folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Kargoyu Açan Yurt Müdürüne Ne Yapabilirim ?

Kargoyu Açan Yurt Müdürüne Ne Yapabilirim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı

Okul değil hocular yurt müdürü cemaat yurdu

hediyem : böyle kalpli malpli bi pastaydı çiçeksepetinden aldıydım 

hmm yane dedigim gibi istersen farkli bir fiş koyup hediyenin yok oldugunu söyliyebilirsın sen korgoya davayı açarsın veya hane arkadaşın dedigi gibi 444 lü no yu arıyıp bilgi merkezinden yetkili biri ile görüş anlat ve sizi mahkemeye verecem de ! bak bakalım kuyrugu nasıl tutuşyor ben limangoyu aynı yaptım adamlar bir dünya canımı skıtılar 3 iş günü içerisinde herşeyı halletiler :)

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

O müdürü bi sikmek lazım haa. Çok sinirlendim okurken... Olmaz ama en fazla içine baktığını varsayıyorum güvenlik bahanesiyle... Onun dışında teslim alacak açacak ve atacak. Way amk. Önce kargo yu arar bi güzel kayarım. Vermemeleri lazım. Hadi kolaylık olsun diye verdi. Onun sorumluluğu onda. O müdür de çok yawşak mış. Neyse ki kargoyu teslim aldığına dair evrak imzalamış olmalı.

Önce çık karşısına sor. Bana bir kargo geldi ve bu gelen kargoyu siz teslim almışsınız de. sms geldi telefonuma de. Kargomu alabilirmiyim de. Bakalım sana ne diecek. Kargo yok attım vs. der ve atar yaparsa yürü üstüne. Ses tonun kararlı olsun. Geri vites yaparsa o hediyeyi ona aldırt. Yapmazsa önce döv sonra aldırt. Gücün yetmezse bunun burada kalmayacağını ve kendine dikkat etmesini söyle. Çıkışta bunun etrafını çevirin 8-10 kişi. O zaman bi daha konuşsun bakalım.

öfff bee çok sinirlendim. Liseli gibi oldum amk..

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

papaz olmadığım kargo firması kalmadı nerdeyse aynı şehirdeki kargomu 4 gün içinde getiremediler bi o ilçeye bi bu ilçeye gitti geldi en sonunda totalde 1 saat 15 dakika süren bir telefon görüşmem oldu Bölge Müdürlüğü ile kargo aracı gece 3' te bulunduğum ile getirdi ilçeden kargoyu, şube müdürü gece saat 03:10 da kapımdaydı kargomu getirmişti azıcık inatcı laf anlamaz ol atar yap tutuşurlar... Bu kargocuların alayının amk ben, daha bu güne kadar adam gibi bi iş yaptıklarını görmedim göremedim amk...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı
    emuxa bunu yazdı
    sRcN bunu yazdı

içinde bilmem kaç bin €' luk elbise vardı ama yurt müdürü kargoyu kız arkıma verdiğinde böyle bir ürün kargo içerisinden çıkmamış ve kutunun açılmış olduğunu kız arkadaşım farketmiş hatta şu kızda şahit, yurt müdürüde kargoyu açtığını söylüyor de geç kenara onlar azıcık uğraşsın. Bunu kargo firmasına söyle benim mağduriyetimi gidermezseniz kargomu ilgili kişiye değilde başka kişiye verdiğinizden dolayı suç duyurusunda bulunacağım de hatta bunu kargo firmasının direk 444 lü merkez numarasına söyle onlar yurt müdürünü ziyaret ederler 3-5 gün hepsinin götü tutuşur.

dedigin şeyı dedim ama bilmem kaç euroluk elbise için fiş isticekler bunu yerine takı daha mantıklı :) takılar daha pahalı eger ki çıkarabilirsen öyle bir fiş ozaman deli olur :D hem kargodan tazminat alırsın hem de okuldan müdür e atlarlar :) 

