Karanlıgın Hakim Oldugu Anime ?
-
Oha kimse yazmadı mı lan !? Gelmiş geçmiş en iyi animedir. (Dragon Ball'dan sonra tabi:)
Death Note:
http://www.imdb.com/title/tt0877057/
-
konu güzel takipteyim bu aralar ben de anime sardım güzel şeyler var.
-
karanlık kan ve dehşet pek içermesede, strateji denilen kavramın altından girip üstünden çıkmayı başarabilen senaristlerce hazırlanmış ve kurgulanmış olan death note başyapıtını tavsiye edebilirim.
-
Gantz:
Kan + cinsellik + çıplaklık + iri göğüsler :)
-
Gothic tarzı aradığın olabilir. Zaten arkadaşlar bir çoğunu önermiş.
-
buyuk gogusler benimde dıkkatımı cekti
hellsing bitirdim death note bitirdim guzellerdi .sımdı proxy bakıyorum.
-
Fullmetal alchemist'de çok pis karanlık hakim o karanlığı yenmeye çalışan iki kardeş var. hayatımda izlediğim en iyi anime, izlemezsen çok büyük eksiğin var demektir. kan falanda bolca bulunuyor, her bölümde olmasada sonlara doğru aşırı dozajda var :D
p.s: fma'yı bana tavsiye eden NmC abimize saygılar.
-
mahzal bunu yazdı:
-----------------------------Oha kimse yazmadı mı lan !? Gelmiş geçmiş en iyi animedir. (Dragon Ball'dan sonra tabi:)
Death Note:
http://www.imdb.com/title/tt0877057/
-----------------------------belki birileri bunun zevk meselesi oldunu söyliycek belki birileri benim yanıldığımı ama bişey neyse odur kötü kötüdür ki bu anime kötününde kötüsü
-----------------------------------------------
enson onegai teacher ı izlemiştim ecchi ama acayip duygusala bağladım etkisinden hala çıkamadım yani ecchi varmı yokmu anlamıyorsun oderece yada ben zaten duygusal açıdan zayıf bir dönem yaşıyorum ondan bana öle geldi
kan man istiosan hellsing ile basilisk i izlederim hellsingin ova bölümlerinde konudan bibok anlaşılmıyor habire birileri birilerini öldürüp duruyor basilisk hem konu sağlam hem kanı bol
maviekran gantz ı önermiş ama bildiğim kadarıyla onun küçük bir bölümünün animesi çekildi yanlız yani bitince anime askıda kalıyor eğer bunu sorun etmezsen izle
sonra nasıl unuttumla high school of the dead iidir
black logoon iki sezonunu izledim güzeldi bide 5 bölümlük ovasıvar onu nette bulamadığımdan izlemedim oyüzden ovalarına bişey diyemem
-
ghost hound
serial experiments lain
tezhnolyze
Bunları yapan grup cidden bu konuda çok sağlam.
-
gintamaya kahkadır çocukca değildir
karanlık istiyosan mirai nikki ve fullmeatal alchemist yeterince midemi kaldırmıştır yer yer