Kazanamayıp Lys'ye Tekrar Girmek, Buna Bağlı Olarak Bunalım Yaşamak
-
Bilmiyorum aranızda benım yaşadığım duyguları yaşayan var mı?
Lys Mf-4 sıralamam 52.304
Kocaeli Bilgisayar Mühendisliği İÖ Son tercihimdi
Bu konuyu açtığıma göre doğal olaraktan kazanamamış sıfatına nailim
Diyeceğim o ki büyük ihtimalle seneye yolum gözüküyo kocaeli gelmeyince büyük bi hayal kırıklığına ugradım çünkü ygsden sonra hep oranın hayalını kurdum kaypak ösymnin kılavuzuna gorede kazanmam lazımdı ama dediğim gibi sonuc hayal kırıklığı.Anadolu lisesi çıkışlı oldugum için çoğu arkadaşım güzel yerleri kazandılar ve ben sap gibi ortada kaldım babam seneye girmem taraftarı bende daha düşük yerleri kendime yediremiyorum ama senye bi daha o igrenç konuları goze alamıyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama yok aklımdan seneye millet vize final muhabbeti yapıcak ben ygs lys neti muhabbeti yapcam
Sorum su senye girmenın pskolojisi ne olur? -
bende seneye tekrar gircem ama çokta takmıyorum şimdilik sınav zamanı bakalım nolacak ?
senin puanın kaçtı ?
-
By1GKaL bunu yazdı:
-----------------------------
bende seneye tekrar gircem ama çokta takmıyorum şimdilik sınav zamanı bakalım nolacak ?
senin puanın kaçtı ?
ilk 52.304deydim işte 433 puan -
bu sene noldu böyle ya.
ortalığın mına kodu ösym.
bu puanla girilmiyosa neyle girilcek amk
-
FOXXLY bunu yazdı:
bu sene noldu böyle ya.
adamların verdiği klavuza gore üniversitenin taban puanına 3bin kişi takıyodum ama onlar bana taktı bide kız arkadaşımda kazandı gitti
s*kıyım boyle işi canım boğzımda amk -
iqsuz bunu yazdı:
Bilmiyorum aranızda benım yaşadığım duyguları yaşayan var mı?
Lys Mf-4 sıralamam 52.304
Kocaeli Bilgisayar Mühendisliği İÖ Son tercihimdi
Bu konuyu açtığıma göre doğal olaraktan kazanamamış sıfatına nailim
Diyeceğim o ki büyük ihtimalle seneye yolum gözüküyo kocaeli gelmeyince büyük bi hayal kırıklığına ugradım çünkü ygsden sonra hep oranın hayalını kurdum kaypak ösymnin kılavuzuna gorede kazanmam lazımdı ama dediğim gibi sonuc hayal kırıklığı.Anadolu lisesi çıkışlı oldugum için çoğu arkadaşım güzel yerleri kazandılar ve ben sap gibi ortada kaldım babam seneye girmem taraftarı bende daha düşük yerleri kendime yediremiyorum ama senye bi daha o igrenç konuları goze alamıyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama yok aklımdan seneye millet vize final muhabbeti yapıcak ben ygs lys neti muhabbeti yapcam
Sorum su senye girmenın pskolojisi ne olur?
-----------------------------bende 53 bininciyim ya seneye yine giricem :)
-
iqsuz bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
bu sene noldu böyle ya.
adamların verdiği klavuza gore üniversitenin taban puanına 3bin kişi takıyodum ama onlar bana taktı bide kız arkadaşımda kazandı gitti
s*kıyım boyle işi canım boğzımda amk
-----------------------------benim kız arkadaşım 1600. oldu ne diyosun halim fena da alışırız ya yaparız :)
-
osym in klavuzu gerçekten puanlarında ve sıralamalarda büyük yanlışlıklar vardı. ntv de sadık gültekinin hazırladğı bi klavuz var o tutuyor
ona göre kocaelinin puanı
1343189 KOCAELİ Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği İ.Ö. KOCAELİ DEVLET MF-4 82 41400(başarı sırası) 320.324 (300'lü sistem göre puan) 447.196 (500'lü sistem göre puan)
osym in kine
göre
1343189 Bilgisayar Mühendisliði (İÖ) 4 MF-4 85 3 2 47.100 55.000(başarı sırası) — 400 (500'lü sistem göre puan)
-
cagilgurbuz bunu yazdı:
iqsuz bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
bu sene noldu böyle ya.
-----------------------------benim kız arkadaşım 1600. oldu ne diyosun halim fena da alışırız ya yaparız :)
nasıl dayanıyosun
ben yenilgiyi hiç kabullenemem allahtan bizimki beni gecemedi
geçseydi ayrılırdım:) -
iqsuz bunu yazdı:
cagilgurbuz bunu yazdı:
iqsuz bunu yazdı:
FOXXLY bunu yazdı:
bu sene noldu böyle ya.
nasıl dayanıyosun
ben yenilgiyi hiç kabullenemem allahtan bizimki beni gecemedi
geçseydi ayrılırdım:)
-----------------------------bende yenilgiyi kabullenemiyrum da hala hafif takıyorum da gectim artık ya yolumu cizdim seneye tekrar daha büyük hedeflerle hazırlanıcam sorun gecmek değil ya iyi üniversitelere girebilmek bana o koydu itü ye giremedim ama sneye giricem inş. :)
-
84binle yazılıma yerleştim. ösym nin klavuzuna bakarak tercih yaparsanız böyle olur hacı. neyse seneye tıp falan kasarsın artık sıkma canını rahat ol biraz.
kız arkadaşını da boşver. beraber gitseniz yine ayrılırdı senden emin ol. herneyse otur adam akıllı çalış. kimse için değil kendin için çalış. ilk 20 bıne gırmeye bak