Keman Çalmak İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

hacılar 2 senedir klasik/akustik/elektro gitar çaldım çalıyorum da. keman sesi adamı bir hoş ediyor. ve acayip çalmak istiyorum. internette 100 lira civarı dolu set var (reçinesi çantası felan). bi tane set alıp başlamak istiyorum. ama keman hakkındaki bilgim çok az.  bunlarda sap ayarı felan varmıdır? yani ne bileyim aldıktan hemen sonra elimizde kalma durumu felan?

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

yok mu keman çalan mürid :_

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TBT
    TBT's avatar
    Erkek

hocam keman kursuna gitmeden öğrenmen çok zor bende merak sarıp almıştım öğrenemedim daha

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

kursuna zaten gidicem. fakat kemanın ucuzunu alırsam elimde kalmasından korkuyorum. pahalısına da o kadar para ayıramam. keman bilenler ne önerirler.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

hocam bizim bir arkadaş öğrenmeye gitmişti kursa. Sabır işi. 6 ay boyunca ses çıkartmayı öğreniyorsun ilk baş. Sonra notaları sonra şarkılar falan diye biliyorum ben :)

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek

yok hocam 'ney' mi bu ilk 6 ay ses çıkartmayı öğrenesin. ilk derste arşeyi tutmayı gösterirler kaparsın zaten hemen. 

sap ayarıdır falan yok kemanda. güzel tınılar almak istersen elbette kaliteli bir keman al ama yani gerek duyar mısın bilmem. orta halli bişey alıp güzel tel takarsın.

her gün yanımda keman çalan birileri var ben de çok hakim değilim konuya ama klasik gitar gibi düşün alırken :)

punto cero
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

hele böyle kemanla saza eşlik ediyorlarya bozlaklarda ona bitiyorum bende sese bak arkadan arkadan ince ince nasıl gıygıdı yapıyo

http://www.youtube.com/watch?v=UuTMbZG9b9g&feature=plcp

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Sanat, hayatını verirsen anlam kazanır. Onun dışında 2 - 3 tane kız tavlamaktan başka bir boka yaramaz.

Eğer böyle düşürsen kemana verdiğin 1000 lira sana ziyan gibi gelmez. Hakkının tam karşılığını verdiğini hissedersin.

Ancak sen böyle düşünmüyorsun. Bana kalırsan sen kemandan uzak durmalısın. Max. fiyatı daha ucuz olan entrümanlara yönel. Git bir gitar al. Hem hevesini giderirsin, hem sosyalleşmiş de olsa bir sanat dalına dahil olursun.

Selametle.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

4/4 keman alman gerekir official ölçüleri ve yetişkin vücut ölçülerine uyum sağlar. Diğer ölçüker 3/4 2/4 1/4 çocuklar içindir boyutlar küçülür. Komple satılık bir set var elimde ilgilenirsen 1 kez kullanıldı sadece şu an boş boş çantası ile birlikte yatıyor.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AchtunG
    AchtunG's avatar
    Erkek

tuncaxxz bunu yazdı:
    -----------------------------

yok hocam 'ney' mi bu ilk 6 ay ses çıkartmayı öğrenesin. ilk derste arşeyi tutmayı gösterirler kaparsın zaten hemen. 

sap ayarıdır falan yok kemanda. güzel tınılar almak istersen elbette kaliteli bir keman al ama yani gerek duyar mısın bilmem. orta halli bişey alıp güzel tel takarsın.

her gün yanımda keman çalan birileri var ben de çok hakim değilim konuya ama klasik gitar gibi düşün alırken :)

Hocam sen tuncaxxz ye bakma cidden 3  4 ay ugrasman gerekecek kı eger yetenegın varsakı gitar caldıgını soylemıssın sesler konusunda sıkıntı cekmeyeceksın fakat ses cıkartma daha dogrusus dogru sesı cıkartmak ıcın ugrasman gerekecek ama senın ıcın ogrenmek ve ıstedıgın sesı cıkartana kadar sana  yetebılecek olan bı  urun var  bı bak suan ıcın ogrenene kadar ve ılerleyene kadar sana yetecegını dusunuyorum 

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-sifir-keman-90967625/detay 

BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ARTAR..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FireFly.
    BaBe
    BaBe's avatar
    Erkek

NaZi_ bunu yazdı:

Sanat, hayatını verirsen anlam kazanır. Onun dışında 2 - 3 tane kız tavlamaktan başka bir boka yaramaz.

Eğer böyle düşürsen kemana verdiğin 1000 lira sana ziyan gibi gelmez. Hakkının tam karşılığını verdiğini hissedersin.

Ancak sen böyle düşünmüyorsun. Bana kalırsan sen kemandan uzak durmalısın. Max. fiyatı daha ucuz olan entrümanlara yönel. Git bir gitar al. Hem hevesini giderirsin, hem sosyalleşmiş de olsa bir sanat dalına dahil olursun.

Selametle.

gitar al dediğin adam ne sololar atıyo bi bilsen :)

,,,lel,,,
Toplam Hit: 2384 Toplam Mesaj: 15