folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kendi Çapımda Zayıflama Çalışmaları ( Görüş Ve Önerileriniz )

Kendi Çapımda Zayıflama Çalışmaları ( Görüş Ve Önerileriniz )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

merhaba mürid(e)ler malum yaz geldi herkes zayıflama triplerinde ben yaklaşık 2 aydır kafaya koymuştum başlayacam diye

bugün yarın diye diye erteledim dün itibari ile başladım hem yemeği hem de sigarayı azaltdım olaya geçelim şimdi

herkesin listeleri filan var işte sabah bu hedeyi ye öğle bu hedeyi ye bilmem ne yap filan öyle bi lüksüm yok çünkü çalışıyorum 7de uyanıyorum akşam 7'de kadar işyerindeyim ve yemek lokantadan geliyor 

ben ne yapmayı planlıyorum şöyle diyim ekmeği acayip azalttım yani normalde 2 loklada yediğim ekmeği dün tüm gün boyu yedim domates salatalık en büyük dostum :F

sabahları kahvaltı fix salatalık peynir zeytin domates oluyor bunları yiyorum tabi ekmeği bi parça filan şöyle avuç içi dolmayacak kadar 

an itibari ile şekeri de bıraktım (zaten çok az atıyordum onuda kökten kestim) tuzu bıraktım artık yemeklere filan tuz ekmeyecem içinde neyse o 

öğle genelde ızgara çeşitleri istiyorum hem ekmeksiz salata ile iyi gidiyor hem sulu yemekler gibi yağlı değil 

dün planlama yaptım işyerinden eve giderken ayakla gidecem artık (otobüs ile 20dk sürüyor yol tam kaç km atar bilmiyorum)

bide akşamları evde akşam yemeği olayı var normalde yemek 7-8 arası hazır olur anca bizde mecbur bende beklerim ayrı yemeyi sevmem

bizimkilerle oturmayınca onlarında gönlü kalıyor ama tabi az ve dikkatli yiyecem yemeği diyorum ki bunu yedikten sonra işte şınav ve mekik çekeyim

böyle 50 tane 100 tane çekemem çekebildiğim kadarıyla kaç tane olursa en azından o yediğim yemek gider işte böyle bi maceraya başladık :)

1.5 günlük izlenime göre az yiyorum ama doyduğumu biliyorum sadece gözüm doymuyor ona da alışırız acayip şartlanmış durumdayım 

gözlüklü ve şişman deyimini sarsacam amk :)

hedefim ne peki sorarsınız elbet hedefim şu an 105 kilo civarındayım + - 3 diyelim boyum 185cm civarı eylül sonuna kadar en az bi 15 kilo vermek istiyorum bu yoldan gidersem olur mu olmaz mı gerçekleşir mi bu yoksa bunlar boşa uğraş mı görüşlerinize ihtiyacım var beni ateşleyecek şeylere :)

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Beslenme için yorum yapamayacam çünkü 3 beyaz olayı hepten klişe oldu artık. Ben sana belgeselde duyduğum birşeyi söyliyeyim, uzmanlardan biri ayakta dururken oturmaya oranla %20 daha çok enerji harcadığımızı söylemişti. Bunu dikkate al derim, birde mümkünse yürüyebileceğin kadar yürü, gerekirse asansöre otobüse binme yürü çok faydasını görürsün bununda.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

HoneyBadger bunu yazdı:
    -----------------------------

Beslenme için yorum yapamayacam çünkü 3 beyaz olayı hepten klişe oldu artık. Ben sana belgeselde duyduğum birşeyi söyliyeyim, uzmanlardan biri ayakta dururken oturmaya oranla %20 daha çok enerji harcadığımızı söylemişti. Bunu dikkate al derim, birde mümkünse yürüyebileceğin kadar yürü, gerekirse asansöre otobüse binme yürü çok faydasını görürsün bununda.

ayakta durma işi zaten aşırı var bende eczanede çalışıyorum misal bi kalkıyorum sağa sola rafa git gel müşteri bak vs. vs. akşam eve gidince ayaklarımın altı patlayacak gibi oluyor durmak iyiyse artık hiç oturmam :F

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

veysel dukan diyetini araştır. harfi harfine uygulayıp sporda yaparsan emin ol kısa zamanda kilo verirsin.

Naber la?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

hacı bolca yürü ve sofradan  doymadan kalk, lokmalarını olabildiğince çok çiğne ve yemek süresini uzatabildiğin kadar uzat. Yani normalde on dakika süren bir öğününü yarım saate çıkar yavaş yavaş ye ve bolca çiğne bu sana doymuşluk hissi kazandıracaktır. Birde furkan, yazın  öğlenleri sadece karpuz yiyerek diğer öğünlerde bahsettiğim şekilde beslenerek bir ayda 3 4 kilo vermişti. Ayrıca malum yaz aylarındayız sıvı almayıda unutma :D 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

sanane bunu yazdı:

veysel dukan diyetini araştır. harfi harfine uygulayıp sporda yaparsan emin ol kısa zamanda kilo verirsin.

kitap filan diyor hacı pdf kitabı bulamadım nette 30 lira verip alınmaz buda 

bide yulaf kepeği bulmam lazım :F

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    Senin yaptigin gibi ben iki ayda 10 kilo verdim :F hizli yuruyus eklersen buna cok daha iyi kilo verirsin. Onemli bir sey daha; diyeti birakirsan verdigin kilonun mislisini geri alirsin. :D o yuzden surekli diyete devam :F

ne diyon?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

yulaf kepeği olmazsa olmaz bu diyette. netten sipariş verebilirsin onu. kitabı almana gerek yok nette bir sürü kaynak var. iyice araştır sonra başla.

Naber la?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

19.90 TL' ye Dukan Diyeti kitabını Migros' tan almıştım. Yulaf Kepeği yerine Müsli deneyebilirsin bol hareket et meyve ve sebzeyi bol bol tüket.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

sizin metabolizmayı bilemem ama bende o sorun yok ya.

acayip yerim öyle böyle değil :D ama hiç kilo almam. arada hafif göbek çıkar oda geçer.

ama şunlara dikkat et.

kola içme,cips yeme. mekik falan çek çok yararını görürsün. bi yat 100-150 mekik çek. çekebildiğin kadar çekme. normal 80 çekebiliyosan mesela 80 yerine 130 çek karnın iyice yansın. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

pcdoktor636 bunu yazdı:

sizin metabolizmayı bilemem ama bende o sorun yok ya.

acayip yerim öyle böyle değil :D ama hiç kilo almam. arada hafif göbek çıkar oda geçer.

ama şunlara dikkat et.

kola içme,cips yeme. mekik falan çek çok yararını görürsün. bi yat 100-150 mekik çek. çekebildiğin kadar çekme. normal 80 çekebiliyosan mesela 80 yerine 130 çek karnın iyice yansın. 

20 tane çekersem şimdi bayram ederim :)

ayrıca bu yulaf kepeği kaç paradır ki bi yerde baktım 400gr 5.75 tl diyordu bu dukan hedesinde 40 lira diyor

Toplam Hit: 2917 Toplam Mesaj: 36