Kargo Fiyatına Beleş Kitap Ve Belgesel
-
İnternette gezinirken ilgimi çekti ve sizlerle de paylaşmak istedim
Belki aramızdan 6.90 kargo parasına bu eserlere sahip olmak isteyen olur diye düşündüm hacılar
dışardan bakıldığında güzel eserlere benziyor bilhassa da Genç Cumhuriyetin Türkiyesi ni merak ettim.
-
mail list yapiyolar ° ͜ʖ ͡°
-
ONEMINUTE bunu yazdı
sırf mail list yapmak için mi bunları gönderiyorlar diyorsun yani adam gider absürt kullanmadığı fake mail yazar geçer...
-
kabadayi09 bunu yazdıONEMINUTE bunu yazdı
sırf mail list yapmak için mi bunları gönderiyorlar diyorsun yani adam gider absürt kullanmadığı fake mail yazar geçer...
yollıyacağı ne malum :/
NoToLeRaNcE tarafından 16/Kas/13 18:36 tarihinde düzenlenmiştir -
NoToLeRaNcE bunu yazdıkabadayi09 bunu yazdıONEMINUTE bunu yazdı
yollıyacağı ne malum :/
ne boyut yayıncılıkta çalışıyorum ne de bunlara karşı bi sempatizanlığım var sadece gördüm paylaşayım dedim alt tarafı bi paket lm parası denemek isteyen formu doldurup gönderebilir gelmezse de topu topu 1 paket az zehirlendim der
kaldı ki çoğu kişi almış görünüyor face teki sayfalarında
-
doldurdum bakalım
-
Tnrsk bunu yazdı
doldurdum bakalım
vatana millete hayırlı olsun :)
-
2,5TL kargo anlaşması vardır, kitaplar da 3-4TL'dir.
hareketlilik ve aktif veritabanı stratejisi gibi geldi bana.
1milyon ücretsiz saat hikayesiyle aynımsı.
-
boyut yayıncılık kaliteli firmadır yamuk yapmaz.
-
Can Dündar belgeselleri-boyut yayıncılık işbirliği, sahte Kemalizm, yalan yanlış bilgiler vs. vs. özellikle yapılmış bir kampanya. Süs olsun diye alabilirsiniz belki başkaca hiçbir işe yaramazlar...
-
zeyrekli bunu yazdı
Can Dündar belgeselleri-boyut yayıncılık işbirliği, sahte Kemalizm, yalan yanlış bilgiler vs. vs. özellikle yapılmış bir kampanya. Süs olsun diye alabilirsiniz belki başkaca hiçbir işe yaramazlar...
haksız değilsin sanırım hocam ekşi'de de hakkında pek te pozitif entryler girilmemiş...