Kayseri 1. Komando Tugayı (Hava İndirme) Paraşüt Eğitimi
-
http://www.youtube.com/watch?v=D-lGocC9tHY&feature=related
gurur duydum hocalar 400 bin askeri 17 saat içinde havadan nakletme kapasitesi varmış. bizzat komutandan duydum ne kadar doru ne kadar yalan bilmiom ama görüntüler ortada
-
ek bilgi : kıbrıs barış harekatında önemli görev üstlenmiş bizzat düşmana büyük darbeyi vurmuştur...
-
90'lı yıllarda kuzey ırak'a 40.000 kişi ile girildiğinde bu birlik önemli rol üstlenmişti ayrıca.
-
gece atlayışları daha ilginç , gurur verici
-
siz birde kayseride olup gösterilerini falan izleyin müridler bazen eğitim için atladıklarında falan... gök yüzünü kaplıyorlar o zaman daha iyi anlıyor insan... hele üniversiteden izlerseniz sanırsınız kampüsün içine iniyorlar...
-
aga ben böyle asker videolarına bayılıyorum , senin abin asker sende vardır böyle videolar paylaşırsan seviniriz yada pm at her türlü x)
-
herşey iyi hoş da arkada çalan müzik niye yabancı?
Türkiyede müzikmi yok aslında doğru müzik yok bi 10. yıl marşımız var 100. yıldada bu çalınır niye yenileri bestelenmiyor? uyutulduğumuzdan olabilirmi?
-
mantar paraşütle 2 pim hakkı var açılmazsa eğitim zaiyatısın :/
18 yaşında gencecik adamlara atlarken bir de 1001 1002 1003 1004 1005 diye say pimi çek diyolar :/
millet o yükseklik sayı rakam mı sayar çeker bismillahı hadi eywallah der :|
hele bir de dağa ineceklere hesaplanırsa 25 yıldır dağda olan p*zevengin eline bırakmaktan başka birşey değil :/
sonuçta vatan borcu yapması gerekiyo bu görevi de birilerinin ama hiç ünlü sosyetik medyatik parası olanları görmüyoruz nedense böyle komutanlıklarda :|
-
Addict bunu yazdı:
-----------------------------
mantar paraşütle 2 pim hakkı var açılmazsa eğitim zaiyatısın :/
18 yaşında gencecik adamlara atlarken bir de 1001 1002 1003 1004 1005 diye say pimi çek diyolar :/
millet o yükseklik sayı rakam mı sayar çeker bismillahı hadi eywallah der :|
hele bir de dağa ineceklere hesaplanırsa 25 yıldır dağda olan p*zevengin eline bırakmaktan başka birşey değil :/
sonuçta vatan borcu yapması gerekiyo bu görevi de birilerinin ama hiç ünlü sosyetik medyatik parası olanları görmüyoruz nedense böyle komutanlıklarda :|
-----------------------------parası olan ya futbolcu oluyor 30 dan sonra yada yurtdışı yapacak bişey yok
-
tugay komutanı anlatıyor ;
http://www.youtube.com/watch?v=QNNxPEPYWVs
-
www.defenceturk.com
orduyla ilgili güzel şeyler var video vb.