Karayılan: "Ben Ve Arkadaşlarımız Şeh*T Düşebiliriz Halkımız Buna Hazırlıklı Olsun"
-
Türkiye sağlam bir operasyon yapacak gibi görünüyor şimdiden tabutlarını hazırlamışlar...
Karayılan: ŞEH*T DÜŞEBİLİRİZ HALKIMIZ BUNA HAZIRLIKLI OLSUN
Karayılan, Kürt halkına yaptığı çağrıda 'ben de diğer arkadaşlarımızda şeh*t düşebiliriz halkımız buna hazırlıklı olsun' açıklamasında bulundu.
Başbakan meydan okudu
Başbakan Erdoğan, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde meydana gelen hain pusunun ardından şunları söyledi: 'Artık sabrımız bitti. Ramazan dönemi bekeleyişimiz bitti. Bundan sonra söz değil uygulama göreceksiniz.'
-
erdoğan ve karayılan ilişkisi
halk aa erdoğan çalışıyor bunlar harbi korkmuş desin diye çok güzel bir oyun olmuş.
-
rahat rahat uyu sen orospuçocuğu, türkiyenin başında hemcinslerin varken kılına bile zarar gelmez senin
++ angelofhope güzel tespit tebrik ederim, benzerini "van minüt" olayında da gördük . aaa işte tayyip ne delikanlı adam tırstırdı alayını dediler , sonuç tssssssssss
-
kahkaha atıp geliyorum
reserve. -
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------
halk aa erdoğan çalışıyor bunlar harbi korkmuş desin diye çok güzel bir oyun olmuş.
-----------------------------haklı olabilirsin ama şu da var:
Fatih Altaylı - Başbakan karar verdi bir kere
http://www.haberturk.com/yazarlar/fatih-altayli/659328-basbakan-karar-verdi-bir-kere
-
Bak sen orospu çocuğuna, kızıl yıldızlı bayrağın altında şehit olacak hamam böceği. Sende galiba bu hükümetin istihparattan sorumlu tbt basın müşavirisin. Merak etme baştaki köpekleşmiş köpekliğe alışmışlarla sadece daha az şehidin gelmesiyle tatmin olacaz. Az kaldı bizimde sıramız geliyor.
-
hoca o açıklamayı pkk nın haber ajansından okudum. hiçte öyle degil. medya ve hükümt bizi kekliyor, bok yoluna ölüyoruz..
“Eğer biz savaş gücümüzün önünü açar, resmi savaş karar ve talimatını verirsek, Türkiye’yi alt-üst ederler. Başbakan kendisini kaybetmemelidir!”
“Eğer Önderliğimize herhangi bir şey olursa o zaman Türkiye’de bir tek lider bile kalmaz. Bu durumda herkes çok pişmanlık yaşar”
demiş ama bizim hükümet ve medya bunu evirmiş çevirmiş bizim götümüze "karayılan tabutunu hazırladı" olarak sokmuş.
sokarım böyle işe..
anca biebirimizi kandırıyoruz, bok yoluna ölüyopruz.
yeterrrrrrrr
edit: o.ç nun açıklama linki http://www.firatnews.com/index.php?rupel=nuce&nuceID=48253
-
Kurtcebe bunu yazdı:
Bak sen orospu çocuğuna, kızıl yıldızlı bayrağın altında şehit olacak hamam böceği. Sende galiba bu hükümetin istihparattan sorumlu tbt basın müşavirisin. Merak etme baştaki köpekleşmiş köpekliğe alışmışlarla sadece daha az şehidin gelmesiyle tatmin olacaz. Az kaldı bizimde sıramız geliyor.
-----------------------------avatarına bakılırsa sen de MHP'nin püskevitten sorumlu sözcüsüsün, böyle deli saçmalarıyla konuyu kişilerin üzerine çevirme komik oluyorsun ha bu arada avatarına baktım da salyaların akmış :)
-
nolanded bunu yazdı:
Kurtcebe bunu yazdı:
-----------------------------avatarına bakılırsa sen de MHP'nin püskevitten sorumlu sözcüsüsün, böyle deli saçmalarıyla konuyu kişilerin üzerine çevirme komik oluyorsun ha bu arada avatarına baktım da salyaların akmış :)
-----------------------------İşte anca senin gibi dürzüler zaten milleti belli parti yada siyasi görüş kalıplarına sığdırır. Size göre köpekleşmeyenler mhplidir ülkücüdür bilmemnedir. Badem bıyırklara traş zamanı gelmedimi evladım?
-
Ölse ne olur ölmese ne olur
-
nolanded bunu yazdı:
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------haklı olabilirsin ama şu da var:
Fatih Altaylı - Başbakan karar verdi bir kere
http://www.haberturk.com/yazarlar/fatih-altayli/659328-basbakan-karar-verdi-bir-kere
-----------------------------yürü be delikanlı(!) taşşağaabakan ve onun ampül kafalı yalakaları , artık kandil dar geldi teröriste kaçacak delik bulamayacak imana gelip badem bıyıklı olacaklar . bakalım yarın kaç asker ölecek ? benim tahminim 4-5 fln , o da tırstıklarından yoksa 30 tanesini kurşuna dizdklerinide gördük hele bi ramazan bitsin tayyip kulaklarını çekecek onların