Kayseri Alperen Ocaklarından DTP"Ye Bıçak Gibi Tehdit Haritası... Gurur Duyuyorum...
-
sir gece ansızın gelebiliriz
güzels olmuş
-
Aybey bunu yazdı:
-----------------------------DoctorX,
Milletin seçtiği şahıs "Yahudi Cesaret Ödülü" alıyor ! Bu ödül ne anlama geliyor bir kurcala bakalım.
----------------------------Bozuk plak misali !
-
vay haritayı biraz inceledimde yayılmışız avrupaya vay bea
-
iş sağcı solcu kavgasına dönmesin. önce içimizde birlik sağlamalıyız. sonra dtp ye...
-
Bozuk plak değil , bu bir gerçek.Verilecek cevabınız yoksa susacaksınız."Yahudi Cesaret Ödülü" boru değil.
-
Mersinde yaşayan bilir ne kadar zorluyorlar insanı kansızlar. Yakındır yörüklerin sabırları ha taştı ha taşcak ozaman bir gece ansızın temizlik olcak MErsinde:)
-
hadi ben diyorum kahrolsun pkk bu icraatee giriyor demi peki bir şehit töreninde on binler hatta yüzbinler kahrolsun pkk diyor nie bişey olmuyor bunu demeye çalışıyorum yani sözle icraat yan yana gelmez gelemez
-
begendik bunu yazdı:
-----------------------------
iş sağcı solcu kavgasına dönmesin. önce içimizde birlik sağlamalıyız. sonra dtp ye...
-----------------------------Bende onu söyledim ilk başta zaten, Türk olarak grur duymalıyız sağcı solcu olarak bakmamalıyız diye ama adamlar at gözlüğünü giyinmişler bir kere, başka tarafları göremiyorlar...
Bu tepkilerini anlıyorum, çünki hepsinin kuyruk acısı var. Savundukları adamlar böyle icraatlere kalkışmıyolar...
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
vay haritayı biraz inceledimde yayılmışız avrupaya vay bea
-----------------------------Senin ufkun dar ise biz napalım :)
Sen köşende takıl, çemberin dışına çıkma aman ha...
-
4eye bunu yazdı:
-----------------------------Mersinde yaşayan bilir ne kadar zorluyorlar insanı kansızlar. Yakındır yörüklerin sabırları ha taştı ha taşcak ozaman bir gece ansızın temizlik olcak MErsinde:)
siz bu işi K.Maraş olaylarına benztmeyin de ne yaparsanız yapın