Prometheus bunu yazdı
    emuxa bunu yazdı

hocam bildigin hırsızlık adliye ye gidip suç duyurusunda bulunabilirsın 1 si kargo ya 1 dava 2 si yurt a 1 dava kargo firmasına kız arkadaşın dışında birine verdigi için yurta ise onlara ayıt olmayan birşeyı el koyup yok ettigi için :) detaylı bilgi için savciliga davet ederim seni :) 

not açıkçası ben olsa hem kargoya atlarım hem müdüre :D böylece grup yapmış olursun aldıgın yane gönderdigin şey pahalı birşeymıydı egerki pahalı birşey se neyse önemli degil artık kutunun içerisinde altın yüzük diyıp bir yerden fiş alıp savcılıga bildirdiginde haşırt :d

yalanı tespit eilirse ki edilebilitesi var, haklı mücadelesini etkiler. yok içinde afedersiniz iç çamaşırı falan gönderdiyse falan manevi tazminatı da dayayabilir.

hocam yalan tespit edemezler fiş var elimde olay bitti :) hane müdür de çıkarıp gösterse bu degildi benim gönderdigim savunma yapar olay biter :) 

o zaman aile yadigarı bir yüzük vardı manevi değeri paha biçilemez, maddi değeri ise 5.000 TL civarıydı büyükannemden yadigar kalmıştı desin. O badem bıyıkları tek tek koparsınlar amq şakirti elalemin özel eşyasına burnunu sokmak ne demek öğrensin. Gidelim dövelim hocam hangi şehirde amk ! Canımı sıktı yeminle...

hocam demek le birşey olmıyor mutlaka delil olması gerek eger varsa böyle bir tanadıgın sana fiş fatura kesebilcek ona kestirt 1000 2000 tl lik bir fatura veya fiş ve dedigim gibi gerisi kolay ya şirket sana 2000 tl lik ödeme yapacak anlaşabilirsen yada mahkeme yolu ile ugraşarak daha fazlasını alırsın ! ama yaklaşık 5 6 ay kadar bir süre ugraştırırılar şirketle anlaş daha iyi ama fiyatta da abartma yüzük degeri 1100 filan desen yeterli ) çünkü şuanda 18 karat altın 0.50 karat pırlanta yüzük yaklaşık 800 tl ye filan geliyor ona göre !

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    sRcN bunu yazdı
    emuxa bunu yazdı
    sRcN bunu yazdı

içinde bilmem kaç bin €' luk elbise vardı ama yurt müdürü kargoyu kız arkıma verdiğinde böyle bir ürün kargo içerisinden çıkmamış ve kutunun açılmış olduğunu kız arkadaşım farketmiş hatta şu kızda şahit, yurt müdürüde kargoyu açtığını söylüyor de geç kenara onlar azıcık uğraşsın. Bunu kargo firmasına söyle benim mağduriyetimi gidermezseniz kargomu ilgili kişiye değilde başka kişiye verdiğinizden dolayı suç duyurusunda bulunacağım de hatta bunu kargo firmasının direk 444 lü merkez numarasına söyle onlar yurt müdürünü ziyaret ederler 3-5 gün hepsinin götü tutuşur.

dedigin şeyı dedim ama bilmem kaç euroluk elbise için fiş isticekler bunu yerine takı daha mantıklı :) takılar daha pahalı eger ki çıkarabilirsen öyle bir fiş ozaman deli olur :D hem kargodan tazminat alırsın hem de okuldan müdür e atlarlar :) 

Prometheus bunu yazdı
    emuxa bunu yazdı

hocam bildigin hırsızlık adliye ye gidip suç duyurusunda bulunabilirsın 1 si kargo ya 1 dava 2 si yurt a 1 dava kargo firmasına kız arkadaşın dışında birine verdigi için yurta ise onlara ayıt olmayan birşeyı el koyup yok ettigi için :) detaylı bilgi için savciliga davet ederim seni :) 

not açıkçası ben olsa hem kargoya atlarım hem müdüre :D böylece grup yapmış olursun aldıgın yane gönderdigin şey pahalı birşeymıydı egerki pahalı birşey se neyse önemli degil artık kutunun içerisinde altın yüzük diyıp bir yerden fiş alıp savcılıga bildirdiginde haşırt :d

yalanı tespit eilirse ki edilebilitesi var, haklı mücadelesini etkiler. yok içinde afedersiniz iç çamaşırı falan gönderdiyse falan manevi tazminatı da dayayabilir.

