Kill Gadabout
-
Buda surrealist blood serilerimden birtanesi.
-
senin çizimin değil?
arkaplanı nerden aldın?
sadece kemikleri sen çizmişin gibi duruyo... -
A'dan Z'ye kadar benimdir.
-
Yapım süresi: 1 gece :-)
Kullanılan Araçlar: Poser - Maya - Photoshop
Yapım tekniği;
Genelde şu sıra poser kullanımımı geliştirip ışıklar üzerinde çalışıp biraz daha realistik çalışmak için tecrübe ediniyorum (Bunda gerçekçi ışık yok) neyse.
Poserda anatominin duruşunu ayarlayıp wavefront object olarak export ediyorum. Ardından Mayada hazırladığım envorienment'in içine merge ediyorum. Ancak herşey kalıp olarak orada duruyor. Mayada mapleri değiştirip biraz daha sofisitk hava veriyorum. Yani şöylede düşünebilirsiniz. Hazır düz bir imajı alıp efektliyorum. Ama ben poser ve maya ile yapmak istiyorum ayrı mesele. (ikisi arasındaki etkileşimin detaylarını inceliyorum bir nevi deneme yanılma eskizi)
Neyse aldığım bu rendershotı photoshopta 155 red ile kanlarla süslüyorum. İskeletler içinde yine poser model. Neyse kanlarla imajı süsledikten sonra Film Grain verip layerları duplicate ediyorum ve ardından hafif desturate ediyorum. Ardından buraya gönderiyorum :-)
Çalışmanın anlatımı kolayda poserdan cıkan ham sonucu bu hale getirmek cok zaman alıyor. Öylesine yaptığım denemelerden biri. Yakında fotorealistik rendera geçeceğim zaten. -
eline sağlık
-
eline sağlık harbici çok güzel
-
Hayır iyi hoş yaptında sen mi çizdin bunu bilgisayarda
-
suPer..
tabLet Pc Mi war sende :))
mouse la cizmek imkansız bunları yaw -
muthis
yerdeki kuru kafalarada golge cizseydin biraz daha gercekci olurdu -
Bir objeyi illaki mouse ile çizmek gerekmiyor. Modelleyebilirsinde onun dışında bir sürü çözüm var. Bu siteye yeni bi grafik anlayışı getirmek lazım.
-
slm arkadaşlar bana photoshop bilen biri tools ve menülerde en çok kullanılan özellikleri anlatsın bekliyorum hepinize teşekkürler
(çok önemli hemen yazarsanız sevimirim )
Toplam Hit: 4013 Toplam Mesaj: 13