Kaybedenler Klübü ! İzlenmesi Gerek
-
Bir kaç konu vardı fakat yeniden açtım. Çünkü hayatımda izlediğim en mükemmel Türk filmlerinden biri. Tarzı var.
Milletin Fight Club'ı varsa, bizimde Kaybedenler Klübü'müz var çocuklar !!!
---
Ağır Roman'ı çok seviyordum. TAbi Ya Sonra ve Romantik Komedi gibi sevdiğim filmler var ama onlar yüzeysel. Bildiğin zaman öldürecek amerikan filmleri gibi.
Fakat Ağır Roman ve Kaybedenler klübü başka.
Arkadaşlar bunları mutlaka izleyin. Ağır Roman'ı herkes sevmedi. Tavsiye ettim fakat Kaybedenler Klübü'nü seveceksiniz. Nejat İşler var zaten adamım. Fakat bunu izleyin izleyin izleyin.
İz bırakıcı, diğer Türk filmlerinden farklı. Tebrik ettim izlerken. Bence izlenmesi gereken bir Türk sineması başyapıtı
-
ne kulübü lan?? ;)
-
Güzel filmdir. Bende tavsiye ediyorum. Ha bu arada alkol almayı seviyorsanız, filmi izlemeden önce buzdolabında en az 6 tane biranız olsun!
-
Güzel ama gereksiz bir film
-
Doğru kafadan insanlarla izlenince iyi tribe sokan bi film
-
türklerin yaptığı en iyi filmlerden biri. dünya sinemasına verilmesi gerekirdi.
-
leon diye bi film varmış
-
izlemeyen kaldı mı hala. büyük kayıp..
-
Kent fm dönemi bizim yaşadığımız sizinse Türkiyede hiç yaşayamayacağınız bir dönem, gerçi yine motor, saç, hatun olayına girilir ama o eski özgürlük günlerini bulamazsınız, 12 sene önce fişi martıdan çekip sakala bağladılar.
Filme gelince Radyoyu dinleyenlerin, yalnızlar partilerine gidenlerin ortak kanaati Nejat İşlerin filme oturmamış olduğudur ki bence de oturmamış, bir de radyonun filmden çıktığını sanan izleyiciler var, onlar ayrı bir dünya.
-
Benimde hiç hoşuma gitmedi
Ben daha çok kurtlar vadisi ırak - filistin , sezercik küçük mücahit ve steven seagal filmlerini izlerim
-