Karasineğe Çözüm (İstek)
-
tezek yak hocam
-
sinek öldüren raket al. gece tüm ışıkları kapatıp bilgisayarı aç. sinekleri sadece ekran civarina topla. raketi sallamaya başla:)
-
bir adet ilaç pompası al birde ddt 1/10 sulandır özellikle çevreki agaçları(özellikle söğüt agacı var ise çünkü burada üreme yapar) iyice ilaçla kökünü kurut.
-
usta bimde bi alet var 10 lira falan elektrikli işte yaklaşınca sinekler yanıyor yukarıdaki resimdeki cihazın ufağı işte
-
tütsü ve buhur işine yarar hacım. bolca yak,sinek milleti dumanı sevmez.
-
şimdi pc başındayım birazdan yatacağım ve nöbetteler benim yatağa girmemi bekliyorlar. içlerinden diyorlarki bu gece çok pis sokacağım bu sefer bacaktan gireceğim öyle bi sokacağımki uyandırıp tuvalete gidip işemesini sağlayacağım diyen sineğe karşı ne yapılabilir ? vızzzzzzz vızzzzz koskoca odada yer yok tam kulağımın dibine osurup vızzz vızzz sinirden kendimi tokatlıyorum :S
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------şimdi pc başındayım birazdan yatacağım ve nöbetteler benim yatağa girmemi bekliyorlar. içlerinden diyorlarki bu gece çok pis sokacağım bu sefer bacaktan gireceğim öyle bi sokacağımki uyandırıp tuvalete gidip işemesini sağlayacağım diyen sineğe karşı ne yapılabilir ? vızzzzzzz vızzzzz koskoca odada yer yok tam kulağımın dibine osurup vızzz vızzz sinirden kendimi tokatlıyorum :S
-----------------------------kanda bol alkol ve odada yogun metan gazı en iyi çözüm :D
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------şimdi pc başındayım birazdan yatacağım ve nöbetteler benim yatağa girmemi bekliyorlar. içlerinden diyorlarki bu gece çok pis sokacağım bu sefer bacaktan gireceğim öyle bi sokacağımki uyandırıp tuvalete gidip işemesini sağlayacağım diyen sineğe karşı ne yapılabilir ? :S
-------------------------- tütsü küçük oda için en iyi çözüm,hangi koku hoşuna giderse bir tane yak,kapıyı da arala,kaçar giderler. -
aynı sorun bende de var köye gidiyorum her taraf sinek. meyve ağaçlarıda var evin yanında. Ağız tadıyla bahçede kahvaltı falan yapamıyoruz. O kadar çoklar ki. Önceden belediye ilaçlarmış daha az olurmuş şimdi aşırı çoğalmışlar. Gündüzleri kara sinek. Akşamlarıda sivrisinek ve bilumum hareşat. Balkonda oturuyosun mecbur ışık yakıyosun. 10 dakika sonra bi bakmışsın ışığın etrafında horon tepiyolar. Işığa fazla yakşalanlar ölüp kafamıza düşüyor.
Açık hava için bi çözüm varmıdır acaba. Bu mor ışıkları kullanan varmı aramızda. Bi kaç yerde pek işe yaramıyor falan demişlerdi. Bi müridimiz ddt den bahsetmiş ama ddt yasaklanmamışmıydı?.
-
aynı sorun bendede war ama ek paketlde kara böçükte war .