hocam yalan tespit edemezler fiş var elimde olay bitti :) hane müdür de çıkarıp gösterse bu degildi benim gönderdigim savunma yapar olay biter :) 

o zaman aile yadigarı bir yüzük vardı manevi değeri paha biçilemez, maddi değeri ise 5.000 TL civarıydı büyükannemden yadigar kalmıştı desin. O badem bıyıkları tek tek koparsınlar amq şakirti elalemin özel eşyasına burnunu sokmak ne demek öğrensin. Gidelim dövelim hocam hangi şehirde amk ! Canımı sıktı yeminle...

hocam demek le birşey olmıyor mutlaka delil olması gerek eger varsa böyle bir tanadıgın sana fiş fatura kesebilcek ona kestirt 1000 2000 tl lik bir fatura veya fiş ve dedigim gibi gerisi kolay ya şirket sana 2000 tl lik ödeme yapacak anlaşabilirsen yada mahkeme yolu ile ugraşarak daha fazlasını alırsın ! ama yaklaşık 5 6 ay kadar bir süre ugraştırırılar şirketle anlaş daha iyi ama fiyatta da abartma yüzük degeri 1100 filan desen yeterli ) çünkü şuanda 18 karat altın 0.50 karat pırlanta yüzük yaklaşık 800 tl ye filan geliyor ona göre !

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Hocalar 60 tl ye aldım faturası var mailime gönderilicek faturası yani 

herkes gibi bende çok sinirliyim kargo bana gelmedi kız arkadaşıma gitti yani gidip onu sorgulamam gibi birşey olamaz uzak şehirlerdeyiz zaten 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Operatöre aktarılırken lütfen bekleyiniz. Yaklaşık 9 saniye içerisinde görüşmeniz başlayacaktır. 'Naz' ile görüşmeniz başladı. Naz: Merhaba, Naz: Nasıl yardımcı olabilirim ? siz: Merhaba bugün sizden bir hediye teslim etmenizi istedim hediye teslim edildi fakat istediğim kişiye değil bu yüzden yurt müdürü hediyeyi attı ve bu konuda dava açıcam hediyeyi isimden başkasına verdiğiniz için. Naz: Siparis numaranızı rica edebilir miyim? siz: tabi 1dk siz: 3025355 Naz: Siparişinizin farklı bir kişiye teslim edilediğini görmekteyim.Ancak teslimat koşullarımız gereğince gidilen adreste alıcımız bulunamazsa aynı adreste farklı bir kişiye teslimat yapılmaktadır. siz: Evet ama hediye eline ulaşmadı ve müdür tarafından yok edildi Naz: Sizi anlayabiliyorum ancak teslimatlarımız imza karşılığında yapıldığı için herhangi bir yükümlülük söz konusu olmamaktadır. siz: O zaman dava açıldığı zaman görüşürüz teşekkürler.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

yurdun numarasını bi versene kardeşim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı

Hocalar 60 tl ye aldım faturası var mailime gönderilicek faturası yani 

herkes gibi bende çok sinirliyim kargo bana gelmedi kız arkadaşıma gitti yani gidip onu sorgulamam gibi birşey olamaz uzak şehirlerdeyiz zaten 

hane 60 tl de iyidir genede ara kargoyu şikayetçiyım de bole iş olmaz ama ordan size geri dönmezler ben daha önce teknosaya da şikayetçi olmuştum d smarta da ama yemiyor sallıyolar yane havada bulut sen bu işi unut :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı

Okul değil hocular yurt müdürü cemaat yurdu

hediyem : böyle kalpli malpli bi pastaydı çiçeksepetinden aldıydım 

Hocam ne yurdu olursa olsun, içinde her ne olursa olsun. Kargo firmasını ve müdürü savcılığa şikayet edip üzerine manevi tazminat davası açarsın. Bundan sonra hepsi ayağını denk alır, bu kadar.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
Toplam Hit: 7889 Toplam Mesaj: 79