Kıl Döndü
-
2 gün önce arkadaşın da sırtında olmuş aynı olay iğneyle çıkardık 2 3 tane vardı çok fen ya yus yuvarlak oluyor kıl :S
-
allahdan dötte olmamış dötünü kestiler diye t*sak geçiyo bazı h*bne karakterli arkadaşlar :| bende de var sırf bu tantana yüzünden gidemedim doctor a :| arkadaşlarını iyi seçecen analar, babalar doğru diyo :D
-
kendini mi vurdun? :D heheheeh!
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------
allahdan dötte olmamış dötünü kestiler diye t*sak geçiyo bazı h*bne karakterli arkadaşlar :| bende de var sırf bu tantana yüzünden gidemedim doctor a :| arkadaşlarını iyi seçecen analar, babalar doğru diyo :D
-----------------------------bugün bendede başladı ağrısı malüm yerde gidecem doktora kim ne derse desin valla... :|
-
amacın kılı kurtarmak mı :) eski haline getirip napcan.
deş bacağını iğneyle ucunu bulunca cımbızla cek
-
scuderia bunu yazdı:
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------bugün bendede başladı ağrısı malüm yerde gidecem doktora kim ne derse desin valla... :|
-----------------------------bende tam kuyruk sokumunda, ağrı değilde dönem dönem iltihaplanma oluyor insanın canını sıkıyor hocam sen bi git aşamaları anlat dötü kesmiyolarsa bende gideyim :D
-
Farkedilmemesi gibi bi durum söz konusu olabilir mi peki? Kıl dönmüştür ama haberin çok sonra olur gibilerinden:D
-
Cosplay bunu yazdı:
Farkedilmemesi gibi bi durum söz konusu olabilir mi peki? Kıl dönmüştür ama haberin çok sonra olur gibilerinden:D
-----------------------------eveeet benimde korkum buydu buraya kadar içim rahat bi şekilde okuyordum oysa ki
-
doktordan az önce geldim 1 hafta sonra ameliyat dedi kontrol ederken nasıl bastırdıysa canımdan can gitti şakaya gelmez kendiliğindede geçmez bir hastalık bu kıl içerde uzar gider bu sorunu olan varsa gitsin doktora...
-
Ne dönek adamsın,kılın bile dönmüş hocam .P ehehe :D