folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Kış Geldi Amd"Cilere Gün Doğdu =)

Kış Geldi Amd"Cilere Gün Doğdu =)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    x11 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Criminal bunu yazdı:
    amd k5 ve k6 günleri geldi aklıma... athlon ilk çıktığında nasıl da atlamıştım. Hâla o işlemci çalışıyor. Asus mainboard var ve 5 harddisk takılı. 3 Windows kurulu. Affetmiyo, kaldırıyo :)))
    ucuzluk konusunda da öyle, amd'ye laf yok yani
    mauahaha abi bende hala amd k6/2 400 var asus boar var mauhahaa süper çalışıyo.

bekle reco.....

abininkini yapalım senminkide en geç salıya xp 1800 mhz :)))

256 ddr ram!!!!!!

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    urugakina
    urugakina's avatar
    Erkek
    arkadaşlar herkes sistemini yazsın burada birbirimize overclock konusunda yardımcı olalım

AMD 1800+
    MSI KT4V Mainboard
    256 MB 333 Mhz Ram
    40 GB Hdd
    vs vs

bu arada overclock yapmak isteyenler sakın olaki chip dergisine güwenmeyin
    orda werilen oveclock olayını denedim we 2000+
    işlemcim yandı bilginize

Şu anki işlemcim direk olarak bios ayarlarından yaptım we 2500+ olarak çalışıo

http://uru.ubi.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkworld
    darkworld's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Chipe hiç bir zaman güvenilmez

Bir Duvar Var Sırtımı Dayadıgım Sevgiden Örülmüs Koskoca Bir Duvar Hasretinle Yandigim Kuytusunda Her Gece Ağladıgım Şunu Bil Ki Sevdigim Sen o Duvardaki Gözyaşım Olacaksin Ve Hiç Kurumayacaksın Ellerimi Kanatırcasına Tırnaklarımla İsmini Kazıdıgım O Sevgi Duvarinda Hep Ama Hep Yaşayacaksin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Valla x11 in adına yaziim :)))
    (sistemini ben topladımda x11 in :)) )

Amd xp 1800+ ( direk 2000+ a overclock ettim :)
    epox nforce chipsetli board...
    kingston 266 mb 33 mhz ram..

fıstıkım gibim oldu :)))

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    inadına amd
    hojam çok sağol ya
    valla pis gibim çalışıyor..
    çok sağol bu sırad o 2000 i 2100 gibi bir şey yapmak söz konusu olabilirmi.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MartyN
    MartyN's avatar
    Erkek
    darkworld bunu yazdı:
    Chipe hiç bir zaman güvenilmez

aynen walla.

222 gün siteye giriş yapmayı unutan emekli admin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Chip'te amd k6 çıktığında bi yazı yazılmıştı mizah yazısı. adam ram bilmem ne almaya gidiyo, satıcı elinden kafayı yiyodu. amd k6 istediğinde satıcı "ne kim amuda kalktı?" gibisinden bi soru soruyodu, onu hatırladım bi an :)

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek
    Yeni rekorumuzdur...

1666 mhz hızındaki AMD xp 2000

tamı tamına..... 2500 mhz ye overclock edilmiştir....

yani....
    834 mhz overclock!!!!!!!!

ve 12 dolarlık bakır bir fanla....

valla x11 dostum 1800 mhz yi 2100 e kadar çıkart..

eğer senin eve gelirsen voltage ayarlarıylada oynarız o zaman 2500 e filan çıkartırız...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek
    Yanlız saygı değer müritler....

Bİlmem farkındamısınız???

Forumda bu konuda 2 grup var....

birincisi..

Amd yi hiç kullanmamış; kulaktan dolma bilgilerle amd yi kötüleyen, ve devamlı amd ısınır diyen bir grup.. Bu grup amd yi hiç kuyllanmamasına rağmen-nasıl oluyorsa- devamlı olarak amd ısınıyor diyor...

ikncisi..

Gene dikkat ettiyseniz şu anda forumda amd kullanann grupun tamamına yakını intelden amd ye dönmüş... Bu grubun görüşlerinin takdir edersinizki daha gerçekçi.. çünkü hem 2 sistemide test etmiş hemde kulaktan dolama bilgilerin yanında kende test ve görüşleride olan grup....

Peki şimdi bu ikinci -men amdyi mende inteli test etmiş olan- grubun yazılarını okuduğunuz zaman devamlı alarak amd nin gerçekte ısınmadığını ve performansını çok daha iyi olduğunu söylüyorlar...

Gözünüzü biraz açın millet.. kulaktan dolma bilgilerle bu işi yapmayın... Eğer evinizde intewl varken amd yide alıp sora performansından memnun kalmazsanız söyleyin bana ben bu işi bırakıyorum...

Bakın bu gün x11 in abisis özel olarak bir sistem topladım... Sistemde amd barton xp3000 var....
    sadece 1.15 saniyede kopyalandı xp nin dosyaları....

bu bir dünya rekoru beldkide :)))

gene bir başkası.. 2000 mhz işlemciyi bu gün tam 850 mhz overclock edildi:.... kitlenmeden resetlemeden!!!!!

BAşka söze gerek yok diyorum....

geçen gün birarkadaş forumdan bana ulaştı bilgisayar alacam ne önerirsin diye???

amd dedim... biraz burun kıvırdı filan fakat sonuda amd almaya ikna ettim!!!!!

2 gün sonra bana teşekkür ediyor.. photoshop 2 saniyede açılıyor.. ben hayatında bu kard hızlı bilgisayar görmedim. çok teşekkür ederim diye!!!!

İşte böle millet. bu gecede yeter :) yarın dershane var :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    photoshop 2 saniyede açılıyor.. ben hayatında bu kard hızlı bilgisayar görmedim. çok teşekkür ederim diye!!!!

leaağnn kıskandım bende photoshop 1,5 dakikada açılıyo ahhahaah
Toplam Hit: 12722 Toplam Mesaj: 42