Kıbrısta Kısa Bir Tatil
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------ulan sevgilimle gitcem ne karısı ne kızı ne taksiti :D
Hacılar araba kiralasam havaalanında 2 günlüğüne sonra dönerken bıraksam nasıl olur peki ? Bi de oranın trafiği ters direksiyon ters tamam usta şöförüm ama hayatta alışamam ki ona hemen ya kiralamalar nasıl acaba :s
-----------------------------kıbrısa gıtme bu havalarda git akyakaya filan muğlaya bu havalarda iyidir yağmur yoksa kıbrısta birşey yok
-
hipokondriyak bunu yazdı:
-----------------------------KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------ulan sevgilimle gitcem ne karısı ne kızı ne taksiti :D
Hacılar araba kiralasam havaalanında 2 günlüğüne sonra dönerken bıraksam nasıl olur peki ? Bi de oranın trafiği ters direksiyon ters tamam usta şöförüm ama hayatta alışamam ki ona hemen ya kiralamalar nasıl acaba :s
-----------------------------kıbrısa gıtme bu havalarda git akyakaya filan muğlaya bu havalarda iyidir yağmur yoksa kıbrısta birşey yok
-----------------------------resmen zumsukle el ele verdiniz vazgeçirdiniz beni ya :/
-
abi 2-3 ay sonra gel kıbrısa ; magosaya gel. Tatil yap dön. Akdenizin en iyi kumsalı kıbrısta, kıbrısın en iyi kumsalı magosada. Gel takıl burda glapsides var. Ama onun dışında iyi değildir kıbrıs.
Uludağ'ı var, eskişehir'i var... Bir sürü yer mevcut kafa dağıtmak için
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------abi 2-3 ay sonra gel kıbrısa ; magosaya gel. Tatil yap dön. Akdenizin en iyi kumsalı kıbrısta, kıbrısın en iyi kumsalı magosada. Gel takıl burda glapsides var. Ama onun dışında iyi değildir kıbrıs.
Uludağ'ı var, eskişehir'i var... Bir sürü yer mevcut kafa dağıtmak için
-----------------------------o zaman öyle yapalım abi... Mademse konuyu müsait biri silse mi acaba :s
-
*Havaalanından girneye nasıl gitcez toplu taşıma dolmuş taksi vs ?
*girnede gezilecek görülecek yerler nasıl ?
*Orda kredi kartı kullanırsam extradan bişeyler girer mi ?
*VOdafone hattım var türkiyeyi ararsam extra girer mi ?
*Burda marlboro light içiyorum orda aynı tadı bulabilirmiyim ? Fiyatı kaç paradır fazla mı az mı ?
*Uygun otel tavsiyeniz var mı ?
Teşekkürlerimi bir borç bilirim
-----------------------------------------------------------------
-havaalanından nasıl çıkarsın pek bilmem ama girneye gitmekte sorun yaşamazsın.Orası küçük yer ve herkes yardım sever.. elini kaldırıp otostop çeksen hemen dururlar ve seni girnede gideceğin yere kadar bırakırlar.
-Girne kalesi var.. deniz kenarında oraya mutlaka git..Dağın tepesinde st hileriyon mu ne orda bir kale var..Ben gitmedim sen mutlaka git.. Pek fazla gezilecek bir yeri yok aslında.. Gidince görürsün küçük yer.. Lefkoşa daha güzeldir..
-Sıkıntı olmaz ben akbank kartımı garanti bankamatiğinde kullanıyordum.Küçük bir ücret alıyorlar sadece..
-Türkiyeyi ararsan duble olur.. karşı taraftanda gider.. telefonunu yinede uluslar arasına açtır ne olur ne olmaz..
-Orda da marlbora var aynı fiyat...
-Cratos otel.. Uygun değil.. Lükstür çok güzel bir yer.. fotoğrafçılık yapmıştım orda.. Uygun otel bulman zor gibi..
-
Hoca araba kiralayabilirsen mavi köşk var ayrıca dağın tepesinde bir tank var orayada git.
sigaranı ercan havalimanından al ucuz olur. 25 yaş üstüysen kumarhanelere gidebilirsin. 25 yaş altı baskın olduğunda direk kodese gidiyorsun haberin olsun.(gerçi biz gündüz girdik polis çocuğuyla baskında felan olmadı)
Rus felan dersen orada hasanbaba lipstic felan var oralara gidebilirsin. Denktaşın mezarı var cumhuriyet parkı mı ne oradaydı sanırım orayıda ziyaret edebilirsin.
