Kara Sineklerle Mücadele ..! Fikri Olan Beri Gelsin
-
ONEMINUTE bunu yazdı
Odanın bi yerine şundan as veya salona =)
http://www.batangemi.com/firsatlar/u-599.htmlBu ne la :D çuval dolduğunda değerlendirmek lazım :D
Çoçuk için cibindirik kullan ona bile giriyorlardı sende kafana seyyar cibindirik tak gez evde
-
bebeği çok rahatsız ediyorlarsa sinkov al abi.
bebek kundaktadır sanırım. hafif hafif etrafına sık bebeğin. elleri serbest değilse avucuna sık ince tabaka şeklinde bebenin vucuduna da sür.
en azından sinekler onu rahatsız etmez.
bide sinek için toz ilaçlar var. oradaki yerlere bi sor. şeker gibi bişi böyle tasa koyuyorsun hafif bi ilave ediyorsun. gelen sinek zaten direk üzerine gidiyor sonrası nakavt.
başka yol arama boşuna :D
-
-
Adamım bizde bu durumdan şikayetçiyiz. Şöyle bir diyeyim tam bilmemek şartıyla benimde aklıma şimdi geldi feslegen koy odaya, şimdi araştırdıgıma göre feslegen kokusuna sinekler gelmezmiş sende bi araştır...
-
DJ_Alper bunu yazdıDarkparadise bunu yazdı
sinek bantları mı yapışkanları mı ne vardı, onlardan al :) belki işini görür. fena yapışıyorlar banta :D kaçamıyorlar da :))
biliyorumda yok sineklerin evin ortasında öyle asılması iğrenç bi olay hemde sağlıksız öldürecem alacam çöpe atacam olayım o benim
bebişin yüzünü ısırmışlar hep orp çocukları
ooohoooy :/ oy
-
Darkparadise bunu yazdı
sinek bantları mı yapışkanları mı ne vardı, onlardan al :) belki işini görür. fena yapışıyorlar banta :D kaçamıyorlar da :))
elime yapışmıştı o çıkaramadım yapışkanını en son pes ettim öyle gezdim :/ çok lanet bişey.
-
-
SİNEK TUZAĞI
Basit bir sinek tuzağı yapmayı öğrenin.
İhtiyacımız olan şey temelde:
200 ml su
50 gr kahverengi şeker
1 paket maya (herhangi bir süpermarket bulunur ekmek mayası) ve bir 2 litrelik plastik bir cola şişesi
prosedür:
1. Plastik şişeyi şekildeki gibi kesin.
2. Sıcak su ile kahverengi şekeri karıştırın. Soğumasını bekleyin. Soğuduğu zaman şişenin alt yarısına dökün.
3. Mayayı ekleyin. Karıştırmaya gerek yoktur. Karbondioksit oluşturun.
4. Şişenin diğer yarısı, baş aşağı, huni şeklinde yerleştirin.
5. Siyah bir şey ile (bant) şekildeki gibi sarın ve evinizin bir köşesine koyun.
Karasineklerde etkili olurmu bilmem hocam denemedim ama işe yarıyormuş -
Mycity bunu yazdı
tam bunu atıyodum +10 :D
-
Kesinlikle tavsiye ediyorum gelişine patlat :) dikkat ette çizgiyi geçmesin sinek.
Tenis oynar gibi patlat sinekleri, oldukça keyifli :)
Bütün hırsını atarsın vallahi hususi dışarı sinek avlamaya çıkarsın spor maksatlı :)
Branimir tarafından 18/Tem/13 12:45 tarihinde düzenlenmiştir