Kifi Büfe Market Yazılımı Satılık
-
müşteri yok desene açlığa devam en iyisi oruç tutmak evet evet oruç tutmak :D
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------x-files bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
pahalı
alıcıysan konuş fiyat düşürme zaten cepte akrep var
-----------------------------yok hoca fiyat düşürme değil benimki ara yüz felan hoşuma gitti kullanımı kolaya benziyor exanın programları gibi bi demo yapsaydın daha iyi olurdu
-----------------------------ya demo piyasaya sürüyorsun adamlar orjinale çeviriyo hocam
-----------------------------:) exa plus ticari var 700 kusur lira adamlar cracklemeye önlem olarak program her açılırken güncelleme alıyor güncelleme alamazsa açılmıyo
ben ne yapıyom hattı kesiyom açıyom aynen devam :D
sende haklısın emek vermişsin 1 varez sitesine düştünmü hepsine yayılır gider
büfeler için değilde marketler için iyi olur bu
-
x-files bunu yazdı:
chaigg bunu yazdı:
güzel program hayırlısı olsun bol satışlar. ama hocam ufak bir öneri al eline laptopu bütün büfeleri gezsen güzel satış yapabilme imkanın var yani.
hocam müşterinin ayağına gidince götü kalkıyor bak bizim bir marketci arkadaş var 1200 lira vermiş o programı incelmedim ama harbi kazık yemiş yanee
-----------------------------hocam valla millet sabah aksam dolaşıyo muhasebe avukatlık vs programları felan ne bosluk varsa satmak için etmedikleri dil kalmıyor.
program güzel üstelik arayüzü kullanıslıda hani müşteriler begenir. ama götü kalkıyo felan dersen zaten satamazsın. gidip kelime yapıcan böyle yararı olur şöle olur.
yani ne bilim bir türlü adamın kanına girmelisin millet evine bile 3 5 kuruşluk bişi alırken 10 kere inceliyor müşterininde şekil yapması doğal :)
ben sahsen yapsam böle bir program 2 de adam tutarım her satıstan 20 ila 50 lira arası satıcak adamın kabiliyetine baglı olarak para verirdim.
yani madem yapmısın ugrasmısın sonunu bırakma geliştir güncelleme bakım felan her türlü kazanırsın yeterki ilk satısı gerçekleştir. müşteriden kaçma yakala hepsini :)
-
walla kardeşim bu şekilde bu prgramı 1 adet bile satamazsın alan olursada heves uğruna alır sonrada kullanmaz.
bu tip programları satan 10 larca şirket var fiyatı 300 tl değil 3000 tl ama terazisiydi barkod makinasıydı yazarkasasıydı bilmem nesiydi hepsini birlikte satarlar hepside birbirlerine bağlı olarak çalışır.
terazide etiketlenen bir ürün örneğin etin barkodunun programa otomatik yazılması kasadaki kişinin barkodu okuttuğu anda net fiyatı vs. vs. çıkması gerekir önüne. belli program konusunda yeteneklisin ama bu devirde tek başına hiç birşey olmaz. grup şeklinde çalışmak lazım. yani bir işi yapıyorsan en iyi şekilde yapacaksın. yukarıda yazdıklarımın tamamını birden satacaksın müştyeriye. aksi halde müşteri programı neden kullansın ki?
bir programı yazarken önce kendim kullanırmıyım diye düşüneceksin. sen olsan bir büfeci bu programı şu an senin sunduğun şekilde sunsalar önüne alırmısın? ki büfecinin işine zaten yaramaz. büfeler genelde tek başına yönetilen yerlerdir. kasada bir kişi durur ve sürekli çalıştığı yerdeki fiyatları ezberler barkodunu okutup yada yazıpda fiyata bakmaz.
marketlere yönelmen lazım bu şekilde de hiçbir marketin işine yaramaz zaten.
kusura bakma görüşümü belirttim. amacım satışı baltalamak veya seni zarara uğratmak değil
-
oliWeR bunu yazdı:
walla kardeşim bu şekilde bu prgramı 1 adet bile satamazsın alan olursada heves uğruna alır sonrada kullanmaz.
bu tip programları satan 10 larca şirket var fiyatı 300 tl değil 3000 tl ama terazisiydi barkod makinasıydı yazarkasasıydı bilmem nesiydi hepsini birlikte satarlar hepside birbirlerine bağlı olarak çalışır.
