Katılım Bankasından Kredi Çekip Parayı Almadan Aracı Vermek (Dolandırılıyor Muyum?)
-
araban kaçıyor mu? parayı getiren arabayı alır.
-
ben vermem . parasız araba vermek saçmalık
-
zeybekustasi bunu yazdımkyb bunu yazdı
Burada asıl soru arabanı piyasa fiyatının üstüne mi satıyorsun? Ticarette bir teklif red edemiyeceğin kadar aşırı iyiyse kesin bir puştluk vardır.
Adamla tam anlaştık sonra bunlar çıktı ortaya yoksa şeyimde değil zorla satmıyorum
Kendi sorunun cevabını vermişsin zaten. Eğer paraya acil ihtiyacın yoksa siktir et.
-
Para ne zaman hesabımda anahtar ozaman elinde pampa dicen
-
Üstad çok kıllı iş, para hesaba geçene kadar basur olurum. Al parayı ver arabayı usül budur..
-
Konut kredisi ile ev satarken de durum böyle işliyor. Satışı vermeden nakit kısmı alıyorsun, tapuyu verdikten sonra da tapuyla bankaya gidip banka kredi tutarı kadar parayı senin hesabına yatırıyor. Tabi ev bankaya ipotekli olarak satılıyor.
Muhtemelen taşıt kredisi de böyledir. Hangi şubeden kullanıyorsa ilgili şubeyi ara öğren.
-
Alıcı satıcı ikinizide şubeye çağırmıyor mu?
kuveytturkte alacağım güvende sistemi diye bir olay var. onla alakalı olabilir.
-
evet hocam öyle oluyor ama dolandırılma durumun da olabilir. adamla birlikte aradığı iddia edilen banka şubesine bizzat git. diğer türlü her türlü ibnelik döner.
-
Kendi arabamı kuvyet katılımdan çektiğim para ile aldım şöyle oluyor; Şimdi ruhsat bilgisini adamlara veriyorsun. Araç beş yaşından küçük büyük olmayacak. Ardından ne kadar istersen karşı tarafın yani ruhsat sahibinin ibanina gönderiyorlar. Yalnız bankaya beraber gidin bilgileri kontrol edin lütfen
Parayı çeken tüm taksitleri ödeyene kadar araç hem kaskolu olmak zorunda hem de üzerinde rehin oluyor satılamaz. Tüm kredileri ödedikten sonra serbest herşey
-
önceden bu ddiğin gibiydi ama artık o uygulama değişti diye biliyorum. uyanık ol. gerekirse şubeye git