Karşıyakada Balık Nasıl Tutulur
-
Evet beyler alaybey sahile çok yakın biyere taşındım pazar sabahları falan erken çıkıp balık yakalamak istiyorum hangi iğneler kullanılır hangi yeme gelir balık vs balıkçılık işinden anlayan varsa yardımcı olabilirmi
-
mesela bugün pazar, git bi yokla kim ne tutuyor neyle , sende onlardan gördüğünü yaparsın.
-
karşıyaka düğün salonun yanında anıt var şimdi adını hatırlayamıyoruz , bir çok insan orda tutuyor (demekki bir şey var)
birde otobus duraklarını geçtikten sonra özgürlük anıtı var , o özgürlük anıtınıda 200m 250m felan geçtikten sonra orda da bir çok insan balık tutuyor hafif kayalık bir bölge
karşıyaka da tutmadım gördüğümü söylüyorum :)
birde mavişehir sahilinde okadar kolayki balık tutmak bezbol sopası ile bile balık tutabilirsin :) (arkadaşın yorumu)
Not: orda kanalizasyon aktıgı için insanlar o balıkların pis zehirli oldugunu düşünüp tutmuyormuş.
-
İzmir konusu görmek istemiyom artık burnumda tütüyo mk Karşıyakam
-
Ksk spor klübünün karşısında mendirekmi ne bişey vardı orda tutuyodum ben bi zamanlar ama kayabalığı gelir genelde :D
-
beyler ben yemden ve hangi iğgne kullanılması gerektiği hakkında soru sormuştum ama
-
ArduouS bunu yazdı
beyler ben yemden ve hangi iğgne kullanılması gerektiği hakkında soru sormuştum ama
tamda sayfa aşağı inerken içimden "adam arifin manchestera attığı golü arıyordu nereye geldi" diyorudum
-
Hocam önce netten güzelce bi araştır. hangi balık nerelerde bulunur. hangi zamanlarda olur vs. amatorbalikci.net burdaki forumdan araştır iyice.
-
Balığı boşkoy bisiklet sürelim
noname tarafından 19/Kas/12 10:09 tarihinde düzenlenmiştir -
noname bunu yazdı
Balığı boşkoy bisiklet sürelim
bisiklet yok hoca :) ve çalışıyorum geldiğimdede yorgun oluyorum genelde
-
dün boğaza gittik arkadaşlarla tekneyle 3 tane çipura alabildik acemi halimizle. sonra bi arkadaş kıyıdan rapala ile bi tane sarıkanat aldı. işimiz çıktığı için erken dönmek zorunda kaldık.