Kart Aidatlarının Geri Alınmasında Izlenecek Yol!
-
ya 5 senelik kartlarım var toplam 350 lira aidat vermişimdir ama tüm extrelere ulaşmam mümkün değil napçam :D bankayı arayıp ben size ne kadar aidat verdim
bi bakın desem söylerler mi :)
-
kartalkethuda bunu yazdı:
-----------------------------ya 5 senelik kartlarım var toplam 350 lira aidat vermişimdir ama tüm extrelere ulaşmam mümkün değil napçam :D bankayı arayıp ben size ne kadar aidat verdim
bi bakın desem söylerler mi :)
-----------------------------
hocam dilekçe yazıorsum email gönderiolar hangi yılları istediğini dilekçene yazacaksım -
Card finans vermedi...
Şimdi bende hsbc vardı. 3-4 ay önce kapattırdım... Şimdi buraya dilekçe versem kart ücretlerini alabilir miyim?
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------Hocam adresini gönder sana hemen enter tuşu olan bi klavye hediye ediyorum.
----------------------------up
-
iyi de kim saklar ki 10 yıllık extreyi, şahsen ben geçen senekini bile kaybetmiş bulunmaktayım, babamınkileri buldum 6 kredi kartında toplam 400liraya yakın alacak var ama garantisinden yapıkredisine kadar geniş bir yelpazede yazın uğraşırız artık
-
KAPATILMIS KREDİ KARTLARININ GERİYE DÖNÜK AİDATLARI ALINABILIYORMU PEKI
-
-
http://haber.ekolay.net/haber/2705/1011025/Kart-aidat%C4%B1-bekleyenlere-k%C3%B6t%C3%BC-haber.aspx ee burda niye boyle yaziyor hacilar elimizde patlamasin ugraslar.
-
benim garanti bankasında paramatik kart var amk 3 ayda bir 40 50 lira kesip duruolar
geri istiyim bakim 500 lira olmuştur :D
-
10 YIL GERİYE DONUK DIYOR COK GUZEL AMA KAPATILMIS KREDİ KARTLARININDA ALINABILIYORMU PEDERİN 6 7 TANE VAR BOYLE İYİ PARA ALIRIZ EGER OLUYORSA
BİLGİSİ OLAN ?