Kılıçdaroğlu"Nun Sitesi Hacklendi!
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------@Dj_Alper
s.et hacı ya olaya baksana siteye girip açığıınızı kapatın yazdım... Buraya da AYT hacklemiş o zaman bende hackerım yazdım çocuk Atatürk'ün kurduğu parti bilmem ne.. Yahu hiçbir siyasi görüşe göre yapmadım bu işi takılıodm pcde açtım konuya baktım öle yani...
Şimdi işin siyasi boyutuna geleyim... Atatürk kurdu diye bu partiye o.ç ları giremez mi(K.Kılıçdaroğlundan bahsetmiorm genel olarak)...
Bu cümle sana yeter cevap atmana da gerek yok...
-----------------------------Bu cumle haddini astigini gosterir. O zaman bende AKP'lileri orospu cocugu ilan ederim.
-
Concept bunu yazdı:
-----------------------------Hocam Muslumanlik insanin icinde olur. Ayan-beyan etmek dinimizce riyakarlik ve musriklik olarak nitelendirilmistir. Isteyen Kur'ani acip okuyabilir, ya da ben size kaynak vereyim. Her gordugunuz sakalliyi imam ya da dedeniz sanmayin artik.
Ankebut
(11) Allah, elbette kendisine iman edenleri de bilir ve elbette münafıkları da bilir.Alisveris merkezinde namaz kilana donustu bu is. Hadi hayirlisi.
-----------------------------hoca abdestsiz kuran okunurmu
-
haydaaa :D konu enrelere geldi
-
Concept bunu yazdı:
-----------------------------ZoRKaYa bunu yazdı:
s.et hacı ya olaya baksana siteye girip açığıınızı kapatın yazdım... Buraya da AYT hacklemiş o zaman bende hackerım yazdım çocuk Atatürk'ün kurduğu parti bilmem ne.. Yahu hiçbir siyasi görüşe göre yapmadım bu işi takılıodm pcde açtım konuya baktım öle yani...
Şimdi işin siyasi boyutuna geleyim... Atatürk kurdu diye bu partiye o.ç ları giremez mi(K.Kılıçdaroğlundan bahsetmiorm genel olarak)...
-----------------------------Bu cumle haddini astigini gosterir. O zaman bende AKP'lileri orospu cocugu ilan ederim.
-----------------------------arkadaşım niye küfür ediyorsun böyle
-
biyerde bırakmalısınız keskinlikle sivrilmekle etrafınıza zarar verirsiniz etrafınızda size gereken zararı gösterecektir..bu hep böyle olmuştur tarihi tekerrür ettirmeyin lütfen artık konuyu degiştirelim
-
Concept bunu yazdı:
-----------------------------Hocam Muslumanlik insanin icinde olur. Ayan-beyan etmek dinimizce riyakarlik ve musriklik olarak nitelendirilmistir. Isteyen Kur'ani acip okuyabilir, ya da ben size kaynak vereyim. Her gordugunuz sakalliyi imam ya da dedeniz sanmayin artik.
Ankebut
(11) Allah, elbette kendisine iman edenleri de bilir ve elbette münafıkları da bilir.Alisveris merkezinde namaz kilana donustu bu is. Hadi hayirlisi.
-----------------------------Ya ne kadar saçmlıosn farkındamısın :| Ben diyorum ankara sen dion lay lay lom :S Şimdi sana dinsiz diyen mi var veya RTE ye şeyh. Ben de biliorm kimin ne kadar bu devleti sömürdğünü şahitte oldum... Ankarada bi belediye de bi market açılacaktı a101 mi ne adınbı unuttum oranın b. başkanı açık açık 50 milyar istemiş :| Şimdi niye bi tarafından her gördüğünü şöyle böyle diye tanımlıosn... Beni bilen bilir fetoya ne kadar kıl kaptığımıda asıl sen biraz uyan dini araştır her dinini yaşayana fetoş diye bakma 5 vakit namazımı kılıorm kendime göre sınırlarım var veya mesjlarımda bazı çizgileri aşmıorm die beni fetoşçu die nitelendiremezsin... Ben neyin ne olduğunu biliorm ve adminlerden bir kez daha rica ediyorum... Uyarı olarak banlansın!
edit: Alper var mı böyle bişi ya... Gördün en baştan beri olayı :| İki cümle de sen sarfet
-
http://www.kemalkilicdaroglu.com.tr/harita/projedetay.aspx?id=1
Site follos oldu..
Millet askini ilan edio :D
-
Ben kufur etmiyorum. "O.C" yazarak caktirmadan hakaret edene iade ediyorum sozunu.
-
Concept bunu yazdı:
-----------------------------ağır ol lan adam içine giremezmi demiş yöneticilerinden bahsetmiş anlamıyosan konuşmayacaksın haddini bileceksin senin en haddine türkiyenin yüzde 50sine yakın bi kesime orospu çocuğu demek? terbiyeni takın insan ol.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Concept bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşım niye küfür ediyorsun böyle
-----------------------------Alper gözümsün :D