Karizma İnsanın Hali Bir Baska Oluyor.
-
WebCrow bunu yazdı:
-----------------------------
sivil_padisah bunu yazdı:
filiz bunu yazdı:
-----------------------------arkadaslar atatürk iyidi hasdi güzeldi bakisi mükemmel bir bakisi vardi ama siz türkler bence biraz mokunu cikariosunuz gibi.
nerdeyse tanri diye tapicaksiniz :-)
akp ye gelince simdiye kadar gelmis gecmis en iyi partidir ama nedense cogunuz nankördür.
adam döküntü devleti kaldirdi hala laklak ediosunuz.
mesela isciye zam ama bizim türkler napio?? sokaga dökülürler hani kücük parmak verildi ya?? koluda koparmak isterler.
tansu ciller zamani, ecevit zamani yarasir ancak sizlere.
-----------------------------adam akıllı konuş lan...
EDİT:siz Türkler mi?
nasıl yaa...sen nesin
sen de doğru konuş.o bi bayan.
türk değildir belki, olabilir
ama ileri gitmiş
Atatürk sevgimizi çok buluyor
saçmalıyor yani
-----------------------------bayansa bayan beni ırgalamaz
bizde ayrım yoktur böyle konularda
-
nasıl yaa...sen nesin
-----------------------------lan kelimesini size iyade ediorum ve türk kökenli almanim.
uzaktan insana bazi seyler daha gercekci gelior. türkler baya kendini kaptirmis gülünc lduklarini bile anlamiolar.
-
filiz bunu yazdı:
nasıl yaa...sen nesin
-----------------------------lan kelimesini size iyade ediorum ve türk kökenli almanim.
uzaktan insana bazi seyler daha gercekci gelior. türkler baya kendini kaptirmis gülünc lduklarini bile anlamiolar.
-----------------------------senle polemiğe girmicem...
-
şaka yapmıyorum funky.bence garson daha karizma.ha bizim ülkede söz konusu atatürk olunca hiç birşey ondan güzel olamaz düşüncesi hakim.buda filiz'in ilk satırda değindiği görüşü destekliyor.sen sevebilirsin hatta allah gibi tapabilirsin.ama herkesten aynı sevgiyi bekleyemezsin.bu vatanı kurtardığı için saygımız sonsuz ama bu tip görüşlerin adı sadece sevmek değildir..filiz'in sonradan dediklerinede katılmıyorum evet ekonomik oranlara baktığında diğer hükümetlerden başarılı olduğunu söyleyebiliriz ama kimi zengin yaptı akp Zaten hal, hazırda zengin olan godoşları ve sakallı,türbanlıları.
-
filiz bunu yazdı:
-----------------------------arkadaslar atatürk iyidi hasdi güzeldi bakisi mükemmel bir bakisi vardi ama siz türkler bence biraz mokunu cikariosunuz gibi.
nerdeyse tanri diye tapicaksiniz :-)
akp ye gelince simdiye kadar gelmis gecmis en iyi partidir ama nedense cogunuz nankördür.
adam döküntü devleti kaldirdi hala laklak ediosunuz.
mesela isciye zam ama bizim türkler napio?? sokaga dökülürler hani kücük parmak verildi ya?? koluda koparmak isterler.
tansu ciller zamani, ecevit zamani yarasir ancak sizlere.
----------------------------- -
Kendinden,milletinden ve benliğinden uzak.Bırakın milli duygular içermeyi dilini bile konuşmaktan aciz.Memleket hasretlerini son model mersedeslerle gelerek yazlık yörelerde geciren bu alamancı takımına bak hele,sen ne hakla benim memleketim vatanım üzerine ucuz politika yapıyorsun dingil.Sen almanyada gittiğin abla sohbetlerindenmi alıyorsun bu Atatürke dil uzatabilme gazını,bak filiz adamı tutarlar acımadan sikerler.Aklını başına al,Türk bile değilsin,vatanım hakkında yorum yapma soy piçi!
-
Atatürk sevgisinden yoksun bir ailede büyümüş, tarih bilgisi kıt birinin serzenişleri. Bırakın gitsin demeye kalmadan siktir edildi. Şuna bak Almanyadan çıkmış aqpyi savunuyor.
-
türklüğe ve atama laf eden kendini bilmez şuursuz sana burdan söylenecek çok şey var ama laf adam olana sölenir senin gibisine değil.
-
Antikky bunu yazdı:
Kendinden,milletinden ve benliğinden uzak.Bırakın milli duygular içermeyi dilini bile konuşmaktan aciz.Memleket hasretlerini son model mersedeslerle gelerek yazlık yörelerde geciren bu alamancı takımına bak hele,sen ne hakla benim memleketim vatanım üzerine ucuz politika yapıyorsun dingil.Sen almanyada gittiğin abla sohbetlerindenmi alıyorsun bu Atatürke dil uzatabilme gazını,bak filiz adamı tutarlar acımadan sikerler.Aklını başına al,Türk bile değilsin,vatanım hakkında yorum yapma soy piçi!
antikky bir insani daha kayip ettik , bunlar zaten almanyada bazi şeylerden yoksun yaşiyorlar . bunlari anlatmaliydi tarihi bilmeliydiler bu vatanın kan dökülerek kazanildigini bilmeliydi atalarini cetlerini keske banlamasaydinda ögretseydik.. -
mehmetcan bunu yazdı:
Antikky bunu yazdı:
antikky bir insani daha kayip ettik , bunlar zaten almanyada bazi şeylerden yoksun yaşiyorlar . bunlari anlatmaliydi tarihi bilmeliydiler bu vatanın kan dökülerek kazanildigini bilmeliydi atalarini cetlerini keske banlamasaydinda ögretseydik..
-----------------------------bırak kardeşim yaa hakketti o . . .