Keylogger Yazsaydınız Hangi Dille Yazardınız? Yada Yazıyorsunuz?
-
keylogger yazsaydınız hangi dille yazardınız?
-
Delphi,Pascal?
-
vbasic:D bayaa da güzel işler çıkartmıştım hdd yanmadan evvel. simdi bayaa bi geriye götürdü.....
-
Peki kendi yazdığımız keylogger yada trojan programlar antivirüsler tarafından tanınırmı ?
-
yazılacak en güzel dil ve en hızlı dil şu zamana kadar hep delphi olmuştur...
-
H2nds0me bunu yazdı:
-----------------------------
Peki kendi yazdığımız keylogger yada trojan programlar antivirüsler tarafından tanınırmı ?
-----------------------------3 tanesi sadece registry de başlangıç yerini farklı bir yer yaptığım için şüpheli dosya olarak sezgiledi
kaspersky nod32 filan uyarı bile vermedi...
-
keshkesh bunu yazdı:
-----------------------------H2nds0me bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------3 tanesi sadece registry de başlangıç yerini farklı bir yer yaptığım için şüpheli dosya olarak sezgiledi
kaspersky nod32 filan uyarı bile vermedi...
-----------------------------O zaman programlama öğrenirsek güzel şeyler yapabilirsin demek istedin heral :D
-
programalamayı öğrenmen yetmiyor.... windows için keylogger yazacaksan windows apilerini yalayip yutman gerekir....
kullandiğin apinin bir anlamda unique olmasi gerek (diğer keyloggerlarin kullanmadiklari bir api kullanman gerekir yani)
yada kendin daşşaklı bir api yazarsin... iwndows dan bağımsız olrak çalışır... ozaman no problemo hiç brisi tanımaz..(yayılana kadar)
-
client-server, keylogger gibi programlar genellıkle delphide yazılır.. delphi daha karizma tektabanca program dili olması kodırların ilgisini çekmekte :|
-
:D valla genelde millet Visual basic le yazior ama siz benim gibi yapmayin :D C#.net le yazdik :D millette Framework varmı yokmu onu kolluyorz :D bi boka yaramiyor henüz anlcan :D O yüzden Visual basic le dene diyorum :D
-
C++ yada C le yazın. Eğer düzgün yazarsanız yakalanma şansınız çok düşük.