Kapitalizmi Yikabilecek Gücte Cimrilige Sahip Tek Olusum Donanimhaber Ölücüleri (Eksi Konusu)
-
arkadaşlar çok çok çok güldüm o yüzden paylaşayım dedim
Mod not. konu kategorilerine dikkat edelim.
-
fırsat kovalayıp ihtiyacın olanı almak ayrı, ölücülük ayrı şey. O yüzden Allah gözlerini doyursun diyorum.
not : Sıcak fırsatları ben de takip ediyorum. Lakin uygun bir ürünü görünce. 15 taneyi 20 liradan alıp ürün geldikten sonra tanesini 50 liradan ilan verip satmaya çalışmıyorum. Adamlar her şeyi ticarete döküyor.
-
Kapitalist sektörün stok fazlası ve reklam payları sebebiyle kampanyalı sunulan ürünlerini eriterek esasında sisteme katkı sağlıyorlar, farkında değiller. :)
-
Bunlardan Birtane de bizim iş yerinde var adam bekar olduğu halde evlenip te çocuğu olunca kullanır diye düşünüp farklı ebatları da 100 çocuk bezi almış , elinde patlayan bedava hamburger leri habersiz şekilde arkadaşlara gönderen , spor yapmayan ultra göbekli biri olmasına rağmen sınav aletinden 3 tane alıp satan biri
Tuhaf bi durum
-
Austen bunu yazdı
Kapitalist sektörün stok fazlası ve reklam payları sebebiyle kampanyalı sunulan ürünlerini eriterek esasında sisteme katkı sağlıyorlar, farkında değiller. :)
Bende bunu yazacaktım tam...
-
ahahaha
-
yapabilen yapsın abi fırsatını bulursa ama bokunu çıkarmadan ihtiyacın kadar yapıcaksın
-
sırf acıkmamak için sıçmıyorlarmış
-
http://www.incisozluk.com.tr/w/fotoğraf-çekilenler-top10-listem/
-
bende sıcak fırsatları takip ederim uygun ürünler denk geliyor. adamlar öyle bi kombo yapıyor ki nerdeyse ürünü bedavaya getirip üstüne para alacaklar
-
bir ara bende bunlardan biriydim kendimden çok utanıyorum arkadaşlar. :(