Kedi Besleme
-
Yolda buldugun yavru kediyi öğrenci evine renk getirsin diye içeri aldım . İlk başta süt koydum ve içti sonra kediye banyo yaptırdım.Şimdi karnını sütle doyurabilirmi neler yedirmem gerekicek.Tuvalet alışkanlığını nasıl kazandırabilirim veterinere ne zaman götürebilmeliyim.Hastalığı olup olmadıgını nereden anlayabilirim çok canlı bir kedi . Banyo alışkanlığını nasıl kazandırabilirim ( ESKİ MUHABBET KUŞUNA KENDİ KENDİNE BANYO YAPMAYI ÖĞRETMİŞTİM AMA BU ÇOK ZOR OLUCAK GALİBA ) kısacası kedil besleme hakkındaki püf noktalarını verirsenzi sevinicem
-
http://www.tahribat.com/Forum-Sokaktan-Kedi-Almak-133123/
-
Hacı kediye banyo yaptırılır mı gözünü seveyim :| toz şampuan + tarak alacaksın pudra gibi üzerine serpip tarayacaksın hayvanı diğer püf noktaları üstteki linkte.
-
bu hayvan çok salak ya. kanepenin üstüne çıkmasını nasıl engelliycem? çıktığında bağırıp aşağı alıyorum biraz daha devam ederse küçükten tokatlamaya başlıycam. Köfte versem bişi olurmu (biz yiyemiyoz hayvan yiycek :)
-
aşıları tamamlanmadan kedı kopege banyo yaptırılmaz oncve parazıtlerıne baslaman lazım sonra asılarına baslayacaksın kurusampuanla temızle
banyo yapmaz kedıler kacarlar
:D
-
Kedi 1 kere kum yerini gördümü hep oraya yapar alıştırmana gerek yok hocam bendede var.
-
Benim evde çiçekler vardı saksının dibini pisliyordu hayvan böyle şeylere dikkat etmek lazım.
-
21 yaşındayım bildim bileli kedi besledim hep. kediye eğitime gerek yoktur büyük de olsa kumunu telkin ede ede bir yere sıçmaya işemeye kalkarsa hemen kumun yanına götüürürp buraya yap derseniz elle gösterirseniz o ona yeter. tecrube konuşuyor hocalar:
-
kinderin sarı toplarına fena sardı topla oynaması zararlımı? saldırganlaştırımı?
-
yok yok oynattır. sağlıklıdır saldırgan falan olmaz.
tek tavsiyem hazır mama haricinde balık kılçık yada yumurta karışık yumurtaya alıştır.
beslerken dikkat et çok sıcak yemek verme ağızı yanmasın yazıktır hayvana çok acı çeker.
sıcak yemek vermedne önce kağıtta yelle soğusun biraz bebek beslediini fazet.
aklına ne gelirse oynat. ben topu balıkçı oltasına bağlayıp evi tavaf ettiriyorum. kalbi sağlıklı olur hem
-
aklına takılan oldumu yaz hoca bana cevaplarım.