Kendi Dilimden Seo İpuçları. Hatta İpucu Değil Bildiğin Yazı Dizisi!
-
?
-
Şuraya bi imzamızı atalım boş vaktimizde okuyalım.
Teşekkürler.
-
Eyvallah üstad :)
-
Güzel olmuş, eline sağlık.
-
HeYeT bunu yazdı
hacı beni biliyon bi ara yine başına bela olmuştum :)
şimdi denemek için bi google adsense başvurayım dedim yetersiz içerik dedi.
sonra bi daha başvurdum bi süre sonra
kabul ettiler deneme reklamı olacak site yine incelenecek tabiki die mail geldi bende deneme reklamlarını bi türlü koyamadım editör dde bi nane var anlamadım (joomla)
bu gün mail gelmiş kabul edilmeyen site içeriği demişler sonra tekrar başvurun dediler önce kabul ediyolar sonra kabul edilemeyen diyolar bu google aklım ermedi. sitei içeriği tamamen özgün. ama 1 aylık olmasından dolayı sanıyorum. (matyardim.com)
sitenin de dün pr 3 çıktı onada şaşırdım daha yeni site kafamdaki soru işaretlerini giderebilirimisin ?
Hocam adsense konusunda çok fazla tecrübem olmadığı için yanlış bi yönlendirme yapmak istemem.
adsense kurallarını okudum ve hepsinin tersini yaptım bana bişi olmadı ama kurallara uyanlar durduk yere banlandı adsense nin ne bok yeiği belli değil kısacası.
Ama şunu söyliyim. çok aceleci davranıyorsunuz. daha 1 aylık siteye adsense başvurusu çok erken bir hareket. en baştada üstüne basa basa söyledim. 6 aydan önce gerek dalgalanmalar gerek index durumu gerek şu bu kısaca site oturmadan böyle haareketler çok erken hareketler.
Yok adsense başvurusu yok imleme yapmak felan bunlar için çok erken. sitenin google nezlinde bir rutine oturmasını beklemek ve bu süreçte içeriği sağlamlaştırmak en önemli ve ilk adımdır. Sen herşeyi boşver ve sitenin içeriğine odaklan. bişiler için acele etmeyin.
-
saol hocam.
-
Beklediğim makale gelmiş okumaya başlıyorum hemen.
kadirozdemir tarafından 04/Ağu/12 13:10 tarihinde düzenlenmiştir
Edit: 4 Agustos yeni konu sandım 4 temmuzmuş bunu okumustum zaten yorumda yapmıstım hatta sanırım :D Pardon hocam ama yeni makalelerini bekliyoruz bu konuda -
Yazıcam hocam yazıcam devamı gelecek bi kafamı toplayıp zaman bulabilsem..
O zamana kadar şunuda incele :
-
hocam etiket (tag) kullanma konusunda bir sorum var
örnekle;
a) "tütün, sakızı"
b) "tütün sakızı"
c) "tütün, sakızı, tütün sakızı"
etiket kullanımının doğru şekli hangisidir?
-
Limitless bunu yazdı
hocam etiket (tag) kullanma konusunda bir sorum var
örnekle;
a) "tütün, sakızı"
b) "tütün sakızı"
c) "tütün, sakızı, tütün sakızı"
etiket kullanımının doğru şekli hangisidir?
Tırnak kullanmadan ; tütün sakızı nedir, tütün sakızını nerden satın alabilirim, tütün sakızının zararı varmıdır, tütün sakızı fiyatlar
Şeklindeki tamamlayıcı cümleler google nezlinde direkt link gibi görünür. etiket kullanımında yapılması gereken özellik uzun olmadan kısa kullanım, bu şekilde cümle şeklinde kullanılacaksa 2 yi geçmemesi maksimum 3 olması ve aranan soruları (yukarıda yazdığım gibi) kullanmaktır.