folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Kıbrısta Ki Universiteler Hakkında

Kıbrısta Ki Universiteler Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek
    yermiyken acaba :) dur bakalım klavuzu alalim bakalımda elimize. D.akdeniz pahalı ama yaw.

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

Bende sonlara dogru amerikan girne %100 burslu falan tum kibrisi doldurmustum :B

I find your lack of faith disturbing.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

o kadar fark yok ki. digeri 8 binse bu da toplam 9.500'e felan denk geliyor yurt + harc.

ögrenci islerini bi ararım artık ya seadog ya ben hangimiz önce ögrenirse su paket isini.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

taksit imkanları nedir onuda öğrenirseniz sevinirim arkadaşlar :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Free_Mans bunu yazdı:
    -----------------------------

taksit imkanları nedir onuda öğrenirseniz sevinirim arkadaşlar :)

http://registrar.emu.edu.tr/bankalarveucretler/20102011indirimliharc.htm

taksit secenekleri bu sekilde ama dedigim gibi su paket isini ögrenmek gerek.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

bakmak lazım tabi ki de. valla fiyat olarak falan ben en uygun girne amerikan üniversitesini gördüm. eğer seninde bölümün varsa orada burslu orayı tercih et derim. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

hoca uluslar arası kıbrıs unıversıtesıne falan sakın gonderme bu adamı sakın gırneye yazdır magosadakı okula yazdır oralar hem sehır olarak daha guzel hem de ucuz buradda ben ew kırası it baglasan durmayan ewe 300 sterlıng kıra verıyorm Tr parası degıl kafanı dagatacak hıc bı yer yok lefkosede artı okula gelınce bızım bu okulda bende burslu geldım Dgs ıle ama gel gorkı bızım okulda warnıng uygulaması var notlar udsuk olunca alıyllar bursu elınden ben de okula 6000 tl ıle kayıt oldum sımdı 12000 tl oduyuorum sakın yollama bıım buraya koreltırsın cocugu tavsıye etmem lefkose pahalı yemek pahalı gıyım pahalı hersey pahalı tavsıye etmem acıkcası varsa sorun sen sror ben gıdene kadar yanıtlarım

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

2010 ÖSYS İÇİN EN KÜÇÜK VE EN BÜYÜK PUANLAR aciklanmis laa :|

I find your lack of faith disturbing.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

anam bıde mımarlık ıc mımarlık yenı gordum aman abım aman okulumun adını gordum butun salterlerım attı ya :S bosa dunya para harcarsın o mımarlık bolumlerıne burda bızım okulda

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

ILKER06 bunu yazdı:

anam bıde mımarlık ıc mımarlık yenı gordum aman abım aman okulumun adını gordum butun salterlerım attı ya :S bosa dunya para harcarsın o mımarlık bolumlerıne burda bızım okulda

tr de ki okullarda burs tutmuyo hocam. amerikan üniversitesi düşünüyoruz şimdilik sence? 

Toplam Hit: 2484 Toplam Mesaj: 25