Kardeşimin Kompozisyonları
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
bende roman yazıodum 70 sayfa oldu deprem oldu kaldı öle şimdi sorsan konusunu hatırlamam ama çocukluğuma döndüm yaa ,)
-----------------------------bende ufak bi çizgili deftere "hayatın el kitabı" diye bi kitap yazmaya başlamıştım.spastik embesilce şeylerle doluydu.misal alıyodum bahçe işleri gibisinden bi ders vardı sonra teknoloji tasarım oldu.o dersin kitabındaki bahçe ekimini falan yazıyodum oraya :D
televizyonu fayda ve zararlarıyla izliyoruz. > buna bittim :D
-
sonuç olarak insanlar pislikleri yok etmek için kullnılan tenekelerdir.
bu cümle harbi olmuş ya bayıldım :D
-
aferin paşaya :)
bu yaşta güzel düşünceleri ima etmeye calışmış..
Devamını bekliyorum :) -
şişe hayatımızın bir parçası olmuştur.
:)
-
kapil bunu yazdı:
sonuç olarak insanlar pislikleri yok etmek için kullnılan tenekelerdir.
bu cümle harbi olmuş ya bayıldım :D
-----------------------------"insan nedir" diye bir soru sorarsak vereceğimiz cevap "sonuç olarak insanlar pislikleri yok etmek için kullnılan tenekelerdir." budur. :D :D
-
elfkrc bunu yazdı:
-----------------------------konu: şişe nedir?
şişe hayatımızın bir parçası olmuştur.
konu: çöpler
bazı bilinçsiz insanlar çöpleri hayla dışarıya atıyorlar.
konu: televizyon
televizyon eğlendiren öğrendiren bilgi veren uydu ile çalışan bir araçtır. insanlar televizyona bağımlı olursa insan beynini salaklaştırır. televizyonu elektronik alet satıcılarında, vestel gibi bayilerde bulabiliriz.
BUNLARA KOPTUM :D
-
gayet güzel yazmış:)
-
Gelecek var kardeşindee :)
-
ahah güzelmiş. :D
bide benim birinci sınıftaki anı defterime abimin (3.sınıftayken) yazdığı anı vardı. bende arada bi okuyup gülerim :) benim hayatımla ilgili genel değerlendirme ve tahminlerini yazmıştı :D
-
televizyonu elektronik alet satıcılarında, vestel gibi bayilerde bulabiliriz. :D
benimde küçükken yazdıklarım vardı arada bir okur gülerim :) Yarışmalarda birinci olan kompozisyonlarım bile komik geliyor.Allah o değ. komisyonundakilere sabır versin :D