Kılarıyla Başı Dertte Olanlar(Ben Dahil)
-
Beyler, bir çoğumuzun yuzunde ve vücüdünün belli yerlerinde çıkan istenmeyen kılları vardır.Ölee değilmi beyler_? Neyse bu kılları almak için neler çekiyoruz kim bilir. (tüy dökücüler, hamam otu, yakmak ve çekmek gibi:))Muhakak benim gibi yüzündeki kıllarıyla başı dertte olan bir çok arkadasımız vardır.
Yahu a.q ben uğraşmaktan bıktım param olsa epilator alacam:)) hatunun var istemeye utanıyorum:))
Neyse beyler bu kıllardan kım neler çekiyor bilmiyorum ama boyle derdiniz varsa sizde yazın, nasıl alılyorsunuz, nasıl başetmeye çalışıyorsunuz. Bunu yazmamın esas sebebi yanda resmini gorduğunuz uürün kılları birdaha çıkmayacığını idda eden bir uürün, ürün ile gerekli açıklama http://www.bitkiselsifa.com/urun.php?islem=2&id=18 bu adreste yani birnevi bioder gibi birşey ama hangisi daha ii bilemem, bu ürüne 55 papal isitiyor, bioder ne kadar bilen varmı ve kullanan oldumu, kullanan varsa yazsın faydalımı değilmi işte
-
Herkese faydalı olabilecek bir konuya değinmişsin.Çok güzel :PPPPPPP
-
Kafamı buluyonya...
-
sakaleyn bunu yazdı:
Kafamı buluyonya...
Günaydın :D.Silinsin bu konu bence.
-
harbidende sacma konu a.q
-
sakaleyn bunu yazdı:
Kafamı buluyonya...
nie len sakaleyn sen kılsızmısın yoksa:)) -
ARKADAŞLAR BİLİMSEL AÇIKLAMAYI YAPIYORUM VE SON NOKTAYI KOYUYORUM :))))))))) BU TÜR İLAÇLAR KIL KÖKÜNÜ YOK ETMEDİGİ İÇİN Bİ FAYDASI YOK AMA ZARARIDA YOK YA KILI DÖKER YA SARARTIR VS AMA BÖLE SORUNU OLAN ARKADAŞLAR BENİM GÜZELLİK MERKEZİME GELSİN (GERÇİ AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUM) GÜZELLEŞTİREYİM ONLARI LAZER KESİN ÇÖZÜM BİRDAHA ÇIKMAZ KIL KÖKÜ YAKILDIGINDAN DOLAYI
-
matsigora bunu yazdı:
sakaleyn bunu yazdı:Kafamı buluyonya...
nie len sakaleyn sen kılsızmısın yoksa:))
Sakalımla boğarım lan seni...Sen git ağdanı yap tikky
-
YA KARDEŞİM NE BİÇİM ADAMLARSINIZ SİZ, BURASI Bİ HACKSİTESİ OLABİLİR AMA MİLLET KALKIP KARI KIZ MUHABBETİ YAPIYO YOK A.K. KEDİ İŞKENCELERİ FALAN ANLATIYOLAR YANİ BÖYLE APTAL SAPTAL 5 YAŞINDAKİ İNSAN ZEKASINA DAYANAN FORMLAR AÇIYOLARDA ONLARA Bİ ŞEY DEMİYOSUNUZ DA BU ADAMCAĞIZ KILLARLA İLGİLİ Bİ KONU AÇTI DİYE NEDEN ADAMA LAF EDİYORSUNUZ??????
-
PacoRabanne bunu yazdı:
YA KARDEŞİM NE BİÇİM ADAMLARSINIZ SİZ, BURASI Bİ HACKSİTESİ OLABİLİR AMA MİLLET KALKIP KARI KIZ MUHABBETİ YAPIYO YOK A.K. KEDİ İŞKENCELERİ FALAN ANLATIYOLAR YANİ BÖYLE APTAL SAPTAL 5 YAŞINDAKİ İNSAN ZEKASINA DAYANAN FORMLAR AÇIYOLARDA ONLARA Bİ ŞEY DEMİYOSUNUZ DA BU ADAMCAĞIZ KILLARLA İLGİLİ Bİ KONU AÇTI DİYE NEDEN ADAMA LAF EDİYORSUNUZ??????
Dostum saol... -
bi keresinde arkadaşın aldığı veet souk ağdayı erkekler için olanı kollarıma süreyim anasını skti kollarımın.1 ay cüzzamlı gibi dolaştım.veetin aa a.k onu kullanmada ne kullanırsan kullan.tüketici haklarını aramıştım.gerçi karınca duasıuıyla arkaasına yazmışlar.önce deneyin ufak yere bişey olmazsa tüm bölgeye uygulayın.demiştim böyle böyle kolumun amına koydu sizin krem.ne derse beğenirsiniz.
bizim ürünümüz her vücuda uygulanmaz.bunu kullanmada ne kullanırsan kullan.ulan bide böyle bir daha çıkarmayacak bişey yapsalar varya hemen gidip sakalıma sürcem hizmet sektöründyim zaten her allahın gübü traş ol skicem hatyat mı lanbu