Keylogger Şüphem Var
-
beyler, bi arkadaşa Keylogger atmak için, keylogger zannetiğim birşey indirdim.
rar'dan çıkarınca bir mp3 birde bi icon çıkıyor ama anında koyboluyor. mp3e baktım sıradan bir şarkı. rar'ıda mp3 de rar'ın ismi Emissary. ve bilgisayarımda anti virüs yok. Mcafee vardı süresi dolmuş. Windows Defender bulabilir mi ? eğer anti virüsüm olsaydı, indirdiğim an büyük ihtimal bulacaktı.peki şimdi indirsem bulur mu yine? son olarak ekran klavyesi çözümmü? sistem geri yükleme napar? -
Systemi Geri yuklersen Sorun Düzelir Ama Systemi Geri yuklemek istemiyosa basit bir Anti Virus programı Temizleyebilir | Avira Antivir tavsiye Ederim
-
emissary diye bir keylogger var.Kaspersky Virus Removal Tool indirip taramanı öneririm.
-
önce bi sistem geri yükleme yapayım diyorum. olmadı formata gidicem artık.
-
RotKerim bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ben sana dedim beyin beyin :D
ava giderken av :D ceylan seni :D
-
Amd-x bunu yazdı:
RotKerim bunu yazdı:
-----------------------------ben sana dedim beyin beyin :D
ava giderken av :D ceylan seni :D
-----------------------------beyin değil bey'im :D
-
tam ayıkamadım yeni uyandım. ama anladığım kadarıyla melt server özellikli bi keylogger yada rat işte birini yemişsin. kaybolması ondandır. pcni güvenli modda combofixle tarat. sonrasında strun isimli program ile başlangıçta neler var bak bakalım. sırayla hepsini tarat virüstotalde o strunda gördüklerinin. 1i virüstür :)
-
ben hayatta antivirus kullanmam. Firewal kur , keylogger illaki net ile bağlantı kurmaya çalışacaktır.paketleri takip edersen, kim nereye ne gönderiyor.görürsün.
-
zemanayı kur hocam halleder
-
Stargazer bunu yazdı:
-----------------------------zemanayı kur hocam halleder
şimdi zemananın pek bi etkisi olmaz firewall kurması daha iyi olur -