Kara Kule'ye Gitmeyin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Az önce çıktım sinemadan. Hiç bir şeye benzemiyor film.. .. Paranızı  ve zamanınızı boşa harcamayın..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naruto
    Naruto's avatar
    Erkek

türk sinema sektörü de bitti

la geldik bi fırtına gidiyoruz bi fırtına
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

Deme ya gitmeyi düşünüyorduk fragmanı fena değildi

le le le sakine
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Naruto bunu yazdı

Yalnız film yabancı yapım. Stephen King roman serisinden uyarlama. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naruto
    Naruto's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    Naruto bunu yazdı

Yalnız film yabancı yapım. Stephen King roman serisinden uyarlama. 

cumali ceber konusu sandım (kurtardıkmı acaba haminaaa )

la geldik bi fırtına gidiyoruz bi fırtına
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ka bile yokmuş amına koyayım. Bu king niye böyle yapıyor arkadaş, niye piç etmelerine izin veriyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodofWar
    GodofWar's avatar
    Erkek

Interstellar daki eleman ve Idris Elba var,stephen king romanindan uyarlama diye gittim hic begenmedim.Gercekten kotu.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

Yien gecenlerde yine Stephen King'e ait olan Cell adli kitabin filmini cekmislerdi. Sicip batirmislardi.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Florenzi bunu yazdı

Yien gecenlerde yine Stephen King'e ait olan Cell adli kitabin filmini cekmislerdi. Sicip batirmislardi.

Stephen King romanlarının hepsinde öyle zaten. Sinemaya uyarlayınca bok gibi oluyor filmleri.

Green Mile ve The Shawshank Redemption hariç.

mkyb tarafından 05/Ağu/17 18:01 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    Florenzi bunu yazdı

Stephen King romanlarının hepsinde öyle zaten. Sinemaya uyarlayınca bok gibi oluyor filmleri.

Stephen King romanlarında tasvir ve konu derinliği çok olduğu için bence sinema yetersiz kalıyo. Canlandırılması gereken tek yer insanın hayal gücü. Bu tip yazarların kitapları sinemaya uyarlanmamalı. 

Florenzi tarafından 05/Ağu/17 18:01 tarihinde düzenlenmiştir

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    Florenzi bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    Florenzi bunu yazdı

Stephen King romanlarında tasvir ve konu derinliği çok olduğu için bence sinema yetersiz kalıyo. Canlandırılması gereken tek yer insanın hayal gücü. Bu tip yazarların kitapları sinemaya uyarlanmamalı. 

Sinema; insanların kafalarında yarattıkları dünyayı, hayal güçlerini en kolay ve en güzel yansıtabileceği yöntemdir. Bugün teknolojiyi müteakip sinema öyle güzel bir noktaya geldi ki, böylesine imkanlarla bile o hayal gücü yansıtılamıyorsa sorunu sinemada değil, yönetmende ve castta arayacaksın.

Bundan senelerde evvel Kubrick de King'in hikayesini almış, adam King'in kurgusunu beğenmeyip final sahnesini değiştirmiş. Bugün bana sorarsan Kubrick'in elinden geçince ''Cinnet'' çok daha güzel bir şekle bürünmüş. Demem o ki, King'in bir marka olmasından kaynaklı olarak toz kondurmamak gibi bir devinime gerek yok. Her kurgusuna onay vermemiz de gerekmiyor. Henüz filmi izlemedim fakat, şöyle bir bakınca zaten yönetmenin geçmişi sağlam değil. Sinema felsefesini yalayıp yutmuş bir yönetmenden, mesela Luc Besson'dan çıksaydı bu film, inan bana bambaşka olurdu.

Film izlenince editlenecek.

NaZi_ tarafından 05/Ağu/17 18:20 tarihinde düzenlenmiştir

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
Toplam Hit: 3421 Toplam Mesaj: 23
kara kule gitmeyin kötü film