Kara Kule'ye Gitmeyin
-
Az önce çıktım sinemadan. Hiç bir şeye benzemiyor film.. .. Paranızı ve zamanınızı boşa harcamayın..
-
türk sinema sektörü de bitti
-
Deme ya gitmeyi düşünüyorduk fragmanı fena değildi
-
Naruto bunu yazdı
Yalnız film yabancı yapım. Stephen King roman serisinden uyarlama.
-
mkyb bunu yazdıNaruto bunu yazdı
Yalnız film yabancı yapım. Stephen King roman serisinden uyarlama.
cumali ceber konusu sandım (kurtardıkmı acaba haminaaa )
-
Ka bile yokmuş amına koyayım. Bu king niye böyle yapıyor arkadaş, niye piç etmelerine izin veriyor.
-
Interstellar daki eleman ve Idris Elba var,stephen king romanindan uyarlama diye gittim hic begenmedim.Gercekten kotu.
-
Yien gecenlerde yine Stephen King'e ait olan Cell adli kitabin filmini cekmislerdi. Sicip batirmislardi.
-
Florenzi bunu yazdı
Yien gecenlerde yine Stephen King'e ait olan Cell adli kitabin filmini cekmislerdi. Sicip batirmislardi.
Stephen King romanlarının hepsinde öyle zaten. Sinemaya uyarlayınca bok gibi oluyor filmleri.
Green Mile ve The Shawshank Redemption hariç.
mkyb tarafından 05/Ağu/17 18:01 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdıFlorenzi bunu yazdı
Stephen King romanlarının hepsinde öyle zaten. Sinemaya uyarlayınca bok gibi oluyor filmleri.
Stephen King romanlarında tasvir ve konu derinliği çok olduğu için bence sinema yetersiz kalıyo. Canlandırılması gereken tek yer insanın hayal gücü. Bu tip yazarların kitapları sinemaya uyarlanmamalı.
-
Florenzi bunu yazdımkyb bunu yazdıFlorenzi bunu yazdı
Stephen King romanlarında tasvir ve konu derinliği çok olduğu için bence sinema yetersiz kalıyo. Canlandırılması gereken tek yer insanın hayal gücü. Bu tip yazarların kitapları sinemaya uyarlanmamalı.
Sinema; insanların kafalarında yarattıkları dünyayı, hayal güçlerini en kolay ve en güzel yansıtabileceği yöntemdir. Bugün teknolojiyi müteakip sinema öyle güzel bir noktaya geldi ki, böylesine imkanlarla bile o hayal gücü yansıtılamıyorsa sorunu sinemada değil, yönetmende ve castta arayacaksın.
Bundan senelerde evvel Kubrick de King'in hikayesini almış, adam King'in kurgusunu beğenmeyip final sahnesini değiştirmiş. Bugün bana sorarsan Kubrick'in elinden geçince ''Cinnet'' çok daha güzel bir şekle bürünmüş. Demem o ki, King'in bir marka olmasından kaynaklı olarak toz kondurmamak gibi bir devinime gerek yok. Her kurgusuna onay vermemiz de gerekmiyor. Henüz filmi izlemedim fakat, şöyle bir bakınca zaten yönetmenin geçmişi sağlam değil. Sinema felsefesini yalayıp yutmuş bir yönetmenden, mesela Luc Besson'dan çıksaydı bu film, inan bana bambaşka olurdu.
Film izlenince editlenecek.