folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Karasineğe Çözüm (İstek)

Karasineğe Çözüm (İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek
    tezek yak hocam

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kinyas
    kinyas's avatar
    Erkek

sinek öldüren raket al. gece tüm ışıkları kapatıp bilgisayarı aç. sinekleri sadece ekran civarina topla. raketi sallamaya başla:)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

bir adet ilaç pompası al birde ddt 1/10 sulandır özellikle çevreki agaçları(özellikle söğüt agacı var ise çünkü burada üreme yapar) iyice ilaçla kökünü kurut.

yunusozturk.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WitchKing
    WitchKing's avatar
    Erkek

usta bimde bi alet var 10 lira falan elektrikli işte yaklaşınca sinekler yanıyor yukarıdaki resimdeki cihazın ufağı işte 

Güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    tütsü ve buhur işine yarar hacım. bolca yak,sinek milleti dumanı sevmez.

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

şimdi pc başındayım birazdan yatacağım ve nöbetteler benim yatağa girmemi bekliyorlar. içlerinden diyorlarki bu gece çok pis sokacağım bu sefer bacaktan gireceğim öyle bi sokacağımki uyandırıp tuvalete gidip işemesini sağlayacağım diyen sineğe karşı ne yapılabilir ? vızzzzzzz vızzzzz koskoca odada yer yok tam kulağımın dibine osurup vızzz vızzz sinirden kendimi tokatlıyorum :S

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------

şimdi pc başındayım birazdan yatacağım ve nöbetteler benim yatağa girmemi bekliyorlar. içlerinden diyorlarki bu gece çok pis sokacağım bu sefer bacaktan gireceğim öyle bi sokacağımki uyandırıp tuvalete gidip işemesini sağlayacağım diyen sineğe karşı ne yapılabilir ? vızzzzzzz vızzzzz koskoca odada yer yok tam kulağımın dibine osurup vızzz vızzz sinirden kendimi tokatlıyorum :S

kanda bol alkol ve odada yogun metan gazı en iyi çözüm :D  

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı:

şimdi pc başındayım birazdan yatacağım ve nöbetteler benim yatağa girmemi bekliyorlar. içlerinden diyorlarki bu gece çok pis sokacağım bu sefer bacaktan gireceğim öyle bi sokacağımki uyandırıp tuvalete gidip işemesini sağlayacağım diyen sineğe karşı ne yapılabilir ? :S

-------------------------- tütsü küçük oda için en iyi çözüm,hangi koku hoşuna giderse bir tane yak,kapıyı da arala,kaçar giderler.

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

aynı sorun bende de var köye gidiyorum her taraf sinek. meyve ağaçlarıda var evin yanında. Ağız tadıyla bahçede kahvaltı falan yapamıyoruz. O kadar çoklar ki. Önceden belediye ilaçlarmış daha az olurmuş şimdi aşırı çoğalmışlar. Gündüzleri kara sinek. Akşamlarıda sivrisinek ve bilumum hareşat. Balkonda oturuyosun mecbur ışık yakıyosun. 10 dakika sonra bi bakmışsın ışığın etrafında horon tepiyolar. Işığa fazla yakşalanlar ölüp kafamıza düşüyor.

Açık hava için bi çözüm varmıdır acaba. Bu mor ışıkları kullanan varmı aramızda. Bi kaç yerde pek işe yaramıyor falan demişlerdi. Bi müridimiz ddt den bahsetmiş ama ddt yasaklanmamışmıydı?.

Naber la?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek

aynı sorun bendede war ama ek paketlde kara böçükte war .

Memento Mori
Toplam Hit: 5630 Toplam Mesaj: 25