terazide etiketlenen bir ürün örneğin etin barkodunun programa otomatik yazılması kasadaki kişinin barkodu okuttuğu anda net fiyatı vs. vs. çıkması gerekir önüne. belli program konusunda yeteneklisin ama bu devirde tek başına hiç birşey olmaz. grup şeklinde çalışmak lazım. yani bir işi yapıyorsan en iyi şekilde yapacaksın. yukarıda yazdıklarımın tamamını birden satacaksın müştyeriye. aksi halde müşteri programı neden kullansın ki?
bir programı yazarken önce kendim kullanırmıyım diye düşüneceksin. sen olsan bir büfeci bu programı şu an senin sunduğun şekilde sunsalar önüne alırmısın? ki büfecinin işine zaten yaramaz. büfeler genelde tek başına yönetilen yerlerdir. kasada bir kişi durur ve sürekli çalıştığı yerdeki fiyatları ezberler barkodunu okutup yada yazıpda fiyata bakmaz.
marketlere yönelmen lazım bu şekilde de hiçbir marketin işine yaramaz zaten.
kusura bakma görüşümü belirttim. amacım satışı baltalamak veya seni zarara uğratmak değil
hoca haklısın ama o makinadan almak lazım o makinanın sistemini çzömek lazım yani dahaa çoooooookkkkk ekmek yemek lazım -
ufak bakkallara yönelik benim bu program bir arkadaş almış 1200 liraya ulan ben yapamazmıyım o senin dediğin baya büyük marketler için onada çok ekmek yemek lazım hocaaa
-
x-files bunu yazdı:
hoca haklısın ama o makinadan almak lazım o makinanın sistemini çzömek lazım yani dahaa çoooooookkkkk ekmek yemek lazım
-----------------------------bence o makinaları çözmek bu programı yapmakdan 300 kat daha kolaydır. dersen ki para gerekir orada haklısın.
yazarkasaların olsun terazi sisteminin olsun mantığı gayet basit gibime geliyor. bir aralar ufak tefek ilgileniyordum. terazi bilgisayara bağlı yani programa. terazide görünen rakam yada fiyat bilgisayara gönderilir bilgisayar o fiyata karşılık bir barkod numarası oluşturur ve databasesine kaydeder, aynı zamanda teraziden bilgisayarın oluşturduğu barkod numarası etiket şeklinde basılır ve ürünün üzerine yapıştırılır. kasadaki barkod okuyucu barkod numarasını okuduğunda programın databasesinde sorgulama yapar ve o barkod numarasına karşılık gelen fiyatı yazarkasanın önünde tutarı çıkartır.
bunun gibi bişey sanırım.
-
x-files bunu yazdı:
ufak bakkallara yönelik benim bu program bir arkadaş almış 1200 liraya ulan ben yapamazmıyım o senin dediğin baya büyük marketler için onada çok ekmek yemek lazım hocaaa
-----------------------------arkadaş almışta ne ne işine yaramış ki. hadi bi toptancı falan olsa yaraya bilir. ama düşün bir sigara satıyor bunu teker teker elle yazarak birde stoktan düşmeyle mi uğraşıyor? zamanında küçük bi marketimiz vardı ordan düşünerek yola çıkıyorum. her gelen ürünü bilgisayara ekleyeceğim. tamam eklerim mantıklı borcumu alacağımı da programa ekliyorum o da mantıklı. ama müşterilerimin ismini neden ekleyeyim ki programa? taksitli satış diyorsun hangi market taksitli satış yapıyor hocam? yada sattığım ürünün barkodunu teker teker yazıp stoktan düşmeyle kaç sefer uğraşabilirim ki?
neyse hocam daha fazla yazmayacağım farkındayım sabrını zorluyorum. ama sonuçta program olarak güzel. güzel şeyler çıkarabiliyorsun ortaya anladığım kadarıyla. ben senin yerinde olsam marketler için değil daha çok mağazalar için program yazardım. mesela giyim mağazaları için. özellikle taksitle açık hesap satan mağazalar için. bir ara bir arkadaşım benden istemişti tabi ben anlamam deyip geçmiştim karşıya.
-
Amacım baltalamak değil yanlış anlama da, bugün 300 lira verip aldım diyelim. Ertesi gün wareze düşmeyeceğini garanti edebilir misin?
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
Amacım baltalamak değil yanlış anlama da, bugün 300 lira verip aldım diyelim. Ertesi gün wareze düşmeyeceğini garanti edebilir misin?
-----------------------------yanlış mantık o zaman adobe olsun microsoft programları olsun hiçbirine hiçkimse para vermezdi.
vareze düşeceği varsa düşecektir zaten sen alsanda düşecektir almasan da.