Kargo Ve İçki Gönderme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

arkadaşımın birisi yurt dışından kaçak yollarla bana hediye getirdiği viskiyi kargolamak istedi bugün. mgn ve yurt içi kargo alkol gönderimi yasak demiş? daha önce bu işi yapan var mı?  kargo geri arkadaşa dönmeden nasıl halledebiliriz bu konuyu?

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

açılması imkansız bi şekilde paketleyip içinde ev yapımı şalgam var dediğiniz zaman sorun çıkmaz. sosyal mühendisliğe bakar biraz olay inandırıcı olduğunuz sürece içini açıp bakmazlar bile..

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

Nespace bunu yazdı:
    -----------------------------

açılması imkansız bi şekilde paketleyip içinde ev yapımı şalgam var dediğiniz zaman sorun çıkmaz. sosyal mühendisliğe bakar biraz olay inandırıcı olduğunuz sürece içini açıp bakmazlar bile..

hocam şubede bakmasalar bile illaki bir noktada xray zart zurt geçirip bakacaklardır :s 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

açılmicak sekilde bantlasın arasın evden bi kargo alınacak diye evden aldırsın bakmazlar ozaman

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

sLeymN bunu yazdı:

Nespace bunu yazdı:

hocam şubede bakmasalar bile illaki bir noktada xray zart zurt geçirip bakacaklardır :s 

öyle bi olay yok ki söylediğin kargo firmalarında abi. ben şimdiye kadar neler neler yolladım..

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

Nespace bunu yazdı:

sLeymN bunu yazdı:

Nespace bunu yazdı:

öyle bi olay yok ki söylediğin kargo firmalarında abi. ben şimdiye kadar neler neler yolladım..

tamam hocam o zaman. kargodan bir tane havalı torba aldırıp onun içinde iyice paketlettiririyorum sonra da şalgam diye göndettiriyorum :d sorun çıkarsa sen mesulsun :P

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

sLeymN bunu yazdı:

Nespace bunu yazdı:

sLeymN bunu yazdı:

Nespace bunu yazdı:

tamam hocam o zaman. kargodan bir tane havalı torba aldırıp onun içinde iyice paketlettiririyorum sonra da şalgam diye göndettiriyorum :d sorun çıkarsa sen mesulsun :P

x-ray filan yok sülocan

geçen haberlerde vardı eleman birini doğramış kolileyip kargoya vermiş 

kargo elemanları çok ağır diye şüphe etmişler sonra kan mı ney sızdırmış bişi olmuş farketmişler

yani x-ray'dan filan geçirmiyorlar

haa direk 1 günde yetişsin diye vipe verirsen o ayrı uçak ile gideceği için x-ray olayı olabilir

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

alkol tüm kötülüklerin anasıdır haramdır tüketmeyin!!!

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

valla kargoyla  boğma rakı gelebiliyor. :D

ftw
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

bulunduğu şehrin otogarına gidip snin şehrine giden otobüse versin.kaç saat sürüyosa yol ona göre otogara gidip alırsın sende

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

ptt kargoyla freeshop dan alınmış viski geldi sıkıntı olmadı,

bu arada kolinin içinde başka eşyalarda vardı.kolide hunharca bantlanmıştı.

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
Toplam Hit: 7831 Toplam Mesaj: 18