Kas Ağrısı - Vücutçulara Soru
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------
Son 1,5 aydır 6 seferdir yapıyorum, olabildiğince ısınma hareketleri yaptığım halde çoğunlukla 1 haftaya kadar geçmeyen ağrılar oluyor . Bir de ağrıyı ortadan kaldırırsam gelişmeyi de durdururum gibi bir inanç oluştu bende, sanki yaptığı gün değil de ağrıyı hissettiğim ileriki günlerde gelişiyor gibi. Ama ağrı yüzünden de 1 haftaya yakın ara veriyorum süreklilik kalmıyor.
-----------------------------hocam sen 1,5 ay da 6 sefer antrenman yaparsan tabiki ağrı olur vücut ısınamıyor ki
-
çok zorlamişin canim kardeşim, oluruna bırak kademe kademe yükseltmen gerek, protein bol al , doğal yönden. antremanın bitince açma-germe- yani kasları gevşet ve rahatlat. sonrasıda buz gibi bir duş iyi gelir
-
termoflex hocam bengay maçtan önce yani hareketlerden önce sonra thermoflex
-
Thermoflex, bengay v.s. ilaç kullanmak istemiyorum hocalar, doğal bir yiyecek-içecek yok mu?
ayrıca fazla zorladığımdan olabilir dediğiniz gibi.
-
Aklıma gelmişken, antrenman günlerinde meni çıkışı kas oluşum hızını veya miktarını/yoğunluğunu etkiler mi?
-
hamlıktandır
spora adamakıllı devam et bişeyciğin kalmaz
-
Fatih bunu yazdı:
Aklıma gelmişken, antrenman günlerinde meni çıkışı kas oluşum hızını veya miktarını/yoğunluğunu etkiler mi?
-----------------------------protein atiyosun vucudundan etkisi olur da oyle cok da fazla bi etki olmaz sonucta.
-
by_zannoq bunu yazdı:
-----------------------------hamlıktandır
spora adamakıllı devam et bişeyciğin kalmaz
Kesinlikle , her sporcu aynı cevabı verecektir. -
sakin bengay felan surme bu isi yapmaya yeni basladiysan normal kas agrisi cekmen,kaslarin hic bir harekete duyarli degil zamanla alisicaktir vucudun ilerde o agrilar hosuna gidicek agrimasinin sebebi uyuyan devi uyandiriyorsun gibi dusun ;) sakin bir ilac icme veya surme tekrar soyluyorum o zaman idman yapmana gerek yok kas agrini ilac icip suruceksen eger..
-
Vücut çalışıyorsan kas gevşeticisi kullanmasan daha iyi (bengay vb.).Ağrı kesici kullanmanda bir sakınca yok.O acıyı çekmek zorunda değilsin.İdman sonrası hemen duş alırsan o ağrılarda azalma olur.