Barbarlık müzesi var onuda bir gez derim. Ayrıca camilerin %80 i kiliseden bozmadır bazıları çok tarihi olduğu için gezmeye açıktır.
Bende 3 günlüğüne gezdim. Arkadaş oradan mezun olduydu araba kiralayıp üç gün gezdirdi saolsun. Gayet güzel bir yer eğer araban varsa!
Kıbrısta toplutaşıma ARABA ve TAXİ den ibaret diyebilirim.
-
hocam ülkede o kadar gezip görülecek yer varken ne işin var siktiğimin adasında,bana kalırsa git antalyaya muğla akyaka ya on numara yap tatilini illa gidicem diyorsan kıbrısta gazi magosa taraflarına gitmen lazım diğer türlü ne girne de ne de lefkoşada bi şey yok attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmez,ercandan girneye ucuz olarak kıbhas var her iki saatte bir kalkıyor diye hatırlıyorum onun haricinde taksilerle ulaşım yaparsın taksi dediğime bakma en düşük taksi orda kompresör ve ya vito,şahsen rolysroys taksi bile gördüm,ercandan kıbhasa binip girneye geldiğinde seni küçük bir meydan da indirecek sarı 3 katlı bir colin otel var orda ineceksin ordan girneyi gezersin,daha sonra taksilerle gitmek istediğin yere ulaşımını sağlarsın,girne merkezde girne kalesi var orayı gezersin kuşadası kadar olmasada küçük bir restoranların olduğu kıyı şeridi var,bol bol nıght club var elemanların anlattığı gibi karıları katologtan seçiyorsun ve karıların çoğu yabancı uyruklu,taksiye bindiğin zaman taksilerde bile bulursun katologları onlar götürüyor çünkü,gidecek olursan en iyileri lıpstıck,playboy,golden gırl isimli nıght clublardır diğer nıght clublarda ücret 150 tl iken burlarda 250-300 den başlar bana kalırsa gitmeyi düşünme 14 ay sonra kafanı duvardan duvara vurma ihtimalin yüksek hıv den dolayı. askerliği kıbrısta yaptık ama bi sikim yok aq adasında ...
-
Hocam Mersin de tam sınırda oturuyorum burdan ilerisi kıbrıs istersen bi araştırırım, tabi deniz yoluyla gitmek istersen.
-
DrKill bunu yazdı:
-----------------------------Hoca araba kiralayabilirsen mavi köşk var ayrıca dağın tepesinde bir tank var orayada git.
sigaranı ercan havalimanından al ucuz olur. 25 yaş üstüysen kumarhanelere gidebilirsin. 25 yaş altı baskın olduğunda direk kodese gidiyorsun haberin olsun.(gerçi biz gündüz girdik polis çocuğuyla baskında felan olmadı)
Rus felan dersen orada hasanbaba lipstic felan var oralara gidebilirsin. Denktaşın mezarı var cumhuriyet parkı mı ne oradaydı sanırım orayıda ziyaret edebilirsin.
Barbarlık müzesi var onuda bir gez derim. Ayrıca camilerin %80 i kiliseden bozmadır bazıları çok tarihi olduğu için gezmeye açıktır.
Bende 3 günlüğüne gezdim. Arkadaş oradan mezun olduydu araba kiralayıp üç gün gezdirdi saolsun. Gayet güzel bir yer eğer araban varsa!
Kıbrısta toplutaşıma ARABA ve TAXİ den ibaret diyebilirim.
-----------------------------
Naptin abi. Hasan baba kanyoncu mekani oldu :) lipstik ve playboy iidir de , zaten kiz arkadasina jest yapacakmis -
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------Hocalar sabahtan beri araştırıyom otel uçak ulaşım taksi vs... sağolsun zumsuk da yardımcı oluyor ama o biraz uzak kalıyo sanırım girneye sanırım aramızda gidenler var. Biz iki kişi gidecez cuma gecesi ve cumartesi gecesi pazar günü de terk edecez. Şimdi sormak istediklerim
*Havaalanından girneye nasıl gitcez toplu taşıma dolmuş taksi vs ?
*girnede gezilecek görülecek yerler nasıl ?
*Orda kredi kartı kullanırsam extradan bişeyler girer mi ?
*VOdafone hattım var türkiyeyi ararsam extra girer mi ?
*Burda marlboro light içiyorum orda aynı tadı bulabilirmiyim ? Fiyatı kaç paradır fazla mı az mı ?
*Uygun otel tavsiyeniz var mı ?
Teşekkürlerimi bir borç bilirim
-----------------------------
bizene lan senin kıbrıs tatilinden malmısın sen foruma yazıyorsun. turizm şirketimi burası?