Kış Geldi Amd"Cilere Gün Doğdu =)
-
x11 bunu yazdı:
-----------------------------
Criminal bunu yazdı:
amd k5 ve k6 günleri geldi aklıma... athlon ilk çıktığında nasıl da atlamıştım. Hâla o işlemci çalışıyor. Asus mainboard var ve 5 harddisk takılı. 3 Windows kurulu. Affetmiyo, kaldırıyo :)))
ucuzluk konusunda da öyle, amd'ye laf yok yani
mauahaha abi bende hala amd k6/2 400 var asus boar var mauhahaa süper çalışıyo.
bekle reco.....
abininkini yapalım senminkide en geç salıya xp 1800 mhz :)))
256 ddr ram!!!!!!
-
arkadaşlar herkes sistemini yazsın burada birbirimize overclock konusunda yardımcı olalım
AMD 1800+
MSI KT4V Mainboard
256 MB 333 Mhz Ram
40 GB Hdd
vs vs
bu arada overclock yapmak isteyenler sakın olaki chip dergisine güwenmeyin
orda werilen oveclock olayını denedim we 2000+
işlemcim yandı bilginize
Şu anki işlemcim direk olarak bios ayarlarından yaptım we 2500+ olarak çalışıo -
Chipe hiç bir zaman güvenilmez
-
Valla x11 in adına yaziim :)))
(sistemini ben topladımda x11 in :)) )
Amd xp 1800+ ( direk 2000+ a overclock ettim :)
epox nforce chipsetli board...
kingston 266 mb 33 mhz ram..
fıstıkım gibim oldu :))) -
inadına amd
hojam çok sağol ya
valla pis gibim çalışıyor..
çok sağol bu sırad o 2000 i 2100 gibi bir şey yapmak söz konusu olabilirmi. -
darkworld bunu yazdı:
Chipe hiç bir zaman güvenilmez
aynen walla. -
Chip'te amd k6 çıktığında bi yazı yazılmıştı mizah yazısı. adam ram bilmem ne almaya gidiyo, satıcı elinden kafayı yiyodu. amd k6 istediğinde satıcı "ne kim amuda kalktı?" gibisinden bi soru soruyodu, onu hatırladım bi an :)
-
Yeni rekorumuzdur...
1666 mhz hızındaki AMD xp 2000
tamı tamına..... 2500 mhz ye overclock edilmiştir....
yani....
834 mhz overclock!!!!!!!!
ve 12 dolarlık bakır bir fanla....
valla x11 dostum 1800 mhz yi 2100 e kadar çıkart..
eğer senin eve gelirsen voltage ayarlarıylada oynarız o zaman 2500 e filan çıkartırız...
-
Yanlız saygı değer müritler....
Bİlmem farkındamısınız???
Forumda bu konuda 2 grup var....
birincisi..
Amd yi hiç kullanmamış; kulaktan dolma bilgilerle amd yi kötüleyen, ve devamlı amd ısınır diyen bir grup.. Bu grup amd yi hiç kuyllanmamasına rağmen-nasıl oluyorsa- devamlı olarak amd ısınıyor diyor...
ikncisi..
Gene dikkat ettiyseniz şu anda forumda amd kullanann grupun tamamına yakını intelden amd ye dönmüş... Bu grubun görüşlerinin takdir edersinizki daha gerçekçi.. çünkü hem 2 sistemide test etmiş hemde kulaktan dolama bilgilerin yanında kende test ve görüşleride olan grup....
Peki şimdi bu ikinci -men amdyi mende inteli test etmiş olan- grubun yazılarını okuduğunuz zaman devamlı alarak amd nin gerçekte ısınmadığını ve performansını çok daha iyi olduğunu söylüyorlar...
Gözünüzü biraz açın millet.. kulaktan dolma bilgilerle bu işi yapmayın... Eğer evinizde intewl varken amd yide alıp sora performansından memnun kalmazsanız söyleyin bana ben bu işi bırakıyorum...
Bakın bu gün x11 in abisis özel olarak bir sistem topladım... Sistemde amd barton xp3000 var....
sadece 1.15 saniyede kopyalandı xp nin dosyaları....
bu bir dünya rekoru beldkide :)))
gene bir başkası.. 2000 mhz işlemciyi bu gün tam 850 mhz overclock edildi:.... kitlenmeden resetlemeden!!!!!
BAşka söze gerek yok diyorum....
geçen gün birarkadaş forumdan bana ulaştı bilgisayar alacam ne önerirsin diye???
amd dedim... biraz burun kıvırdı filan fakat sonuda amd almaya ikna ettim!!!!!
2 gün sonra bana teşekkür ediyor.. photoshop 2 saniyede açılıyor.. ben hayatında bu kard hızlı bilgisayar görmedim. çok teşekkür ederim diye!!!!
İşte böle millet. bu gecede yeter :) yarın dershane var :) -
renegadealien bunu yazdı:
photoshop 2 saniyede açılıyor.. ben hayatında bu kard hızlı bilgisayar görmedim. çok teşekkür ederim diye!!!!
leaağnn kıskandım bende photoshop 1,5 dakikada açılıyo ahhahaah
Toplam Hit: 12722 Toplam Mesaj: 42