Kargo Hakkında Bir Soru
-
Slm tarikat mürid ve mürideleri siteden bir arkadaşa ekran kartı satacağım fakat kafama takılan bir soru var.O arkadaş bana dediki yurtiçi kargodan kapıda ödeme yada herhangi bir kargo şirketinden fark etmez dedi yani ürün elime geçsin ödemeni yaparım manasında çünkü daha once birinden kazık yemiş bu konuda 2.bir yanlış olmasını istemiyor. Herneyse bende arkadaşımla konusuyordum yarın için dedim kargo falan gideceğim böyle böyle dediki öyle bir sey yok seni kekliyor sizce ben ben adama ürünü yollasam paramı alabilirmiyim?
-
ptt kargoya git kapıda ödeme var
-
Güvenli Elektronik Ticaret (GET) hizmeti veren alisveris siteleri var. bak istersen ordan yapabilirsin satisini
-
tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------
Normal kargolarda böyle bir seçenek varmı+ptt den yollsam ben nasıl alacağım paramı -
aklıma getirdin bende aldığım ekran kartının parasını yatırmadım yarın onu halledem
-
Sky bunu yazdı:
Güvenli Elektronik Ticaret (GET) hizmeti veren alisveris siteleri var. bak istersen ordan yapabilirsin satisini
yok hocam o kadar açılmayalım sadece karşılıklı güven çerçevesinde olacak hesap numarama paramı yatıracak bende ürününü yollayacağım ...Arkadaşın dediği gibi bir seçenek varmı? -
bu kapıdan ödeme sistemi yenimi çıktı? iyiymiş ozaman
get sistemi uygulayan keneler komisyon alıyolar
-
bambam66 bunu yazdı:
aklıma getirdin bende aldığım ekran kartının parasını yatırmadım yarın onu halledem
İyi madem öyle birşey yaptım aklına getirdim bide benim konuya cevap versen benide mutulu etsen -
jayde bunu yazdı:
bu kapıdan ödeme sistemi yenimi çıktı? iyiymiş ozaman
get sistemi uygulayan keneler komisyon alıyolar
Öyle bir sistem varmı onu merak ediyorum?2 günde bir kargo ile uğraşan arkadaşım yok dedi
-
fifsonic bunu yazdı:
-----------------------------tolgasen bunu yazdı:
Normal kargolarda böyle bir seçenek varmı+ptt den yollsam ben nasıl alacağım paramı
hesabın varsa hesabına yatıyor yoksa sanırım adınaama ben kapıda ödemeyle çok tel aldım ;)
-
Normal kargolarda böyle bir seçenek varmı+ptt den yollsam ben nasıl alacağım paramı
hesabın varsa hesabına yatıyor yoksa sanırım adınaama ben kapıda ödemeyle çok tel aldım ;)
Anladım ptt de o şekilde oluyor normal kargoyu bilmiyorsun peki ptt den ürünü yolladım paramı ne zaman nasıl alacağım ürün ulaştıktan sonramı ürün ulaşınca alıcı ptt görevlisinemi ödeme yapıyor